Avant Browser

Avant Browser community forum
It is currently Wed Sep 03, 2014 7:02 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 16 posts ] 
Author Message
 Post subject: English Language
Poston: Sat Oct 18, 2008 5:39 am 
Offline
Newbie
Newbie

Joined: Sat Oct 18, 2008 5:30 am
Posts: 1
Windows Version: Windows
Avant Version: Avant
IE Version: IE
I'm an Americanl living in Thailand. When I downloaded Avant I didn't see any listing for "languages", so everything is in Thai. How can I change my browser to English??


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: English Language
Post Reply #1 on: Sat Oct 18, 2008 6:53 pm 
Offline
Moderator
Moderator
Semi-Guru
User avatar

Joined: Thu Mar 10, 2005 10:03 pm
Posts: 2168
Location: North Carolina, USA
Windows Version: Windows 8/7
Avant Version: 2012 Build 181
IE Version: 10
In the tools menu you will see Interface Language. Hover over that and then select english. I don't know why it would not be english by default.

_________________
Image
-- Matt --


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: English Language
Post Reply #2 on: Sat Oct 18, 2008 6:57 pm 
Offline
AvantGuard
AvantGuard
Avantus Maximus
User avatar

Joined: Thu Jan 30, 2003 10:40 pm
Posts: 7239
Location: New York
Windows Version: 8.1
Avant Version: 2014 Build 7
Default engine: Firefox
IE Version: 11
Skin: Crystal
Tools is the 6th menu from the left.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: English Language
Post Reply #3 on: Sat Oct 18, 2008 8:18 pm 
Offline
Administrator
Administrator
Avantus Maximus
User avatar

Joined: Sat Dec 14, 1901 3:19 am
Posts: 5787
Location: Baltimore and McHenry, Maryland, USA
Windows Version: Windows 7 x64
Avant Version:
Avant will use the default language of the operating system as it's interface language. For example, if you are using an Italian version of Windows, even if you have it set to English, Avant will use Italian as the interface language.

_________________
Formerly known as DrDrrae.
Image
I am not a member of the development team.
Please search the forum before posting questions.

Avant Force Wiki || Avant Force Blog
Desktop:
Intel C2Q Q9550 @ 3.7GHz || 8GiBs DDR2 800 @ 435MHz || Asus P5E
112 GiB SSD || 931 GiB HDD || 2x ATI 5770 in CrossfireX || Picture

NetBook:
ASUS Eee PC 1000HE || 1.66 GHz Atom N280 || 2 GiB DDR2 667 || 320 GiB HDD

NAS:
Intel E5200 @ 2.632 GHz || 4 GiB DDR2 800 @ 421 MHz || Foxconn G31MXP-K
5.45 TiB RAID 6


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: English Language
Post Reply #4 on: Sun Oct 19, 2008 6:36 am 
Offline
Moderator
Moderator
Semi-Guru
User avatar

Joined: Thu Mar 10, 2005 10:03 pm
Posts: 2168
Location: North Carolina, USA
Windows Version: Windows 8/7
Avant Version: 2012 Build 181
IE Version: 10
I wasn't aware of that..

_________________
Image
-- Matt --


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: English Language
Post Reply #5 on: Wed Jan 27, 2010 10:46 am 
Offline
Newbie
Newbie

Joined: Wed Jan 27, 2010 10:41 am
Posts: 13
Windows Version: xp
Avant Version: 11.7
IE Version: 6
i have 11.7 and i don't see this problem,which version you are using?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: English Language
Post Reply #6 on: Wed Jan 27, 2010 1:31 pm 
Offline
Avantic
Avantic

Joined: Mon Dec 08, 2003 8:29 pm
Posts: 965
Windows Version: XP+SP3 Home
Avant Version: 2012
IE Version: IE7/8
André wrote:
Avant will use the default language of the operating system as it's interface language. For example, if you are using an Italian version of Windows, even if you have it set to English, Avant will use Italian as the interface language.

I don't understand this.
I have an English version of Windows and in Control panel > Regional Language Options I have English.
If I set Option > Interface Language to e.g. French then all the menus etc. are in French.
This is what I would expect.
What is the point of this option if it doesn't take any notice of it?
Can you clarify what you mean? Thanks.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: English Language
Post Reply #7 on: Wed Jan 27, 2010 6:49 pm 
Offline
Administrator
Administrator
Avantus Maximus
User avatar

Joined: Sat Dec 14, 1901 3:19 am
Posts: 5787
Location: Baltimore and McHenry, Maryland, USA
Windows Version: Windows 7 x64
Avant Version:
Way to dig up a year and 3 months old thread but anyway...

If you have and Italian version of Windows, for example, and have Windows set to display English instead of Italian, Avant will use Italian by default. Obviously you can change this but the default is the version of Windows you have installed.

_________________
Formerly known as DrDrrae.
Image
I am not a member of the development team.
Please search the forum before posting questions.

