Find Member 404

This forum is for forum-related discussion only. DO NOT post anything here regarding Avant Browser itself or regarding anything other than the forums themselves. Post in Registration/Log In Issues if you are having trouble logging in!

Moderators: Support Staff², Support Staff, Developer, AvantGuard

Forum rules
Do not post anything here that is not directly related to this forum. If you break this rule, you may receive a warning, and your post may be deleted.
User avatar
Tinman57
Avantic
Avantic
Posts: 834
Joined: Tue Oct 13, 2009 2:26 am
Windows Version: Linux Ubuntu 13.10
Avant Version: Linux Firefox
Default engine: Linux Firefox
IE Version: N/A
Skin: N/A
Location: TEXAS

Find Member 404

Postby Tinman57 » Sat Jun 23, 2012 12:15 am

I just discovered that if you go to the membership page memberlist.php and click on any letter of the alphabet next to "Find a Member", you get taken to a 404 Page Cannot Be Found.
Problem with phpBB software perhaps? :-k
((((TINMAN))))
----------------------------------------------------------
(Duck! It's another MicroSoft Patch!)

User avatar
AXEMAN
Avantic Elite
Avantic Elite
Posts: 1606
Joined: Thu Jan 24, 2008 12:55 am
Windows Version: WIN 7 64 BIT
Avant Version: THE LATEST
IE Version: 9

Re: Find Member 404

Postby AXEMAN » Sat Jun 23, 2012 5:16 am

Ya for sure i can confirm just clicked a and it went to the 404 can't find no matter who or what letter.It may have been caused by the recent server problem :?: :?:

User avatar
bigC
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 7242
Joined: Thu Jan 30, 2003 10:40 pm
Windows Version: 8.1
Avant Version: 2015 Build 9
Default engine: Firefox
IE Version: 11
Skin: Crystal
Location: New York

Re: Find Member 404

Postby bigC » Sat Jun 23, 2012 7:29 pm

Works ok here.. maybe because I use the subsilver forum theme?

User avatar
mbrazil
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 1966
Joined: Tue Jul 26, 2005 10:04 pm
Windows Version: XP Pro SP3 x86 + all updates
Avant Version: 2013 Ultimate Build 23 & Build 115 (USB)
Default engine: Gecko (Firefox)
IE Version: IE8 + all patches and updates
Skin: Monai XP
Location: Grass Valley, CA

Re: Find Member 404

Postby mbrazil » Sat Jun 23, 2012 10:02 pm

bigC wrote:Works ok here.. maybe because I use the subsilver forum theme?

It works here too. I use the prosilver theme.

User avatar
Tinman57
Avantic
Avantic
Posts: 834
Joined: Tue Oct 13, 2009 2:26 am
Windows Version: Linux Ubuntu 13.10
Avant Version: Linux Firefox
Default engine: Linux Firefox
IE Version: N/A
Skin: N/A
Location: TEXAS

Re: Find Member 404

Postby Tinman57 » Sun Jun 24, 2012 12:07 am

bigC wrote:Works ok here.. maybe because I use the subsilver forum theme?

Well, I didn't have any idea that there were different themes. I just changed mine to prosilver and it works for me now. I just wonder why it would make a difference in what theme your using. I figured a command is a command, no matter what colors and such you were using. Sounds like a bug report to me.... :wink:
((((TINMAN))))
----------------------------------------------------------
(Duck! It's another MicroSoft Patch!)

User avatar
AXEMAN
Avantic Elite
Avantic Elite
Posts: 1606
Joined: Thu Jan 24, 2008 12:55 am
Windows Version: WIN 7 64 BIT
Avant Version: THE LATEST
IE Version: 9

Re: Find Member 404

Postby AXEMAN » Sun Jun 24, 2012 4:37 am

subsilver fixed it for me to thats wierd should it not work for all.? :)

User avatar
statm1
Moderator
Moderator
Posts: 2168
Joined: Thu Mar 10, 2005 10:03 pm
Windows Version: Windows 8/7
Avant Version: 2012 Build 181
IE Version: 10
Location: North Carolina, USA
Contact:

Re: Find Member 404

Postby statm1 » Thu Aug 30, 2012 5:54 am

Sorry for this late of a reply.. But, the reason that doesn't work in the default style(theme) is because an older buggy version was used when the server was updated. It will be fixed in an upcoming update to the board.
Image
-- Matt --

User avatar
Tinman57
Avantic
Avantic
Posts: 834
Joined: Tue Oct 13, 2009 2:26 am
Windows Version: Linux Ubuntu 13.10
Avant Version: Linux Firefox
Default engine: Linux Firefox
IE Version: N/A
Skin: N/A
Location: TEXAS

Re: Find Member 404

Postby Tinman57 » Fri Aug 31, 2012 1:21 am

statm1 wrote:Sorry for this late of a reply.. But, the reason that doesn't work in the default style(theme) is because an older buggy version was used when the server was updated. It will be fixed in an upcoming update to the board.


WOW :!: Talk about a delayed response :!: :!: :!: This has got to be some kind of record. hehehe
((((TINMAN))))
----------------------------------------------------------
(Duck! It's another MicroSoft Patch!)

User avatar
statm1
Moderator
Moderator
Posts: 2168
Joined: Thu Mar 10, 2005 10:03 pm
Windows Version: Windows 8/7
Avant Version: 2012 Build 181
IE Version: 10
Location: North Carolina, USA
Contact:

Re: Find Member 404

Postby statm1 » Wed Sep 12, 2012 6:25 am

Just FYI this problem has been fixed along with the update to phpBB 3.0.11.
Image
-- Matt --

User avatar
AXEMAN
Avantic Elite
Avantic Elite
Posts: 1606
Joined: Thu Jan 24, 2008 12:55 am
Windows Version: WIN 7 64 BIT
Avant Version: THE LATEST
IE Version: 9

Re: Find Member 404

Postby AXEMAN » Thu Dec 06, 2012 11:30 am

Hello there i was told that problem had since been fixed :)

User avatar
Tinman57
Avantic
Avantic
Posts: 834
Joined: Tue Oct 13, 2009 2:26 am
Windows Version: Linux Ubuntu 13.10
Avant Version: Linux Firefox
Default engine: Linux Firefox
IE Version: N/A
Skin: N/A
Location: TEXAS

Re: Find Member 404

Postby Tinman57 » Sat Dec 08, 2012 1:53 am

AXEMAN wrote:Hello there i was told that problem had since been fixed :)

Yep, it's been fixed. Only problem I see with it now is the members aren't shown in alphabetical order, which makes it about impossible to find someone when there's 2000+ members starting with a specific letter.....
((((TINMAN))))
----------------------------------------------------------
(Duck! It's another MicroSoft Patch!)


Return to “Forum Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users