I Keep having to Login

This forum is for forum-related discussion only. DO NOT post anything here regarding Avant Browser itself or regarding anything other than the forums themselves. Post in Registration/Log In Issues if you are having trouble logging in!

Moderators: Support Staff², Support Staff, AvantGuard, Developer

Forum rules
Do not post anything here that is not directly related to this forum. If you break this rule, you may receive a warning, and your post may be deleted.
ABman
Avantic
Avantic
Posts: 965
Joined: Mon Dec 08, 2003 8:29 pm
Windows Version: XP+SP3 Home
Avant Version: 2012
IE Version: IE7/8

I Keep having to Login

Post by ABman » Sun Apr 12, 2009 5:38 pm

I don't understand this. Suddenly I keep having to login to the forum. AFAIK I haven't changed anything, I haven't cleared any cookies.
Is anything happening to the forum? I'm Puzzled.

User avatar
André
Administrator
Administrator
Posts: 5787
Joined: Sat Dec 14, 1901 3:19 am
Windows Version: Windows 7 x64
Avant Version:
Location: Baltimore and McHenry, Maryland, USA
Contact:

Re: I Keep having to Login

Post by André » Sun Apr 12, 2009 6:17 pm

It's working fine for me. Just to cover all bases, you're selecting "Log me on automatically each visit" when you login, right?

Try Clearing all board cookies and see if that fixes it. If not, you might want to try clearing all cookies.
Formerly known as DrDrrae.
Image
I am not a member of the development team.
Please search the forum before posting questions.

Avant Force Wiki || Avant Force Blog
Desktop:
Intel C2Q Q9550 @ 3.7GHz || 8GiBs DDR2 800 @ 435MHz || Asus P5E
112 GiB SSD || 931 GiB HDD || 2x ATI 5770 in CrossfireX || Picture

NetBook:
ASUS Eee PC 1000HE || 1.66 GHz Atom N280 || 2 GiB DDR2 667 || 320 GiB HDD

NAS:
Intel E5200 @ 2.632 GHz || 4 GiB DDR2 800 @ 421 MHz || Foxconn G31MXP-K
5.45 TiB RAID 6

ABman
Avantic
Avantic
Posts: 965
Joined: Mon Dec 08, 2003 8:29 pm
Windows Version: XP+SP3 Home
Avant Version: 2012
IE Version: IE7/8

Re: I Keep having to Login

Post by ABman » Sun Apr 12, 2009 6:40 pm

Thanks DrDrrae, yes I have always used "Log me on automatically each visit", it's been working fine for ages. I've done the "Delete all board cookies" and I'll see how things go.

darth
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 970
Joined: Mon Jun 11, 2007 9:16 pm
Windows Version: Windows 7
Avant Version: Avant 11_0 Build 46
Default engine: trident
IE Version: 10
Skin: default

Re: I Keep having to Login

Post by darth » Sun Apr 12, 2009 7:01 pm

I have the same problem today. Keep losing my forum cookie for some reason. Cornflicker?
Dell Precision 360 Work Staton XP 32/64 bits

ABman
Avantic
Avantic
Posts: 965
Joined: Mon Dec 08, 2003 8:29 pm
Windows Version: XP+SP3 Home
Avant Version: 2012
IE Version: IE7/8

Re: I Keep having to Login

Post by ABman » Sun Apr 12, 2009 7:43 pm

darth wrote:I have the same problem today. Keep losing my forum cookie for some reason. Cornflicker?
Pretty sure it's not Cornflicker. I have recently done several full scans, my anti-virus and Windows is bang up to date AND I can visit several Anti-virus websites. It also happens on more than one PC I have. Very odd!

darth
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 970
Joined: Mon Jun 11, 2007 9:16 pm
Windows Version: Windows 7
Avant Version: Avant 11_0 Build 46
Default engine: trident
IE Version: 10
Skin: default

Re: I Keep having to Login

Post by darth » Sun Apr 12, 2009 8:28 pm

Perhaps the problem is in the server. I block third party cookies here, but doubt the forum is useing third party cookies. Also use subsilver 2. But as soon as I log in, I am taken to subsilver 2.
Dell Precision 360 Work Staton XP 32/64 bits

bigC
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 7244
Joined: Thu Jan 30, 2003 10:40 pm
Windows Version: 10
Avant Version: 2016 Build 1
Default engine: Firefox
IE Version: 11
Skin: Crystal
Location: New York

Re: I Keep having to Login

Post by bigC » Sun Apr 12, 2009 8:47 pm

I was logged out too today but just once, then it stayed...

ABman
Avantic
Avantic
Posts: 965
Joined: Mon Dec 08, 2003 8:29 pm
Windows Version: XP+SP3 Home
Avant Version: 2012
IE Version: IE7/8

Re: I Keep having to Login

Post by ABman » Sun Apr 12, 2009 8:55 pm

bigC wrote:I was logged out too today but just once, then it stayed...
Yes, it seems to be a bit random. It's just worked for me now without having to login.