Avant Force Wiki || Avant Force Blog
Desktop:
Intel C2Q Q9550 @ 3.7GHz || 8GiBs DDR2 800 @ 435MHz || Asus P5E
112 GiB SSD || 931 GiB HDD || 2x ATI 5770 in CrossfireX || Picture

NetBook:
ASUS Eee PC 1000HE || 1.66 GHz Atom N280 || 2 GiB DDR2 667 || 320 GiB HDD

NAS:
Intel E5200 @ 2.632 GHz || 4 GiB DDR2 800 @ 421 MHz || Foxconn G31MXP-K
5.45 TiB RAID 6


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: English Language
Post Reply #8 on: Wed Jan 27, 2010 6:56 pm 
Offline
Avantic
Avantic

Joined: Mon Dec 08, 2003 8:29 pm
Posts: 965
Windows Version: XP+SP3 Home
Avant Version: 2012
IE Version: IE7/8
OK


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: English Language
Post Reply #9 on: Thu Feb 04, 2010 8:46 am 
Offline
Moderator
Moderator
Semi-Guru
User avatar

Joined: Thu Mar 10, 2005 10:03 pm
Posts: 2168
Location: North Carolina, USA
Windows Version: Windows 8/7
Avant Version: 2012 Build 181
IE Version: 10
In other words ABman, when you install Avant it will default to your Windows language. Avant isn't supposed to override your choice to change languages specifically for Avant after installation.

_________________
Image
-- Matt --


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: English Language
Post Reply #10 on: Mon May 03, 2010 7:30 pm 
Offline
Newbie
Newbie

Joined: Mon May 03, 2010 7:21 pm
Posts: 1
Windows Version: XP
Avant Version: 11.7 Build 46
IE Version: 8
I live in Egypt and I bought my laptop here with Windows installed so my copy is in Arabic. I understand what I have to do but can't do it because I don't understand the Arabic.

Please can someone tell me what the words "tools" and "interface language" look like in Arabic so I can reset my browser to something I can understand.

Thank you.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: English Language
Post Reply #11 on: Mon May 03, 2010 9:33 pm 
Offline
AvantGuard
AvantGuard
Avantus Maximus
User avatar

Joined: Thu Jan 30, 2003 10:40 pm
Posts: 7239
Location: New York
Windows Version: 8.1
Avant Version: 2014 Build 7
Default engine: Firefox
IE Version: 11
Skin: Crystal
bigC wrote:
Tools is the 6th menu from the left.

interface language is always in english.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: English Language
Post Reply #12 on: Fri Jul 02, 2010 1:57 pm 
Offline
Newbie
Newbie

Joined: Fri Jul 02, 2010 1:50 pm
Posts: 1
Windows Version: windows98
Avant Version: Avant version 98
IE Version: n/a
Iam still unable to see it in english version


Top
 Profile  
 
Post Reply #13 on: Mon Dec 19, 2011 9:31 am 
Offline
Newbie
Newbie

Joined: Mon Dec 19, 2011 9:11 am
Posts: 2
Windows Version: win 7
Avant Version: can't read it
IE Version: 9 ?
sigh. i speak english only. i am in thailand. so many programs ignore my windows settings and give me thai menu's etc.
everybody keeps saying "tools menu, sixth from the left" but come on! i don't have a "tools" menu, i have icons, and everything that drops down from them is in thai language.

i see "green arrow, dimmed right arrow, double arrow (refresh??), a house, a clock with and arrow around it, a blue arrow pointing to upper left. clicking around in any of these does all sorts of things that i can't follow - because anything that appears is sin thai.

i know you advanced users out there think this is a simple and obvious question, but it's NOT. so please, if you reply give *detailed* response so the rest of us can follow it. simply saying "go to the tools menu, choose english" doesn't work, is wrong, there is no f*ing tools menu! english as a choice doesn't appear anywhere i can see it.

else, i'll just have to trash this browser and look elsewhere for an alternative.

thanks.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: English Language
Post Reply #14 on: Mon Dec 19, 2011 6:37 pm 
Offline
Avant Fanatic
Avant Fanatic
User avatar

Joined: Thu Jun 17, 2010 10:17 pm
Posts: 362
Location: Los Angeles, CA
Windows Version: 7 (32 bit)
Avant Version: Ult 2013 bld 23
Default engine: Firefox
IE Version: 10
Skin: Aero Glass
You are describing a toolbar (which traditionally contains icons and, perhaps, some words); those trying to help you are directing you to the menu bar (traditionally words only, although the latest menu bar starts with the "online storage" icon [globe with diskette in front of it]).

On that menu bar (which should appear at top of screen, above any toolbars), the fifth word after the online storage icon is "Tools". Therefore, the fifth word on your thai menu bar should be the thai equivalent for "Tools". Selecting that word should drop-down a menu. On that revealed menu, in the 11th position, should be "Interface Language". (On my American English version of the Tools menu, the first 7 items are followed by a line/break, followed by 4 more items--the last being "Interface Language"--before the next line/break.)

I hope this helps.


Top
 Profile  
 
Post Reply #15 on: Tue Dec 20, 2011 1:30 am 
Offline
Newbie
Newbie

Joined: Mon Dec 19, 2011 9:11 am
Posts: 2
Windows Version: win 7
Avant Version: can't read it
IE Version: 9 ?
@brawnymike Thank you so much! that worked! i didn't even know that the thai script in the upper right side of the window was a menu bar. upper-right is not traditional placement for a menubar. thanks for the hand-holding. i was liking Avant- what i could use of it, now i'm all creamy. 'ppreciate it.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 16 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: Exabot [Bot]


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group