RoboForm compatability

These archives contain old topics that were moved here to prevent clutter in the forums. These threads may still contain some useful information.

Moderators: Support Staff², Support Staff, AvantGuard, Developer

Locked
billnie50
Newbie
Newbie
Posts: 1
Joined: Sun Sep 28, 2008 3:51 am
Windows Version: Windows XP
Avant Version: 11.7 build 15
IE Version: 6

RoboForm compatability

Post by billnie50 » Sun Sep 28, 2008 3:59 am

Does RoboForm work with Orca?

User avatar
statm1
Moderator
Moderator
Posts: 2168
Joined: Thu Mar 10, 2005 10:03 pm
Windows Version: Windows 8/7
Avant Version: 2012 Build 181
IE Version: 10
Location: North Carolina, USA
Contact:

Re: RoboForm compatability

Post by statm1 » Sun Sep 28, 2008 4:34 am

No billnie.. But, it can't be fixed by us. Its a problem with Roboform and they have said they won't be fixing it. Its unfortunate.
Image
-- Matt --

Pip
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 2601
Joined: Thu Mar 06, 2003 10:46 pm
Windows Version: Windows 7 Home Premium 64 bit
Avant Version: 2012Ultimate V171
IE Version: IE9
Location: Michigan U.S.A.

Re: RoboForm compatability

Post by Pip » Sun Sep 28, 2008 9:32 pm

Well, that kills Orca for me.............and I did like it......Oh well, Avant is still my first choice.
Image

Veni, Vidi, Velcro - I Came, I Saw, I Stuck Around

ABman
Avantic
Avantic
Posts: 965
Joined: Mon Dec 08, 2003 8:29 pm
Windows Version: XP+SP3 Home
Avant Version: 2012
IE Version: IE7/8

Re: RoboForm compatability

Post by ABman » Mon Sep 29, 2008 9:27 am

Pip wrote:Well, that kills Orca for me.............and I did like it......Oh well, Avant is still my first choice.
Ditto.

User avatar
twins
Newbie
Newbie
Posts: 14
Joined: Sat Jul 29, 2006 6:32 pm
Windows Version: xp
Avant Version: Latest
IE Version: 7
Contact:

Re: RoboForm compatability

Post by twins » Mon Sep 29, 2008 12:57 pm

And the same here too. It is really a shame that this is the state of play. We took on Roboform through the advice of Avant who were promoting Roboform at that time. Could Orca not add something to do the same as Robo within the browser itself?
Image

User avatar
statm1
Moderator
Moderator
Posts: 2168
Joined: Thu Mar 10, 2005 10:03 pm
Windows Version: Windows 8/7
Avant Version: 2012 Build 181
IE Version: 10
Location: North Carolina, USA
Contact:

Re: RoboForm compatability

Post by statm1 » Mon Sep 29, 2008 3:02 pm

Actually Avant and Orca both have its own functionality, where it saves your account info and lets you use it the next time you want to login to something.
Image
-- Matt --

User avatar
twins
Newbie
Newbie
Posts: 14
Joined: Sat Jul 29, 2006 6:32 pm
Windows Version: xp
Avant Version: Latest
IE Version: 7
Contact:

Re: RoboForm compatability

Post by twins » Thu Oct 02, 2008 1:31 pm

Thank you for pointing us in the right direction. We've now set this up and it seems to do most of what Roboform does for us.
Image

User avatar
statm1
Moderator
Moderator
Posts: 2168
Joined: Thu Mar 10, 2005 10:03 pm
Windows Version: Windows 8/7
Avant Version: 2012 Build 181
IE Version: 10
Location: North Carolina, USA
Contact:

Re: RoboForm compatability

Post by statm1 » Thu Oct 02, 2008 2:09 pm

Im glad..
Image
-- Matt --

User avatar
flowrush
Avant Fanatic
Avant Fanatic
Posts: 303
Joined: Fri Aug 17, 2007 12:43 am
Windows Version: Win7.64bit.HP
Avant Version: 2010b122
IE Version: 8.0.6001

Re: RoboForm compatability

Post by flowrush » Sun Oct 05, 2008 1:25 am

Simply put, RF support has stated "there is no easy way to integrate into Orca". Can't say I blame them if that is the case.

