New Icon in Bookmark items

These archives contain old topics that were moved here to prevent clutter in the forums. These threads may still contain some useful information.

Moderators: Support Staff², Support Staff, AvantGuard, Developer

ABman
Avantic
Avantic
Posts: 965
Joined: Mon Dec 08, 2003 8:29 pm
Windows Version: XP+SP3 Home
Avant Version: 2012
IE Version: IE7/8

Re: New Icon in Bookmark items

Post by ABman » Thu May 31, 2007 10:42 pm

Very odd. I tried the Organize Bookmarks as well but the icon shows in all cases.
Using AB 11.5 RC3

bigC
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 7244
Joined: Thu Jan 30, 2003 10:40 pm
Windows Version: 10
Avant Version: 2016 Build 1
Default engine: Firefox
IE Version: 11
Skin: Crystal
Location: New York

Post by bigC » Thu May 31, 2007 10:56 pm

@kydave...and thats when you have Tools > Avant Browser Options > New Window > Bookmarks selected, correct? I noticed that as well. I think the way its intended to work is for that icon to NOT show on any bookmark when bookmarks are set to auto-open in a new tab.

Edit:
ADukes wrote:Sounds like my issue: http://forum.avantbrowser.com/viewtopic.php?t=19413
Ah, yes thats the bug.

User avatar
KY Dave
Avant Fanatic
Avant Fanatic
Posts: 390
Joined: Mon Dec 01, 2003 1:53 pm
Windows Version: XP Home, Pro, Vista, Win 7
Avant Version: 11.7 build 46SR
IE Version: 8.0.7600.3865
Location: Burkesville, KY
Contact:

Post by KY Dave » Thu May 31, 2007 11:51 pm

bigC wrote:@kydave...and thats when you have Tools > Avant Browser Options > New Window > Bookmarks selected, correct? I noticed that as well. I think the way its intended to work is for that icon to NOT show on any bookmark when bookmarks are set to auto-open in a new tab.
Yes, I have the box checked for> Tools > Avant Browser Options > New Window > Bookmarks. I have that OPTION selected intentionally, not because of a bad config file, if that makes any difference.

Why then do the ICONs show for part of the BOOKMARKS,
but not the ones in the BOOKMARK FOLDERS?

I'm using AB 11.5 RC3 that was downloaded about 2 hours ago.
KY Dave

Family Blog

ABman
Avantic
Avantic
Posts: 965
Joined: Mon Dec 08, 2003 8:29 pm
Windows Version: XP+SP3 Home
Avant Version: 2012
IE Version: IE7/8

Re: New Icon in Bookmark items

Post by ABman » Fri Jun 01, 2007 9:52 am

I don't normally have the ../AB Options/New Window/Bookmarks ticked but as a test I ticked it. I have about 40 bookmark folders and ONLY THE FIRST folder showed the icon on the entries. When I clicked the icon it still opened in a new window.

User avatar
KY Dave
Avant Fanatic
Avant Fanatic
Posts: 390
Joined: Mon Dec 01, 2003 1:53 pm
Windows Version: XP Home, Pro, Vista, Win 7
Avant Version: 11.7 build 46SR
IE Version: 8.0.7600.3865
Location: Burkesville, KY
Contact:

Post by KY Dave » Fri Jun 01, 2007 11:31 am

With the settings I described above...

I also notice the same ICON showing in the LINKS' BAR when I cursor over.

Where I have a FOLDER showing on the LINKS' BAR, no ICON appears on those links when the FOLDER is expanded.

The RSS Section of the BOOKMARKS works exactly as it should. The ICON does NOT appear in any of the FEED LINKS. But when I uncheck the box for IN NEW WINDOW, the ICON appears on all the FEED LINKS reguardless of being in a FOLDER.
KY Dave

Family Blog

User avatar
hornakapopolis
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 11321
Joined: Thu Jul 31, 2003 2:09 pm
Windows Version: Windows 10 Pro 64
Avant Version: 2015
Default engine: Chrome
IE Version: 11
Skin: Stickers
Location: Ohio, USA
Contact:

Post by hornakapopolis » Fri Jun 01, 2007 3:04 pm

This thread is starting to get confusing. Here's what it looks like to me, but eveyrone keeps posting so it's making me think I'm missing something. So, here's what I'm thinking...

There's one bug with the icon. That bug is that when the option to open all bookmarks in new tabs is checked, the icon appears on bookmarks saved in the root Bookmarks folder. It's probably supposed to be removed completely.

