Bugs

These archives contain old topics that were moved here to prevent clutter in the forums. These threads may still contain some useful information.

Moderators: Support Staff², Support Staff, AvantGuard, Developer

Locked
AlvinPing
Fan
Fan
Posts: 125
Joined: Thu Oct 19, 2006 12:13 am
Windows Version: Windows
Avant Version:
Location: California
Contact:

Bugs

Post by AlvinPing » Fri Sep 05, 2008 3:50 am

Is there any official place to post uncomfirmed bugs (before they're acknowledged/reproduced by staff)? I've got a couple to start off...
  • Text input fields sometimes do not work, must click address bar first to "fix" them
  • Window fails to restore if minimized (haven't found a pattern, will try to reproduce and post details)
  • Scroll settings do not change regardless of about:config settings
  • Random crashes (haven't found pattern yet)
  • Tab navigation sometimes gets "stuck" both with keyboard (ctrl+arrow or ctrl+tab) and mouse (right click+wheel) navigation
  • Alt+D sometimes gets stuck
I've only been using Orca for like a day so once I recognize how to trigger these I'll post details. Thanks and good work so far 8)
-Alvin

AlvinPing
Fan
Fan
Posts: 125
Joined: Thu Oct 19, 2006 12:13 am
Windows Version: Windows
Avant Version:
Location: California
Contact:

Re: Bugs

Post by AlvinPing » Fri Sep 05, 2008 4:08 am

  • Mouse gestures using right-click often cause rightclick menu to pop up
-Alvin

User avatar
André
Administrator
Administrator
Posts: 5787
Joined: Sat Dec 14, 1901 3:19 am
Windows Version: Windows 7 x64
Avant Version:
Location: Baltimore and McHenry, Maryland, USA
Contact:

Re: Bugs

Post by André » Fri Sep 05, 2008 6:36 am

In the bug tracker.
Formerly known as DrDrrae.
Image
I am not a member of the development team.
Please search the forum before posting questions.

Avant Force Wiki || Avant Force Blog
Desktop:
Intel C2Q Q9550 @ 3.7GHz || 8GiBs DDR2 800 @ 435MHz || Asus P5E
112 GiB SSD || 931 GiB HDD || 2x ATI 5770 in CrossfireX || Picture

NetBook:
ASUS Eee PC 1000HE || 1.66 GHz Atom N280 || 2 GiB DDR2 667 || 320 GiB HDD

NAS:
Intel E5200 @ 2.632 GHz || 4 GiB DDR2 800 @ 421 MHz || Foxconn G31MXP-K
5.45 TiB RAID 6

AlvinPing
Fan
Fan
Posts: 125
Joined: Thu Oct 19, 2006 12:13 am
Windows Version: Windows
Avant Version:
Location: California
Contact:

Re: Bugs

Post by AlvinPing » Fri Sep 05, 2008 7:06 am

Ok. Wasn't sure if that was only for official/confirmed bugs or if anyone could post their own. Will post issues there from now on, thanks
-Alvin

Locked