Sign in?

This forum is for forum-related discussion only. DO NOT post anything here regarding Avant Browser itself or regarding anything other than the forums themselves. Post in Registration/Log In Issues if you are having trouble logging in!

Moderators: Support Staff², Support Staff, AvantGuard, Developer

Forum rules
Do not post anything here that is not directly related to this forum. If you break this rule, you may receive a warning, and your post may be deleted.
User avatar
Sara
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 6283
Joined: Thu Dec 12, 2002 11:16 pm
Windows Version: Windows 7
Avant Version: 2015 build 27lite
Default engine: N/A
IE Version: IE 10(64 bit)
Skin: Crystal
Location: Butler, PA

Sign in?

Post by Sara » Sun Dec 12, 2010 6:17 am

Hey, I was away for a week and when I came back the board wanted me to sign in again. OK I figured it had been a while since I hadn't checked, but when I refresh the site this evening it had me sign in again. I've automatically opened "view new posts" in sub silver for a very long time. Andre, did you update update phpBB? I know it's giving Eric fits.
Image

bigC
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 7244
Joined: Thu Jan 30, 2003 10:40 pm
Windows Version: 10
Avant Version: 2016 Build 1
Default engine: Firefox
IE Version: 11
Skin: Crystal
Location: New York

Re: Sign in?

Post by bigC » Sun Dec 12, 2010 9:10 pm

Click here to delete the forum cookies and then sign back in.

User avatar
Sara
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 6283
Joined: Thu Dec 12, 2002 11:16 pm
Windows Version: Windows 7
Avant Version: 2015 build 27lite
Default engine: N/A
IE Version: IE 10(64 bit)
Skin: Crystal
Location: Butler, PA

Re: Sign in?

Post by Sara » Mon Dec 13, 2010 6:52 am

Thanks BigC. Now I'll see if it respects me in the morning. :mrgreen:
Image

User avatar
Sara
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 6283
Joined: Thu Dec 12, 2002 11:16 pm
Windows Version: Windows 7
Avant Version: 2015 build 27lite
Default engine: N/A
IE Version: IE 10(64 bit)
Skin: Crystal
Location: Butler, PA

Re: Sign in?

Post by Sara » Mon Dec 13, 2010 4:48 pm

Didn't work--I still had to sign in. The puter was on and Avant was open the whole time as well as the page for Avant.

EDIT: I notice that the sign in line no longer has a choice to stay signed in. It was there when the sign in was at the bottom of the page, so I suspect that this has something to do with the Forum update. Either that or my using an old version of Avant is having sime affect--shouldn't, hasn't up til now. The best I can tell is that it started with the phpBB update. I stay signed in on Eric's Cabin in the Woods Forum, and he hasn't upgraded yet.
Image

bigC
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 7244
Joined: Thu Jan 30, 2003 10:40 pm
Windows Version: 10
Avant Version: 2016 Build 1
Default engine: Firefox
IE Version: 11
Skin: Crystal
Location: New York

Re: Sign in?

Post by bigC » Mon Dec 13, 2010 10:46 pm

I don't think its the forum because its OK here.

Did you try logging in from here,
http://forum.avantbrowser.com/ucp.php?mode=login

The remember me box shows there...

User avatar
André
Administrator
Administrator
Posts: 5787
Joined: Sat Dec 14, 1901 3:19 am
Windows Version: Windows 7 x64
Avant Version:
Location: Baltimore and McHenry, Maryland, USA
Contact:

Re: Sign in?

Post by André » Tue Dec 14, 2010 3:37 am

Login using the login page instead of the forum at the top of the page and pick "Log me on automatically each visit".
Formerly known as DrDrrae.
Image
I am not a member of the development team.
Please search the forum before posting questions.

Avant Force Wiki || Avant Force Blog
Desktop:
Intel C2Q Q9550 @ 3.7GHz || 8GiBs DDR2 800 @ 435MHz || Asus P5E
112 GiB SSD || 931 GiB HDD || 2x ATI 5770 in CrossfireX || Picture

NetBook:
ASUS Eee PC 1000HE || 1.66 GHz Atom N280 || 2 GiB DDR2 667 || 320 GiB HDD

NAS:
Intel E5200 @ 2.632 GHz || 4 GiB DDR2 800 @ 421 MHz || Foxconn G31MXP-K
5.45 TiB RAID 6

Post Reply