Question Regarding Search Toolbar?

These archives contain old topics that were moved here to prevent clutter in the forums. These threads may still contain some useful information.

Moderators: Support Staff², Support Staff, AvantGuard, Developer

nopsen
Newbie
Newbie
Posts: 2
Joined: Mon Apr 10, 2006 12:29 pm
Avant Version:

Post by nopsen » Mon Apr 10, 2006 12:56 pm

sorry, I found it.. forgot to search for hidden files :)

skandranon
Newbie
Newbie
Posts: 20
Joined: Sun Apr 16, 2006 10:58 pm
Avant Version:

Post by skandranon » Sun Apr 16, 2006 11:02 pm

hornakapopolis wrote:Could anyone having this Yahoo image issue open their conf.ini and do a search for the word avant or find (or avantfind)?

Also, what is entered next to the SearchIDN= entry?
I have had this same problem. Started with a recent clean install of windows. This solved the problem nicley. Thank you. However I think that 95% of users with this problem will never end up here to find the answer.

The way it apears to most people is that Avant Browser is backing yahoo the exclustion of google from there program. A messege to all advant users should be sent to address this.

Locked