Page 1 of 1

RoboForm compatability

Posted: Sun Sep 28, 2008 3:59 am
by billnie50
Does RoboForm work with Orca?

Re: RoboForm compatability

Posted: Sun Sep 28, 2008 4:34 am
by statm1
No billnie.. But, it can't be fixed by us. Its a problem with Roboform and they have said they won't be fixing it. Its unfortunate.

Re: RoboForm compatability

Posted: Sun Sep 28, 2008 9:32 pm
by Pip
Well, that kills Orca for me.............and I did like it......Oh well, Avant is still my first choice.

Re: RoboForm compatability

Posted: Mon Sep 29, 2008 9:27 am
by ABman
Pip wrote:Well, that kills Orca for me.............and I did like it......Oh well, Avant is still my first choice.
Ditto.

Re: RoboForm compatability

Posted: Mon Sep 29, 2008 12:57 pm
by twins
And the same here too. It is really a shame that this is the state of play. We took on Roboform through the advice of Avant who were promoting Roboform at that time. Could Orca not add something to do the same as Robo within the browser itself?

Re: RoboForm compatability

Posted: Mon Sep 29, 2008 3:02 pm
by statm1
Actually Avant and Orca both have its own functionality, where it saves your account info and lets you use it the next time you want to login to something.

Re: RoboForm compatability

Posted: Thu Oct 02, 2008 1:31 pm
by twins
Thank you for pointing us in the right direction. We've now set this up and it seems to do most of what Roboform does for us.

Re: RoboForm compatability

Posted: Thu Oct 02, 2008 2:09 pm
by statm1
Im glad..

Re: RoboForm compatability

Posted: Sun Oct 05, 2008 1:25 am
by flowrush
Simply put, RF support has stated "there is no easy way to integrate into Orca". Can't say I blame them if that is the case.

Re: RoboForm compatability

Posted: Wed Oct 08, 2008 4:17 am
by danbest82
i was very disappointed to see that roboform did not work with orca. today i came across a program that will soon rival roboform called lastpass at http://www.lastpass.com. if you install the addon in orca all you have to do is disable "use compact toolbar" option in appearance under options. lastpass works with firefox, ie and orca that i've tried. give it a try

Re: RoboForm compatability

Posted: Wed Oct 08, 2008 9:20 am
by ABman
If I read it correctly your data is stored on their servers (encrypted). I don't like that so I'm staying with RoboForm.

Re: RoboForm compatability

Posted: Wed Oct 08, 2008 3:58 pm
by statm1
He was only suggesting a way to stay with Orca and still have a way to store his passwords, ABman..

Thank you for telling us about it danbest82. Im sure alot of people will appreciate it.

Re: RoboForm compatability

Posted: Wed Oct 08, 2008 4:39 pm
by ABman
statm1 wrote:He was only suggesting a way to stay with Orca and still have a way to store his passwords, ABman..
Thank you for telling us about it danbest82. Im sure alot of people will appreciate it.
I understood and appreciated that. I was meaning that even if I wanted to go to Orca then I wouldn't because of the way LastPass works. I thought others may feel this as well.

Re: RoboForm compatability

Posted: Thu Dec 18, 2008 1:57 am
by kirbyk
I'm not happy that Orca won't work with RF and that's a dealbreaker. This makes no sense. RF works with IE, Avant, Firefox, and other browsers, so why can't it work with Orca? It uses the FF engine, so why can't it work? It works with Avant which uses the IE engine. Something's not right here at all.

Guess I'll uninstall Orca. Worthless without RF. I'll never use a browser that doesn't support RF.

Re: RoboForm compatability

Posted: Thu Dec 18, 2008 3:26 am
by defUS3R
I think problem with RF can be solved by programming more compatible code to Orca so browser can use more Mozilla plugins - there is an addon Roboform Toolbar but i didn't test it yet so i can not tell that it works on Orca for sure but i do this in near time ;)
If RF addon from FF dont work on this version of Orca maybe in future will do :)
But first - remember, Orca is still not stable program with many bugs and programers will fix those errors with time.

AIROBOFORM and ORCA

Posted: Sat Jan 24, 2009 11:44 am
by ch_lapl
AIROBOFORM, wich is fulluy integrated with Avantbrowser seems to be unsupported with ORCA.
Is there any possibility to run it ?
Thanks

Merged. -DrDrrae

Re: AIROBOFORM and ORCA

Posted: Sat Jan 24, 2009 4:00 pm
by ABman