Not receiving notifications for subscribed Forums

This forum is for forum-related discussion only. DO NOT post anything here regarding Avant Browser itself or regarding anything other than the forums themselves. Post in Registration/Log In Issues if you are having trouble logging in!

Moderators: Support Staff², Support Staff, AvantGuard, Developer

Forum rules
Do not post anything here that is not directly related to this forum. If you break this rule, you may receive a warning, and your post may be deleted.
User avatar
hornakapopolis
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 11321
Joined: Thu Jul 31, 2003 2:09 pm
Windows Version: Windows 10 Pro 64
Avant Version: 2015
Default engine: Chrome
IE Version: 11
Skin: Stickers
Location: Ohio, USA
Contact:

Not receiving notifications for subscribed Forums

Post by hornakapopolis » Sun May 17, 2009 6:29 pm

I've been subscribed to the Browser Release Announcements forum for quite some time, but haven't been receiving notifications of new posts.

I just unsubscribed and subscribed again, so I'll see if that makes a difference.

User avatar
André
Administrator
Administrator
Posts: 5787
Joined: Sat Dec 14, 1901 3:19 am
Windows Version: Windows 7 x64
Avant Version:
Location: Baltimore and McHenry, Maryland, USA
Contact:

Re: Not receiving notifications for subscribed Forums

Post by André » Sun May 17, 2009 6:43 pm

I've been getting them. They're coming from forum (at) avantforce {dot} net now. Make sure they're not going into your spam folder.
Formerly known as DrDrrae.
Image
I am not a member of the development team.
Please search the forum before posting questions.

Avant Force Wiki || Avant Force Blog
Desktop:
Intel C2Q Q9550 @ 3.7GHz || 8GiBs DDR2 800 @ 435MHz || Asus P5E
112 GiB SSD || 931 GiB HDD || 2x ATI 5770 in CrossfireX || Picture

NetBook:
ASUS Eee PC 1000HE || 1.66 GHz Atom N280 || 2 GiB DDR2 667 || 320 GiB HDD

NAS:
Intel E5200 @ 2.632 GHz || 4 GiB DDR2 800 @ 421 MHz || Foxconn G31MXP-K
5.45 TiB RAID 6

User avatar
hornakapopolis
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 11321
Joined: Thu Jul 31, 2003 2:09 pm
Windows Version: Windows 10 Pro 64
Avant Version: 2015
Default engine: Chrome
IE Version: 11
Skin: Stickers
Location: Ohio, USA
Contact:

Re: Not receiving notifications for subscribed Forums

Post by hornakapopolis » Sun May 17, 2009 6:45 pm

They're not.

I'm getting them for individual threads (for instance, I got one for your reply), but not for subscribed forums.

User avatar
hornakapopolis
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 11321
Joined: Thu Jul 31, 2003 2:09 pm
Windows Version: Windows 10 Pro 64
Avant Version: 2015
Default engine: Chrome
IE Version: 11
Skin: Stickers
Location: Ohio, USA
Contact:

Re: Not receiving notifications for subscribed Forums

Post by hornakapopolis » Mon May 18, 2009 11:30 am

Unsubscribing and subscribing again seemed to have worked as I got one for the Build 29 release.

I checked my e-mail, though, and hadn't received one since Feb 19th.

User avatar
André
Administrator
Administrator
Posts: 5787
Joined: Sat Dec 14, 1901 3:19 am
Windows Version: Windows 7 x64
Avant Version:
Location: Baltimore and McHenry, Maryland, USA
Contact:

Re: Not receiving notifications for subscribed Forums

Post by André » Mon May 18, 2009 11:34 am

I'm not sure what it could be. There were no errors in the error log so the problem wasn't happening on the phpBB side of things beside them not going out at all.
Formerly known as DrDrrae.
Image
I am not a member of the development team.
Please search the forum before posting questions.

Avant Force Wiki || Avant Force Blog
Desktop:
Intel C2Q Q9550 @ 3.7GHz || 8GiBs DDR2 800 @ 435MHz || Asus P5E
112 GiB SSD || 931 GiB HDD || 2x ATI 5770 in CrossfireX || Picture

NetBook:
ASUS Eee PC 1000HE || 1.66 GHz Atom N280 || 2 GiB DDR2 667 || 320 GiB HDD

NAS:
Intel E5200 @ 2.632 GHz || 4 GiB DDR2 800 @ 421 MHz || Foxconn G31MXP-K
5.45 TiB RAID 6

addonsfan
Avantic Elite
Avantic Elite
Posts: 1940
Joined: Sun Aug 05, 2007 11:56 am
Windows Version: Windows 7
Avant Version: N/A
IE Version: N/A
Location: California, USA
Contact:

Re: Not receiving notifications for subscribed Forums

Post by addonsfan » Mon May 18, 2009 10:18 pm

Probably just a glitch.

PhpBB uses probably 2 rows in 2 different MySQL tables for most of it's settings. 1 to store the information about your subcription, and another to store the actual settings (1's ands 0's), because in a case with 100+ subscriptions on one forum or thread, it's a lot faster to serach a table with less fields. On a very active forum, that can happen over an over in short amounts of time. I assuming the information about your subcription was set, but the actual setting wasn't.

User avatar
angeldust
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 2295
Joined: Thu Nov 27, 2003 11:45 pm
Windows Version: Windows 7
Avant Version: 2010 Bld 127
IE Version: 8
Location: T.O. Canada
Contact:

Re: Not receiving notifications for subscribed Forums

Post by angeldust » Fri Jun 12, 2009 11:44 pm

Check 2 c if the request to send you an email has been deselscted.
To be Truly Loved is to Live, I HAVE Lived. Image

Post Reply