Overwriting a Group

These archives contain old topics that were moved here to prevent clutter in the forums. These threads may still contain some useful information.

Moderators: Support Staff², Support Staff, AvantGuard, Developer

User avatar
Arandora
Semi-Avantic
Semi-Avantic
Posts: 474
Joined: Sat Aug 09, 2003 10:33 pm
Windows Version: Win 8.1 64 PC/Win 8. 64 laptop
Avant Version: Both AB Lite 2016 v2
Default engine: IE11 Standards
IE Version: IE 11 on PC and laptop
Skin: Aluminium
Location: Poulton-le-Fylde, UK

Overwriting a Group

Post by Arandora » Wed Feb 23, 2005 1:04 pm

Upto installing latest version, when I created a New Group with the same name as a current group, I was asked whether I wanted to overwrite the existing group. On selecting Yes this replaced the existng sites with the new ones in view. Now, when I do this the sites in view are ADDED to the current group instead of replacing them. :?:

Sergei
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 2488
Joined: Fri Sep 19, 2003 5:09 am
Windows Version: Windows
Avant Version:
Location: Galway, Ireland
Contact:

Post by Sergei » Wed Feb 23, 2005 1:39 pm

Are you complaining about this? Is that why you have the offensive avatar?

I don't know, to me it sounds like an improvement.
My Cartoons
:
IE7 ][ Windows XP Tablet PC Edition 2005 ][ Avast! Antivirus ][ Kerio Firewall ][ DSL

User avatar
Arandora
Semi-Avantic
Semi-Avantic
Posts: 474
Joined: Sat Aug 09, 2003 10:33 pm
Windows Version: Win 8.1 64 PC/Win 8. 64 laptop
Avant Version: Both AB Lite 2016 v2
Default engine: IE11 Standards
IE Version: IE 11 on PC and laptop
Skin: Aluminium
Location: Poulton-le-Fylde, UK

Post by Arandora » Wed Feb 23, 2005 5:59 pm

Are you serious about the avatar - which incidentally was sent to me
by my teenage niece and which I use without complaint, and being treated as it's name "Cheeky" suggests, on another Forum!?! Nevertheless if it has caused only one person - you - offence, I will remove it! As for my original post, I thought Moderators were supposed to help with queries! I don't find it an improvement but if it was intended to be I'll just find another way to do what was an easy function. Thanks for the help - Not!!! :[/b]

User avatar
Chef_Garry
Avant Fanatic
Avant Fanatic
Posts: 200
Joined: Sat Aug 30, 2003 7:58 pm
Windows Version: Windows
Avant Version:
Location: Calgary Canada
Contact:

Post by Chef_Garry » Wed Feb 23, 2005 9:03 pm

Ok if it makes you feel any better, I thought your avatar was inappropriate as well.

User avatar
Arandora
Semi-Avantic
Semi-Avantic
Posts: 474
Joined: Sat Aug 09, 2003 10:33 pm
Windows Version: Win 8.1 64 PC/Win 8. 64 laptop
Avant Version: Both AB Lite 2016 v2
Default engine: IE11 Standards
IE Version: IE 11 on PC and laptop
Skin: Aluminium
Location: Poulton-le-Fylde, UK

Post by Arandora » Wed Feb 23, 2005 10:44 pm

OK Now I've got rid of my avatar completely - sorry if I've offended anyone's sensibilities - can anyone provide the HELP to my original QUERY that the author states in his automated response "If you are having problem in using Avant Browser, please go to the forum of Avant Browser: http://forum.avantbrowser.com. Moderators in the forum will help you."
I'm still waiting for Help.

bigC
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 7244
Joined: Thu Jan 30, 2003 10:40 pm
Windows Version: 10
Avant Version: 2016 Build 1
Default engine: Firefox
IE Version: 11
Skin: Crystal
Location: New York

Post by bigC » Wed Feb 23, 2005 11:38 pm

I'm not sure if that change was intentional or an error. Anderson, AB's developer, is the only one who can answer that question for sure. We moderators are just users of Avant browser like yourself.

The only "help" I can offer is the option to roll back to an earlier build untill Anderson reads the forum & addresses the issue. Older versions can be found here,
http://avant.it-mate.co.uk/default.asp?c=Download

The latest build has proven to be problematic for many users so this very well may be a bug.
Last edited by bigC on Wed Feb 23, 2005 11:41 pm, edited 1 time in total.

User avatar
André
Administrator
Administrator
Posts: 5787
Joined: Sat Dec 14, 1901 3:19 am
Windows Version: Windows 7 x64
Avant Version:
Location: Baltimore and McHenry, Maryland, USA
Contact:

Post by André » Wed Feb 23, 2005 11:38 pm

Your rant, which is in dire need of a spell check, doesn't provide enough information. Sergei was trying to gain that information. Upon gaining this vital information, we (the moderators) can help you.

Now, don't rant anymore about not getting help until you provide enough information to allow us to help you.
Formerly known as DrDrrae.
Image
I am not a member of the development team.
Please search the forum before posting questions.

