Problem: Avant not saving URL Aliases

These archives contain old topics that were moved here to prevent clutter in the forums. These threads may still contain some useful information.

Moderators: Support Staff², Support Staff, AvantGuard, Developer

Locked
DJSolo
Newbie
Newbie
Posts: 15
Joined: Mon Jun 07, 2004 12:53 am
Windows Version: xp
Avant Version: 2.0
IE Version: 6.0

Problem: Avant not saving URL Aliases

Post by DJSolo » Wed Sep 22, 2004 5:30 am

I am adding URL Aliases to Avant Browser and it works fine but when I close Avant, it doesnt save my URL Aliases. The URL Alias Page is blank. Can someone help with this problem?
"House is Food and You Need It." - Jungle Brothers

User avatar
Sara
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 6283
Joined: Thu Dec 12, 2002 11:16 pm
Windows Version: Windows 7
Avant Version: 2015 build 27lite
Default engine: N/A
IE Version: IE 10(64 bit)
Skin: Crystal
Location: Butler, PA

Post by Sara » Wed Sep 22, 2004 6:05 am

Can you give us more info about your system? See my signature.

Sara :D
Image

DJSolo
Newbie
Newbie
Posts: 15
Joined: Mon Jun 07, 2004 12:53 am
Windows Version: xp
Avant Version: 2.0
IE Version: 6.0

System Specs

Post by DJSolo » Thu Sep 23, 2004 9:25 pm

My System Specs:
Windows XP Home SP1
Avant 9.02 Build 101
Dell Dimension Intel P4 2.4 GHz
Symantec Client Firewall 5.0, Symantec Client Antivirus 8.0
"House is Food and You Need It." - Jungle Brothers

User avatar
hornakapopolis
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 11321
Joined: Thu Jul 31, 2003 2:09 pm
Windows Version: Windows 10 Pro 64
Avant Version: 2015
Default engine: Chrome
IE Version: 11
Skin: Stickers
Location: Ohio, USA
Contact:

Post by hornakapopolis » Thu Sep 23, 2004 9:43 pm

Can you check to see if you have anything in this file?

C:\Documents and Settings\<Your Username>\Application Data\Avant Browser\others.dat

This is the file that holds the Quick Search and URL Alias strings.

Also you might want to try completely uninstalling Avant, deleting the Avant Browser folder from above, and re-installing.

Locked