danbest82
Newbie
Newbie
Posts: 1
Joined: Wed Sep 17, 2008 12:39 am
Windows Version: xp
Avant Version: na
IE Version: 6

Re: RoboForm compatability

Post by danbest82 » Wed Oct 08, 2008 4:17 am

i was very disappointed to see that roboform did not work with orca. today i came across a program that will soon rival roboform called lastpass at http://www.lastpass.com. if you install the addon in orca all you have to do is disable "use compact toolbar" option in appearance under options. lastpass works with firefox, ie and orca that i've tried. give it a try

ABman
Avantic
Avantic
Posts: 965
Joined: Mon Dec 08, 2003 8:29 pm
Windows Version: XP+SP3 Home
Avant Version: 2012
IE Version: IE7/8

Re: RoboForm compatability

Post by ABman » Wed Oct 08, 2008 9:20 am

If I read it correctly your data is stored on their servers (encrypted). I don't like that so I'm staying with RoboForm.

User avatar
statm1
Moderator
Moderator
Posts: 2168
Joined: Thu Mar 10, 2005 10:03 pm
Windows Version: Windows 8/7
Avant Version: 2012 Build 181
IE Version: 10
Location: North Carolina, USA
Contact:

Re: RoboForm compatability

Post by statm1 » Wed Oct 08, 2008 3:58 pm

He was only suggesting a way to stay with Orca and still have a way to store his passwords, ABman..

Thank you for telling us about it danbest82. Im sure alot of people will appreciate it.
Image
-- Matt --

ABman
Avantic
Avantic
Posts: 965
Joined: Mon Dec 08, 2003 8:29 pm
Windows Version: XP+SP3 Home
Avant Version: 2012
IE Version: IE7/8

Re: RoboForm compatability

Post by ABman » Wed Oct 08, 2008 4:39 pm

statm1 wrote:He was only suggesting a way to stay with Orca and still have a way to store his passwords, ABman..
Thank you for telling us about it danbest82. Im sure alot of people will appreciate it.
I understood and appreciated that. I was meaning that even if I wanted to go to Orca then I wouldn't because of the way LastPass works. I thought others may feel this as well.

kirbyk
Newbie
Newbie
Posts: 31
Joined: Sun Feb 27, 2005 1:47 pm
Avant Version:

Re: RoboForm compatability

Post by kirbyk » Thu Dec 18, 2008 1:57 am

I'm not happy that Orca won't work with RF and that's a dealbreaker. This makes no sense. RF works with IE, Avant, Firefox, and other browsers, so why can't it work with Orca? It uses the FF engine, so why can't it work? It works with Avant which uses the IE engine. Something's not right here at all.

Guess I'll uninstall Orca. Worthless without RF. I'll never use a browser that doesn't support RF.

defUS3R
Newbie
Newbie
Posts: 30
Joined: Tue Sep 23, 2008 10:34 pm
Windows Version: W2k + SP4 / W2k3 + SP2
Avant Version: n/a
IE Version: i don't use it

Re: RoboForm compatability

Post by defUS3R » Thu Dec 18, 2008 3:26 am

I think problem with RF can be solved by programming more compatible code to Orca so browser can use more Mozilla plugins - there is an addon Roboform Toolbar but i didn't test it yet so i can not tell that it works on Orca for sure but i do this in near time ;)
If RF addon from FF dont work on this version of Orca maybe in future will do :)
But first - remember, Orca is still not stable program with many bugs and programers will fix those errors with time.
Image

ch_lapl
Newbie
Newbie
Posts: 2
Joined: Sat Aug 30, 2008 9:44 am
Windows Version: vista
Avant Version: 11.6
IE Version: IE7

AIROBOFORM and ORCA

Post by ch_lapl » Sat Jan 24, 2009 11:44 am

AIROBOFORM, wich is fulluy integrated with Avantbrowser seems to be unsupported with ORCA.
Is there any possibility to run it ?
Thanks

Merged. -DrDrrae

ABman
Avantic
Avantic
Posts: 965
Joined: Mon Dec 08, 2003 8:29 pm
Windows Version: XP+SP3 Home
Avant Version: 2012
IE Version: IE7/8

Re: AIROBOFORM and ORCA

Post by ABman » Sat Jan 24, 2009 4:00 pm


Locked