ABman, I think you have a corruption in your conf file. You're saying that all of your bookmarks open in new tabs regardless of how you have that option set. So clearly there's an issue somewhere and since these functions are related, it'd be a bad idea to use your experience as any sort of baseline. First, your "opening bookmarks" issue needs to be fixed.

User avatar
KY Dave
Avant Fanatic
Avant Fanatic
Posts: 390
Joined: Mon Dec 01, 2003 1:53 pm
Windows Version: XP Home, Pro, Vista, Win 7
Avant Version: 11.7 build 46SR
IE Version: 8.0.7600.3865
Location: Burkesville, KY
Contact:

Post by KY Dave » Fri Jun 01, 2007 3:48 pm

hornakapopolis wrote:So, here's what I'm thinking...

There's one bug with the icon. That bug is that when the option to open all bookmarks in new tabs is checked, the icon appears on bookmarks saved in the root Bookmarks folder. It's probably supposed to be removed completely.
That is correct, as far as you went.
The ICON also shows for BOOKMARKS in the LINKS FOLDER when it should not show.
KY Dave

Family Blog

User avatar
hornakapopolis
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 11321
Joined: Thu Jul 31, 2003 2:09 pm
Windows Version: Windows 10 Pro 64
Avant Version: 2015
Default engine: Chrome
IE Version: 11
Skin: Stickers
Location: Ohio, USA
Contact:

Post by hornakapopolis » Fri Jun 01, 2007 5:18 pm

Are you using IE Favorites?

ABman
Avantic
Avantic
Posts: 965
Joined: Mon Dec 08, 2003 8:29 pm
Windows Version: XP+SP3 Home
Avant Version: 2012
IE Version: IE7/8

Post by ABman » Fri Jun 01, 2007 5:19 pm

hornakapopolis wrote:ABman, I think you have a corruption in your conf file. You're saying that all of your bookmarks open in new tabs regardless of how you have that option set. So clearly there's an issue somewhere and since these functions are related, it'd be a bad idea to use your experience as any sort of baseline. First, your "opening bookmarks" issue needs to be fixed.
Sorry hornakapopolis, I must have confused you. Whether I click on the icon or the entry makes no difference. It obeys correctly according to what the option says.
I think I'm losing patience a bit with this :? because it seems to be a bit random whether the icon shows or not depending on whether the New Window/Bookmarks option is set or not, whether organize bookmarks is done, whether Avant has been reloaded or not.
I'm using IE favourites.

User avatar
hornakapopolis
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 11321
Joined: Thu Jul 31, 2003 2:09 pm
Windows Version: Windows 10 Pro 64
Avant Version: 2015
Default engine: Chrome
IE Version: 11
Skin: Stickers
Location: Ohio, USA
Contact:

Post by hornakapopolis » Fri Jun 01, 2007 5:36 pm

Does it work correctly for either of you if you don't use IE Favorites?

I don't, so maybe that's why I'm not getting the icon issue.

Actually, I just tried it and don't get it at all using IE's Favorites. :?

ABman
Avantic
Avantic
Posts: 965
Joined: Mon Dec 08, 2003 8:29 pm
Windows Version: XP+SP3 Home
Avant Version: 2012
IE Version: IE7/8

Re: New Icon in Bookmark items

Post by ABman » Fri Jun 01, 2007 5:48 pm

Ah, that makes a difference! I unticked Use IE Favorites and it seems to work correctly, i.e. the opposite action to clicking the entry. So it looks like that option is involved somewhere.

User avatar
KY Dave
Avant Fanatic
Avant Fanatic
Posts: 390
Joined: Mon Dec 01, 2003 1:53 pm
Windows Version: XP Home, Pro, Vista, Win 7
Avant Version: 11.7 build 46SR
IE Version: 8.0.7600.3865
Location: Burkesville, KY
Contact:

Post by KY Dave » Fri Jun 01, 2007 6:34 pm

hornakapopolis wrote:Does it work correctly for either of you if you don't use IE Favorites?
If I uncheck USE IE FAVORITES and click APPLY...
the ICONS do not show, it works as it should until I restart Avant. Then it works as I have described, in other words, not correctly.

Changing the USE IE FAVORITES setting, either way, appears to alter the way the ICONs are displayed until an Avant restart. Then the ICONS appear when they shouldn't.

The RSS Section of BOOKMARKS works correctly either way.
KY Dave

Family Blog

Locked