Page 1 of 3

Wiki and Blog redirects

Posted: Wed Mar 11, 2009 5:14 pm
by kudos
I like the new additions to the forum - very handy. Good work guys!

Re: Wiki and Blog redirects

Posted: Wed Mar 11, 2009 5:32 pm
by André
Thanks. Hehe

Re: Wiki and Blog redirects

Posted: Wed Mar 11, 2009 7:10 pm
by abfan123
But it seems to work just for the forum's staff.
phpbb wrote: You are not authorised to read this forum.

Re: Wiki and Blog redirects

Posted: Wed Mar 11, 2009 7:30 pm
by André
Hehe.. whoops.. no wonder why no one was clicking on them.

Re: Wiki and Blog redirects

Posted: Thu Mar 12, 2009 12:56 am
by Noyb
One more thing, Doc.....when I try to go to the Blog I get the "Oops, we can't open http://blog.avantforce.com/" page.

Re: Wiki and Blog redirects

Posted: Thu Mar 12, 2009 1:37 am
by André
It seems to be working fine for me. Is anyone else having a problem?

Re: Wiki and Blog redirects

Posted: Thu Mar 12, 2009 1:57 am
by statm1
Fine for me.

Re: Wiki and Blog redirects

Posted: Thu Mar 12, 2009 2:17 am
by kudos
Ditto

Re: Wiki and Blog redirects

Posted: Thu Mar 12, 2009 2:30 am
by kudos
Any reason why you have to be logged in to use the redirects?

Re: Wiki and Blog redirects

Posted: Thu Mar 12, 2009 2:56 am
by André
Man, I really seem to be failing hard with these links. Fixed. Thanks kudos. At least one of us is paying attention.

Re: Wiki and Blog redirects

Posted: Thu Mar 12, 2009 6:32 pm
by Psykocyber
Just wondering, the blog doesn't really looks more like an release news site. Isn't a blog supposed to have some kind of text in it written by someone on the development team? (Anderson or Jasmine)

Re: Wiki and Blog redirects

Posted: Thu Mar 12, 2009 6:37 pm
by André
That would certainly be nice, wouldn't it?

Re: Wiki and Blog redirects

Posted: Thu Mar 12, 2009 7:02 pm
by bigC
The blog one isn't working here for me. It redirects but then I get an IE error... This program cannot display the webpage.

The wiki link works.

Re: Wiki and Blog redirects

Posted: Thu Mar 12, 2009 7:25 pm
by André
So that's two people that are having problems, and four that can see it. I wonder what's going on. It's still working fine for me.

Re: Wiki and Blog redirects

Posted: Thu Mar 12, 2009 7:29 pm
by abfan123
Works here.
XP related issue? IE7 related issue?

Re: Wiki and Blog redirects

Posted: Thu Mar 12, 2009 7:38 pm
by Crs
bigC wrote:The blog one isn't working here for me. It redirects but then I get an IE error... This program cannot display the webpage.

The wiki link works.
Same here.

Re: Wiki and Blog redirects

Posted: Thu Mar 12, 2009 8:51 pm
by André
Could anyone who is/was having problems try again? I disabled a plugin that COULD be causing this but since I can replicate this, I can't test it myself.

Re: Wiki and Blog redirects

Posted: Thu Mar 12, 2009 8:57 pm
by Crs
Ok. Now works.

Re: Wiki and Blog redirects

Posted: Thu Mar 12, 2009 9:18 pm
by bigC
Yep, works.

Re: Wiki and Blog redirects

Posted: Thu Mar 12, 2009 9:44 pm
by statm1
I've asked Anderson if he would like to write a post for when Orca was officially released and he said he would like to but that was last year sometime and I guess he forgot.