Avant Force Wiki || Avant Force Blog
Desktop:
Intel C2Q Q9550 @ 3.7GHz || 8GiBs DDR2 800 @ 435MHz || Asus P5E
112 GiB SSD || 931 GiB HDD || 2x ATI 5770 in CrossfireX || Picture

NetBook:
ASUS Eee PC 1000HE || 1.66 GHz Atom N280 || 2 GiB DDR2 667 || 320 GiB HDD

NAS:
Intel E5200 @ 2.632 GHz || 4 GiB DDR2 800 @ 421 MHz || Foxconn G31MXP-K
5.45 TiB RAID 6

Pip
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 2601
Joined: Thu Mar 06, 2003 10:46 pm
Windows Version: Windows 7 Home Premium 64 bit
Avant Version: 2012Ultimate V171
IE Version: IE9
Location: Michigan U.S.A.

Post by Pip » Thu Feb 24, 2005 12:46 am

Nothing wrong with the spelling Doc..... :wink:
Image

Veni, Vidi, Velcro - I Came, I Saw, I Stuck Around

User avatar
André
Administrator
Administrator
Posts: 5787
Joined: Sat Dec 14, 1901 3:19 am
Windows Version: Windows 7 x64
Avant Version:
Location: Baltimore and McHenry, Maryland, USA
Contact:

Post by André » Thu Feb 24, 2005 1:48 am

Pip wrote:Nothing wrong with the spelling Doc..... :wink:
Okay, Okay, there is one typo and a few gramatical errors.
Formerly known as DrDrrae.
Image
I am not a member of the development team.
Please search the forum before posting questions.

Avant Force Wiki || Avant Force Blog
Desktop:
Intel C2Q Q9550 @ 3.7GHz || 8GiBs DDR2 800 @ 435MHz || Asus P5E
112 GiB SSD || 931 GiB HDD || 2x ATI 5770 in CrossfireX || Picture

NetBook:
ASUS Eee PC 1000HE || 1.66 GHz Atom N280 || 2 GiB DDR2 667 || 320 GiB HDD

NAS:
Intel E5200 @ 2.632 GHz || 4 GiB DDR2 800 @ 421 MHz || Foxconn G31MXP-K
5.45 TiB RAID 6

User avatar
Sara
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 6283
Joined: Thu Dec 12, 2002 11:16 pm
Windows Version: Windows 7
Avant Version: 2015 build 27lite
Default engine: N/A
IE Version: IE 10(64 bit)
Skin: Crystal
Location: Butler, PA

Post by Sara » Thu Feb 24, 2005 2:02 am

Picky picky......... :wink:

Pip
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 2601
Joined: Thu Mar 06, 2003 10:46 pm
Windows Version: Windows 7 Home Premium 64 bit
Avant Version: 2012Ultimate V171
IE Version: IE9
Location: Michigan U.S.A.

Post by Pip » Thu Feb 24, 2005 2:26 am

Image
Image

Veni, Vidi, Velcro - I Came, I Saw, I Stuck Around

Sergei
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 2488
Joined: Fri Sep 19, 2003 5:09 am
Windows Version: Windows
Avant Version:
Location: Galway, Ireland
Contact:

Post by Sergei » Thu Feb 24, 2005 3:07 am

Okay, let's all be nice...

Arandora, thanks for losing the avatar. It was the combination of that*, and the fact that you posted in the Help forum without saying how we might actually help you, that got my goat. I was abrupt, but we're all volunteers here (it's freeware remember) so we reserve the right to be irritable once every fourteen days.

What you need to do is start a thread in the Discussion forum. If other people disgree with this change, that's where they'll gather.


*It was a small naked male figure, anatomically correct but with the proportions of a cartoon child. It had blue warpaint on its face, and was sucking a pink soother. (?!) Then it turned around and waved its tiny **** in a manner that could only be interpreted as "Hey! I'm waving these buttocks at you!"

I'm sure this is really funny to a young neice. But this grown man found it just plain annoying. As a general rule, ****-waving is never well recieved.
My Cartoons
:
IE7 ][ Windows XP Tablet PC Edition 2005 ][ Avast! Antivirus ][ Kerio Firewall ][ DSL

User avatar
Arandora
Semi-Avantic
Semi-Avantic
Posts: 474
Joined: Sat Aug 09, 2003 10:33 pm
Windows Version: Win 8.1 64 PC/Win 8. 64 laptop
Avant Version: Both AB Lite 2016 v2
Default engine: IE11 Standards
IE Version: IE 11 on PC and laptop
Skin: Aluminium
Location: Poulton-le-Fylde, UK

Post by Arandora » Thu Feb 24, 2005 7:49 am

Now you know why I'm a Newbie. First time I've posted for a while so I followed the instructions in the automated response I got to ask a Mod for help if I was having problems with the program. The query I posted is an accurate description of what has happened. Not sure what more I could or can say, except please close the thread and I'll take the constructive advice given and either roll back to a previous version (perhaps rolling back to a previous day and getting up again might be better) or wait for the next release to see if it has been picked up. :)
PS Hope the spellchecker worked this time! :lol:

User avatar
SweetLou
Avant Guru
Avant Guru
Posts: 3897
Joined: Tue Jan 27, 2004 10:33 pm
Windows Version: Windows
Avant Version:
Location: Lakewood, Ohio USA

Post by SweetLou » Thu Feb 24, 2005 8:04 am

I think the problem is that this is the Help forum in Avant's forums. So, this usually means that you have a question that needs to be answered. In your original post, you just mentioned what is happening. We could assume that this means you don't want this to happen, but you want the way the older versions did it. But, it is bad for us to assume things.
The way you worded your original post, sounds more like it belongs in the Discussion forum. That you are just talking about how the new version works compared to the older version. I can't really tell if you like the new way or the old way better. That is why Dr, was asking for more information, at least, that is what I think he was saying.
Beer is proof that God loves us and wants us to prosper. -Benjamin Franklin
Where's the dancing and singing monkey?

