Right Click,, Rename Tabs

If you have suggestions to make Avant Browser even better, describe them here.

Moderators: Support Staff², Support Staff, AvantGuard, Developer

Bryan
Newbie
Newbie
Posts: 16
Joined: Sat Jun 16, 2007 5:01 am
Windows Version: Windows
Avant Version:
Location: Singapore

Post by Bryan » Wed Jun 27, 2007 6:02 pm

Actually is there any plants to have this feature? I'm just waiting for this to make the switch from Maxthon.

Logo
Newbie
Newbie
Posts: 8
Joined: Sun Jul 08, 2007 1:55 pm
Avant Version:

Re: Right Click,, Rename Tabs

Post by Logo » Sun Jul 08, 2007 3:29 pm

Vote Pro.

Bryan
Newbie
Newbie
Posts: 16
Joined: Sat Jun 16, 2007 5:01 am
Windows Version: Windows
Avant Version:
Location: Singapore

Re: Right Click,, Rename Tabs

Post by Bryan » Mon Sep 24, 2007 2:57 pm

any news?

bigC
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 7244
Joined: Thu Jan 30, 2003 10:40 pm
Windows Version: 10
Avant Version: 2016 Build 1
Default engine: Firefox
IE Version: 11
Skin: Crystal
Location: New York

Re: Right Click,, Rename Tabs

Post by bigC » Mon Sep 24, 2007 6:45 pm


addonsfan
Avantic Elite
Avantic Elite
Posts: 1940
Joined: Sun Aug 05, 2007 11:56 am
Windows Version: Windows 7
Avant Version: N/A
IE Version: N/A
Location: California, USA
Contact:

Re: Right Click,, Rename Tabs

Post by addonsfan » Mon Sep 24, 2007 11:25 pm

In a feature version, I will add to make a cookie of the changed title. So everytime you go to the site it will automatically change.

Jasmine
Support Staff
Support Staff
Posts: 3118
Joined: Mon Dec 11, 2006 2:10 am
Windows Version: windows sp3 2003 vista win7
Avant Version: Latest release
IE Version: IE9 8 7
Location: Beijing China

Re: Right Click,, Rename Tabs

Post by Jasmine » Thu Nov 22, 2007 2:13 am

Rename the tab title is simple...But do u need to remember the previously changed tab title if u history back to the previous tab? I mean if u rename the tab A's title as A-newtitle,and u naviagte this page to another one,so, the tab A's title must be changed, and then you history back to the previous page, what u hope the tab A's title should be? Still A-newtitle? If so, it's a little complicated...
Image
Please provide the following information before reporting problems:
Avant Version; System(also point out it is a 32 or 64-bit OS);IE; Memory Size; CPU Speed;
Optional: Firewall; Graphics Card

For the problems hard to replay, could you add me into your MSN or Skype list if you use either of them? The advantage is that you can let us know the situation in the first place by making some screenshots, sharing your screen or explaining the specific problems more clearly when they happen.
E-mail: Jasmine#avantbrowser.com(please repalce # with @)
MSN: dishmoon#msn.com
Skype: JasmineThunder

addonsfan
Avantic Elite
Avantic Elite
Posts: 1940
Joined: Sun Aug 05, 2007 11:56 am
Windows Version: Windows 7
Avant Version: N/A
IE Version: N/A
Location: California, USA
Contact:

Re: Right Click,, Rename Tabs

Post by addonsfan » Thu Nov 29, 2007 10:32 am

I think the title should only be remembered for the same site. this would be easy to do using cookies, unfortunately security restrictions seem to be blocking attempts to save cookies through addons, or have I missed something?

Bryan
Newbie
Newbie
Posts: 16
Joined: Sat Jun 16, 2007 5:01 am
Windows Version: Windows
Avant Version:
Location: Singapore

Re: Right Click,, Rename Tabs

Post by Bryan » Fri Aug 08, 2008 6:29 am

has this feature been added ? just dropping by to check out =D

tuck
Fan
Fan
Posts: 188
Joined: Tue Mar 21, 2006 12:31 pm
Windows Version: Vista Business
Avant Version: Current USB
IE Version: 7

Re: Right Click,, Rename Tabs

Post by tuck » Fri Aug 08, 2008 11:32 am

Try reading about four posts up

Bryan
Newbie
Newbie
Posts: 16
Joined: Sat Jun 16, 2007 5:01 am
Windows Version: Windows
Avant Version:
Location: Singapore

Re: Right Click,, Rename Tabs

Post by Bryan » Sat Aug 09, 2008 6:29 am

Thank you! :D

Post Reply