User avatar
André
Administrator
Administrator
Posts: 5787
Joined: Sat Dec 14, 1901 3:19 am
Windows Version: Windows 7 x64
Avant Version:
Location: Baltimore and McHenry, Maryland, USA
Contact:

Re: I Keep having to Login

Post by André » Mon Apr 13, 2009 12:34 am

Yea. This just happened to me. I'll keep an eye out but I went through the settings and can't find any that have been changed accidentally or something.
Formerly known as DrDrrae.
Image
I am not a member of the development team.
Please search the forum before posting questions.

Avant Force Wiki || Avant Force Blog
Desktop:
Intel C2Q Q9550 @ 3.7GHz || 8GiBs DDR2 800 @ 435MHz || Asus P5E
112 GiB SSD || 931 GiB HDD || 2x ATI 5770 in CrossfireX || Picture

NetBook:
ASUS Eee PC 1000HE || 1.66 GHz Atom N280 || 2 GiB DDR2 667 || 320 GiB HDD

NAS:
Intel E5200 @ 2.632 GHz || 4 GiB DDR2 800 @ 421 MHz || Foxconn G31MXP-K
5.45 TiB RAID 6

User avatar
ftboomer
Avant Fanatic
Avant Fanatic
Posts: 295
Joined: Tue Sep 07, 2004 8:50 pm
Windows Version: Windows 7 x64
Avant Version: Latest
IE Version: IE8 x64
Location: Tampa, FL
Contact:

Re: I Keep having to Login

Post by ftboomer » Mon Apr 13, 2009 11:34 am

Happened to me again this morning via Orca (latest version)
Image
Give me a dirty martini and a great cigar, cause nothing beats a nice tight white ash!

ABman
Avantic
Avantic
Posts: 965
Joined: Mon Dec 08, 2003 8:29 pm
Windows Version: XP+SP3 Home
Avant Version: 2012
IE Version: IE7/8

Re: I Keep having to Login

Post by ABman » Mon Apr 13, 2009 2:53 pm

I've had to login 3 times today; but not every time!

User avatar
André
Administrator
Administrator
Posts: 5787
Joined: Sat Dec 14, 1901 3:19 am
Windows Version: Windows 7 x64
Avant Version:
Location: Baltimore and McHenry, Maryland, USA
Contact:

Re: I Keep having to Login

Post by André » Mon Apr 13, 2009 6:04 pm

I can't seem to find the exact cause but I just made a change that might solve this. I'll keep an eye out.
Formerly known as DrDrrae.
Image
I am not a member of the development team.
Please search the forum before posting questions.

Avant Force Wiki || Avant Force Blog
Desktop:
Intel C2Q Q9550 @ 3.7GHz || 8GiBs DDR2 800 @ 435MHz || Asus P5E
112 GiB SSD || 931 GiB HDD || 2x ATI 5770 in CrossfireX || Picture

NetBook:
ASUS Eee PC 1000HE || 1.66 GHz Atom N280 || 2 GiB DDR2 667 || 320 GiB HDD

NAS:
Intel E5200 @ 2.632 GHz || 4 GiB DDR2 800 @ 421 MHz || Foxconn G31MXP-K
5.45 TiB RAID 6

User avatar
Noyb
Semi-Avantic
Semi-Avantic
Posts: 599
Joined: Wed May 23, 2007 6:48 pm
Windows Version: XP Home, Pro - up to date
Avant Version: 11.7 B23
IE Version: I.E. 7
Location: California, USA
Contact:

Re: I Keep having to Login

Post by Noyb » Tue Apr 14, 2009 4:19 pm

I couldn't login yesterday. I tried at least 5 times, but the screen would just refresh itself and say that I still wasn't logged in. It's fine now, though.
Intel Pentium M 1.73 GHz processor, Intel Pentium 4 Duo-core 3 GHz
1 GB RAM
Windows XP Home, Pro - Service Pack 3
Avant Browser 11.7 Build 23
Internet Explorer 7
AVG Antivirus Free Edition 8.0
Windows Firewall

User avatar
André
Administrator
Administrator
Posts: 5787
Joined: Sat Dec 14, 1901 3:19 am
Windows Version: Windows 7 x64
Avant Version:
Location: Baltimore and McHenry, Maryland, USA
Contact:

Re: I Keep having to Login

Post by André » Tue Apr 14, 2009 5:06 pm

Yes, Jasmine alerted me to that and I fixed that last night.
Formerly known as DrDrrae.
Image
I am not a member of the development team.
Please search the forum before posting questions.

Avant Force Wiki || Avant Force Blog
Desktop:
Intel C2Q Q9550 @ 3.7GHz || 8GiBs DDR2 800 @ 435MHz || Asus P5E
112 GiB SSD || 931 GiB HDD || 2x ATI 5770 in CrossfireX || Picture

NetBook:
ASUS Eee PC 1000HE || 1.66 GHz Atom N280 || 2 GiB DDR2 667 || 320 GiB HDD

NAS:
Intel E5200 @ 2.632 GHz || 4 GiB DDR2 800 @ 421 MHz || Foxconn G31MXP-K
5.45 TiB RAID 6

Post Reply