Page 1 of 1

Roboform toolbar disappeared ...

Posted: Wed Aug 26, 2015 9:01 pm
by creep
I'm on Avant 2015 build 27 and Roboform 7 9 15 8

My default is Firefox engine
I used to see the Roboform toolbar at the top of the screen, but now it simply flashes and disappears when I open the browser & website

If I open the same website with the IE engine, it works fine
If I open IE itself, it works fine
If I open Firefox itself it works fine

So what has happened to the Firefox engine ? Didn't there used to be a Roboform option under View > Toolbars ? there certainly isn't now.

I've reinstalled both Firefox and Roboform a few times and it makes no difference.

I've now gone back to using the IE engine.

Any ideas ?

Re: Roboform toolbar disappeared ...

Posted: Thu Aug 27, 2015 2:19 am
by xiaobing
Try this: Right click the page>show roboform toolbar

Re: Roboform toolbar disappeared ...

Posted: Thu Aug 27, 2015 8:10 am
by creep
@ Xiaobing
Thank you
Actually, the option wasn't there
I had to go into Roboform to put it there ...
Then the right-click etc worked

No idea why it should have disappeared ... but thank you