Separate bar for open windows?

These archives contain old topics that were moved here to prevent clutter in the forums. These threads may still contain some useful information.

Moderators: Support Staff², Support Staff, AvantGuard, Developer

Locked
reader538
Newbie
Newbie
Posts: 8
Joined: Sat Jun 11, 2005 1:57 am
Avant Version:

Separate bar for open windows?

Post by reader538 » Mon Jun 13, 2005 11:09 pm

Can someone tell me why Avant uses a separate bar for open windows rather than using the task bar (Like IE)?

Thanks

User avatar
SweetLou
Avant Guru
Avant Guru
Posts: 3897
Joined: Tue Jan 27, 2004 10:33 pm
Windows Version: Windows
Avant Version:
Location: Lakewood, Ohio USA

Post by SweetLou » Mon Jun 13, 2005 11:52 pm

Because it is a tab browser.
Beer is proof that God loves us and wants us to prosper. -Benjamin Franklin
Where's the dancing and singing monkey?

User avatar
robc
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 988
Joined: Fri Dec 12, 2003 3:33 pm
Windows Version: Vista Ultimate SP1
Avant Version: 11.6 Build 20
IE Version: 7
Location: Italy

Post by robc » Tue Jun 14, 2005 2:34 pm

And because the main reason behind a tabbed browser is to AVOID cluttering the taskbar :wink: (of course right after making browsing easier, that is :D ).
Image formerly known as Image

reader538
Newbie
Newbie
Posts: 8
Joined: Sat Jun 11, 2005 1:57 am
Avant Version:

Post by reader538 » Tue Jun 14, 2005 3:25 pm

Maybe, once I work with it awhile, I will understand why "Its easier".

It looks like this new taskbar pre-emps my "Status Bar". How do I get status bar messages?

gary100856
Fan
Fan
Posts: 148
Joined: Thu Dec 09, 2004 9:50 pm
Avant Version:

Post by gary100856 » Tue Jun 14, 2005 4:03 pm

Move the mouse onto the menu bar; right click; enable the status bar
Avant 10.1 build 17
XP pro, IE 6
Kerio Firewall

reader538
Newbie
Newbie
Posts: 8
Joined: Sat Jun 11, 2005 1:57 am
Avant Version:

Post by reader538 » Tue Jun 14, 2005 7:48 pm

That got status messages fixed.

Will keep exploring around.

Thanks,

Larry

sirin
Newbie
Newbie
Posts: 38
Joined: Thu Jun 02, 2005 9:25 pm
Avant Version:

Re: Separate bar for open windows?

Post by sirin » Wed Jun 15, 2005 3:00 am

reader538 wrote:Can someone tell me why Avant uses a separate bar for open windows rather than using the task bar (Like IE)?

Thanks
Click on an IE shortcut 10 times. You'll see. :wink:

Locked