Refresh AutiFill !?

If you have suggestions to make Avant Browser even better, describe them here.

Moderators: Support Staff², Support Staff, AvantGuard, Developer

Post Reply
kraflo
Newbie
Newbie
Posts: 10
Joined: Wed Apr 21, 2010 8:47 pm
Windows Version: 7
Avant Version: last
IE Version: last

Refresh AutiFill !?

Post by kraflo » Tue Oct 19, 2010 6:03 am

Hi,
that is me again.
So, some sites has a preventive action for security (e-shops & banks). If the user wont to login, must be pres "go, start or other button" OR just refresh the page.

How AutoFill can do this - double action (2 times insert login/password) or refresh page (1 browse page, 2 refresh & 3 insert login/password).

Like Macros?

Thanks and Regards.

User avatar
AXEMAN
Avantic Elite
Avantic Elite
Posts: 1606
Joined: Thu Jan 24, 2008 12:55 am
Windows Version: WIN 7 64 BIT
Avant Version: THE LATEST
IE Version: 9

Re: Refresh AutiFill !?

Post by AXEMAN » Tue Oct 19, 2010 9:03 pm

I go to the site once i am in i bookmark the page then use sidebar and if you hit that site it will take you right in . So really avant saves it.

Jasmine
Support Staff
Support Staff
Posts: 3118
Joined: Mon Dec 11, 2006 2:10 am
Windows Version: windows sp3 2003 vista win7
Avant Version: Latest release
IE Version: IE9 8 7
Location: Beijing China

Re: Refresh AutiFill !?

Post by Jasmine » Wed Oct 20, 2010 6:47 am

kraflo wrote:Hi,
that is me again.
So, some sites has a preventive action for security (e-shops & banks). If the user wont to login, must be pres "go, start or other button" OR just refresh the page.

How AutoFill can do this - double action (2 times insert login/password) or refresh page (1 browse page, 2 refresh & 3 insert login/password).

Like Macros?

Thanks and Regards.
I don't understand. Could you make an example?
Image
Please provide the following information before reporting problems:
Avant Version; System(also point out it is a 32 or 64-bit OS);IE; Memory Size; CPU Speed;
Optional: Firewall; Graphics Card

For the problems hard to replay, could you add me into your MSN or Skype list if you use either of them? The advantage is that you can let us know the situation in the first place by making some screenshots, sharing your screen or explaining the specific problems more clearly when they happen.
E-mail: Jasmine#avantbrowser.com(please repalce # with @)
MSN: dishmoon#msn.com
Skype: JasmineThunder

User avatar
SaWaMa
Fan
Fan
Posts: 194
Joined: Sat Mar 07, 2009 8:27 pm
Windows Version: Windows 7 x64 bit
Avant Version: Lastet (Always USB)
IE Version: 9.0
Location: Beirut - Lebanon
Contact:

Re: Refresh AutiFill !?

Post by SaWaMa » Wed Oct 20, 2010 3:00 pm

About AutoFill Jasmine.. Avant still need many fix for it..

Example: when i save username and password.. in a domain.. it work only for this page.. not showing UN and Pass on any webpage for sub-domain..

if i want - example - save my UN on AVant Forum: http://forum.avantbrowser.com/login it work only for this page.. and i can't use it on Index page where the User Name and Password..

About Refresh.. maybe he mean some site ask for security code to access to your account.. and maybe avant not work with this option..

User avatar
jrglick
Newbie
Newbie
Posts: 42
Joined: Thu Jul 02, 2009 1:31 am
Windows Version: Win7Homei3 64 & XPHomeSP3
Avant Version: Latest one always
IE Version: 8.0.7600.16385

Re: Refresh AutiFill !?

Post by jrglick » Wed Oct 20, 2010 10:18 pm

We need an update please. Thank you.

Post Reply