User avatar
Arandora
Semi-Avantic
Semi-Avantic
Posts: 474
Joined: Sat Aug 09, 2003 10:33 pm
Windows Version: Win 8.1 64 PC/Win 8. 64 laptop
Avant Version: Both AB Lite 2016 v2
Default engine: IE11 Standards
IE Version: IE 11 on PC and laptop
Skin: Aluminium
Location: Poulton-le-Fylde, UK

Post by Arandora » Thu Feb 24, 2005 12:27 pm

I think it is safe to assume that if someone posts on a Help Forum, they are looking for help. I think it is also safe to assume that if a post ends with a :?: then it is a query.
However, to make it perfectly clear, firstly I was not being purposely offensive; secondly I wasn't ranting I was responding to Sergei's first reply; finally, can anyone help me use the Group function in the Avant Browser that until the installation of the latest release allowed you to overwrite a group that had, say, become out of date by creating a New Group with the same name? This previously stated that there was already a group of that name and did you want to overwrite it. If you said Yes it replaced all the sites in the existing group by the new ones. Now, even though you say Yes to overwrite it, it adds the new sites to the current ones. Is this now a permanent feature of the Groups function.?
If there is no more to be added to the advice previously given, and that is all I was looking for, advice, not a flame war, then as I suggested in my last post just close this thread please.

Sergei
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 2488
Joined: Fri Sep 19, 2003 5:09 am
Windows Version: Windows
Avant Version:
Location: Galway, Ireland
Contact:

Post by Sergei » Thu Feb 24, 2005 12:53 pm

Well if it's offering to everwrite the Group and then doesn't, that's clearly a bug. Thanks for the clarification. It does happen exactly as you described.

We can't fix bugs, so this isn't really doing any good in the Help section. I'll move this to the Bug Report forum where hopefully it'll come to the attention of the author.

Until it does, you'll have to edit the Group manually I'm afraid.
My Cartoons
:
IE7 ][ Windows XP Tablet PC Edition 2005 ][ Avast! Antivirus ][ Kerio Firewall ][ DSL

User avatar
Arandora
Semi-Avantic
Semi-Avantic
Posts: 474
Joined: Sat Aug 09, 2003 10:33 pm
Windows Version: Win 8.1 64 PC/Win 8. 64 laptop
Avant Version: Both AB Lite 2016 v2
Default engine: IE11 Standards
IE Version: IE 11 on PC and laptop
Skin: Aluminium
Location: Poulton-le-Fylde, UK

Post by Arandora » Thu Feb 24, 2005 1:03 pm

Ok. Thanks for the Help. I'll know better what to do in future and apologies once again for getting off on the wrong foot. Life's too short! :D

schorsch
Newbie
Newbie
Posts: 1
Joined: Wed Apr 27, 2005 8:03 pm
Avant Version:

Post by schorsch » Wed Apr 27, 2005 8:10 pm

Sergei wrote:Well if it's offering to everwrite the Group and then doesn't, that's clearly a bug. Thanks for the clarification. It does happen exactly as you described.

We can't fix bugs, so this isn't really doing any good in the Help section. I'll move this to the Bug Report forum where hopefully it'll come to the attention of the author.

Until it does, you'll have to edit the Group manually I'm afraid.
Is there a bug fix in the next time to come? I experienced this bug with one of the latest upgrades (now build 167) and even if I like the avant browser I think of using another one because this bug is really annoying.

User avatar
Arandora
Semi-Avantic
Semi-Avantic
Posts: 474
Joined: Sat Aug 09, 2003 10:33 pm
Windows Version: Win 8.1 64 PC/Win 8. 64 laptop
Avant Version: Both AB Lite 2016 v2
Default engine: IE11 Standards
IE Version: IE 11 on PC and laptop
Skin: Aluminium
Location: Poulton-le-Fylde, UK

Post by Arandora » Wed Jun 15, 2005 3:11 pm

Any idea when a fix is likely? :?:

User avatar
Sara
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 6283
Joined: Thu Dec 12, 2002 11:16 pm
Windows Version: Windows 7
Avant Version: 2015 build 27lite
Default engine: N/A
IE Version: IE 10(64 bit)
Skin: Crystal
Location: Butler, PA

Post by Sara » Wed Jun 15, 2005 8:34 pm

Only Anderson Che, the dveloper can answer that. Have you tried the latest beta to see if it's been fixed?

Sara :)

Locked