Flash animations

These archives contain old topics that were moved here to prevent clutter in the forums. These threads may still contain some useful information.

Moderators: Support Staff², Support Staff, AvantGuard, Developer

Locked
zoneazul
Newbie
Newbie
Posts: 1
Joined: Thu Jan 27, 2005 2:50 pm
Windows Version: Windows
Avant Version:
Location: Fuengirola, Spain
Contact:

Flash animations

Post by zoneazul » Thu Jan 27, 2005 2:56 pm

I am new to using Avant Browser vers. 10.0. I have enabled Flash Animations in the browser but still no Flash files are shown. WHY? What can I do? My webpage, http://www.zoneazul.com, has a tiny flash animation but it won't show in the browser.
Hope to hear from someone...

User avatar
SweetLou
Avant Guru
Avant Guru
Posts: 3897
Joined: Tue Jan 27, 2004 10:33 pm
Windows Version: Windows
Avant Version:
Location: Lakewood, Ohio USA

Post by SweetLou » Thu Jan 27, 2005 4:58 pm

Try reinstalling Flash. I have noticed that sometimes when dealing with pluggins, if the pluggin was installed prior to Avant, then Avant doesn't use it. A new install of the pluggin usually works.
Beer is proof that God loves us and wants us to prosper. -Benjamin Franklin
Where's the dancing and singing monkey?

gary100856
Fan
Fan
Posts: 148
Joined: Thu Dec 09, 2004 9:50 pm
Avant Version:

Post by gary100856 » Thu Jan 27, 2005 7:19 pm

I looked at the page - with Flash enabled I saw the animation, with Flash disabled it was blocked

User avatar
TOMaxwell
Semi-Fan
Semi-Fan
Posts: 68
Joined: Sun Jul 11, 2004 5:46 pm
Avant Version:

Post by TOMaxwell » Thu Jan 27, 2005 9:11 pm

SpyWare Blaster and XP-AntiSpy also disable Flash, without regard to Avant Browser's settings. i.e., AB may have Flash enabled, but SpyWare Blaster disables it again.
Some days, it's just not worth biting through the leather straps :-#

Locked