Installed Version 10 but it Says I Still Have Version 9

Help issues and Bug Reports for the current version that have been corrected can be found here. Only staff members may move threads to this forum.

Moderators: Support Staff², Support Staff, AvantGuard, Developer

Post Reply
arc1950
Newbie
Newbie
Posts: 34
Joined: Thu May 05, 2011 9:43 pm
Windows Version: Windows 7 Home Premium
Avant Version: 2012
IE Version: IE9
Location: Australia

Installed Version 10 but it Says I Still Have Version 9

Post by arc1950 » Sat Mar 07, 2015 6:06 am

Yesterday I downloaded Avant Browser 2015 build 10 Ultimate from the Download page on your website but About Avant Browser says I have version 9 yet I have Firefox:36.0.0.5540 and Chrome:40.0.2214.115 as per your notes under Browser Release Announcements for version 10. Have I version 10 installed and the About screen shows 9 instead of 10. When I right click on avant.exe in Windows Task Manager it says I have File/Product version 12.5.0.0 created 11-Feb-2015.

I uninstalled previous version before installing the new one and I checked there were no Avant Processes running.

When I Click "Check for New Version" it say there is a new version to download. I am using mobile broadband and have a monthly data allowance, downloading Avant Browser Ultimate uses up a quarter of my daily allowance so I am reluctant to download it again.

I am using Windows 7.

User avatar
MysteryFCM
Administrator
Administrator
Posts: 7330
Joined: Tue Dec 09, 2003 2:34 am
Windows Version: 10, 8.0, 8.1, 7, Vista, XP
Avant Version: 13.00 Build 23
Default engine: Gecko
IE Version: 7.x, 8.x, 9.x, 10.x, 11.x
Skin: AthenX
Location: Newcastle Upon Tyne, UK
Contact:

Re: Installed Version 10 but it Says I Still Have Version 9

Post by MysteryFCM » Sun Mar 08, 2015 10:22 am

If the created date says Feb, you're still running the old one.

It's possible the uninstall didn't work correctly (usually because one of the processes is still loaded). Best way to sort it out is to reboot the machine, then uninstall the current one, and run the new installer.

Alternatively, re-download the installer;

http://avant.it-mate.co.uk/?c=Download& ... /15_Series

arc1950
Newbie
Newbie
Posts: 34
Joined: Thu May 05, 2011 9:43 pm
Windows Version: Windows 7 Home Premium
Avant Version: 2012
IE Version: IE9
Location: Australia

Re: Installed Version 10 but it Says I Still Have Version 9

Post by arc1950 » Mon Mar 09, 2015 12:45 am

I uninstalled Avant Browser rebooted computer and then installed version 10 which I downloaded last week and it now says I have version 10. Thank you.

User avatar
MysteryFCM
Administrator
Administrator
Posts: 7330
Joined: Tue Dec 09, 2003 2:34 am
Windows Version: 10, 8.0, 8.1, 7, Vista, XP
Avant Version: 13.00 Build 23
Default engine: Gecko
IE Version: 7.x, 8.x, 9.x, 10.x, 11.x
Skin: AthenX
Location: Newcastle Upon Tyne, UK
Contact:

Re: Installed Version 10 but it Says I Still Have Version 9

Post by MysteryFCM » Mon Mar 09, 2015 3:03 pm

No problem

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users