The "View previous topic :: View next topic" links

This forum is for forum-related discussion only. DO NOT post anything here regarding Avant Browser itself or regarding anything other than the forums themselves. Post in Registration/Log In Issues if you are having trouble logging in!

Moderators: Support Staff², Support Staff, AvantGuard, Developer

Forum rules
Do not post anything here that is not directly related to this forum. If you break this rule, you may receive a warning, and your post may be deleted.
bigC
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 7244
Joined: Thu Jan 30, 2003 10:40 pm
Windows Version: 10
Avant Version: 2016 Build 1
Default engine: Firefox
IE Version: 11
Skin: Crystal
Location: New York

Post by bigC » Fri Apr 01, 2005 8:14 pm

SweetLou wrote:I don't see a difference. But that could be my daltonism acting up again.
The bottom was white, now its grey. I think you ended the white table early, it usually didn't end unil after the "Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group" bit.

User avatar
SweetLou
Avant Guru
Avant Guru
Posts: 3897
Joined: Tue Jan 27, 2004 10:33 pm
Windows Version: Windows
Avant Version:
Location: Lakewood, Ohio USA

Post by SweetLou » Fri Apr 01, 2005 8:32 pm

Oh, so the colors didn't change but layout of the different colors are different. I know what happened. Correcting it can be troublesome. I will see what I can do.
Beer is proof that God loves us and wants us to prosper. -Benjamin Franklin
Where's the dancing and singing monkey?

bigC
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 7244
Joined: Thu Jan 30, 2003 10:40 pm
Windows Version: 10
Avant Version: 2016 Build 1
Default engine: Firefox
IE Version: 11
Skin: Crystal
Location: New York

Post by bigC » Fri Apr 01, 2005 8:55 pm

SweetLou wrote:Oh, so the colors didn't change but layout of the different colors are different. I know what happened. Correcting it can be troublesome. I will see what I can do.
You don't have to, its looks ok either way.

User avatar
Sara
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 6283
Joined: Thu Dec 12, 2002 11:16 pm
Windows Version: Windows 7
Avant Version: 2015 build 27lite
Default engine: N/A
IE Version: IE 10(64 bit)
Skin: Crystal
Location: Butler, PA

Post by Sara » Fri Apr 01, 2005 10:20 pm

I'm so glad I'm not seeing things............. :roll: Seriously Lou--it looks fine like this!

Sara :D

User avatar
hornakapopolis
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 11321
Joined: Thu Jul 31, 2003 2:09 pm
Windows Version: Windows 10 Pro 64
Avant Version: 2015
Default engine: Chrome
IE Version: 11
Skin: Stickers
Location: Ohio, USA
Contact:

Post by hornakapopolis » Sat Apr 02, 2005 2:10 am

As I was going through the earlier posts I was thinking that links at the bottom of the thread used to be on white backgrounds.

At least we're not going nuts, huh, bigC? (Or, at least this can't be used as proof at the hearing.)

User avatar
André
Administrator
Administrator
Posts: 5787
Joined: Sat Dec 14, 1901 3:19 am
Windows Version: Windows 7 x64
Avant Version:
Location: Baltimore and McHenry, Maryland, USA
Contact:

Post by André » Sat Apr 02, 2005 3:24 am

I noticed the same thing. I thought I was going crazy.
Formerly known as DrDrrae.
Image
I am not a member of the development team.
Please search the forum before posting questions.

Avant Force Wiki || Avant Force Blog
Desktop:
Intel C2Q Q9550 @ 3.7GHz || 8GiBs DDR2 800 @ 435MHz || Asus P5E
112 GiB SSD || 931 GiB HDD || 2x ATI 5770 in CrossfireX || Picture

NetBook:
ASUS Eee PC 1000HE || 1.66 GHz Atom N280 || 2 GiB DDR2 667 || 320 GiB HDD

NAS:
Intel E5200 @ 2.632 GHz || 4 GiB DDR2 800 @ 421 MHz || Foxconn G31MXP-K
5.45 TiB RAID 6

User avatar
Sara
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 6283
Joined: Thu Dec 12, 2002 11:16 pm
Windows Version: Windows 7
Avant Version: 2015 build 27lite
Default engine: N/A
IE Version: IE 10(64 bit)
Skin: Crystal
Location: Butler, PA

Post by Sara » Sat Apr 02, 2005 6:05 am

_DrDrrae_ wrote:I noticed the same thing. I thought I was going crazy.
In your case, you were right--there's nothing wrong with the colors.............Bwahahahah........... :twisted:

Post Reply