Error at webpages opening

Help issues and Bug Reports for the current version that have been corrected can be found here. Only staff members may move threads to this forum.

Moderators: Support Staff², Support Staff, AvantGuard, Developer

Cop
Semi-Fan
Semi-Fan
Posts: 64
Joined: Wed May 26, 2010 7:59 am
Windows Version: Win 8.1 Ultimate x64
Avant Version: Ultimate 2017 b.9
Default engine: Mozilla Firefox
IE Version: 11
Skin: Office XP

Re: Error at webpages opening

Post by Cop » Thu Feb 02, 2012 7:41 pm

Disabling HW acceleration don't correct problem. Moreover, there is the same problem in Chrome rendering engine (in pre-alhpa 113).

Jasmine
Support Staff
Support Staff
Posts: 3118
Joined: Mon Dec 11, 2006 2:10 am
Windows Version: windows sp3 2003 vista win7
Avant Version: Latest release
IE Version: IE9 8 7
Location: Beijing China

Re: Error at webpages opening

Post by Jasmine » Fri Feb 03, 2012 6:46 am

generally before the grey page, how many pages have you opened and how much memory is used by firefox.exe?
Image
Please provide the following information before reporting problems:
Avant Version; System(also point out it is a 32 or 64-bit OS);IE; Memory Size; CPU Speed;
Optional: Firewall; Graphics Card

For the problems hard to replay, could you add me into your MSN or Skype list if you use either of them? The advantage is that you can let us know the situation in the first place by making some screenshots, sharing your screen or explaining the specific problems more clearly when they happen.
E-mail: Jasmine#avantbrowser.com(please repalce # with @)
MSN: dishmoon#msn.com
Skype: JasmineThunder

User avatar
MysteryFCM
Administrator
Administrator
Posts: 7330
Joined: Tue Dec 09, 2003 2:34 am
Windows Version: 10, 8.0, 8.1, 7, Vista, XP
Avant Version: 13.00 Build 23
Default engine: Gecko
IE Version: 7.x, 8.x, 9.x, 10.x, 11.x
Skin: AthenX
Location: Newcastle Upon Tyne, UK
Contact:

Re: Error at webpages opening

Post by MysteryFCM » Fri Feb 03, 2012 7:22 am

See my screenshot ;)

Cop
Semi-Fan
Semi-Fan
Posts: 64
Joined: Wed May 26, 2010 7:59 am
Windows Version: Win 8.1 Ultimate x64
Avant Version: Ultimate 2017 b.9
Default engine: Mozilla Firefox
IE Version: 11
Skin: Office XP

Re: Error at webpages opening

Post by Cop » Fri Feb 03, 2012 7:31 am

MysteryFCM wrote:See my screenshot ;)
Where is it?

User avatar
MysteryFCM
Administrator
Administrator
Posts: 7330
Joined: Tue Dec 09, 2003 2:34 am
Windows Version: 10, 8.0, 8.1, 7, Vista, XP
Avant Version: 13.00 Build 23
Default engine: Gecko
IE Version: 7.x, 8.x, 9.x, 10.x, 11.x
Skin: AthenX
Location: Newcastle Upon Tyne, UK
Contact:

Re: Error at webpages opening

Post by MysteryFCM » Fri Feb 03, 2012 7:47 am

Sorry, I was replying to Jasmine. Screenshot is here;

http://forum.avantbrowser.com/viewtopic ... 43#p181843

8 rows of tabs (approx 156)

Cop
Semi-Fan
Semi-Fan
Posts: 64
Joined: Wed May 26, 2010 7:59 am
Windows Version: Win 8.1 Ultimate x64
Avant Version: Ultimate 2017 b.9
Default engine: Mozilla Firefox
IE Version: 11
Skin: Office XP

Re: Error at webpages opening

Post by Cop » Fri Feb 03, 2012 8:09 am

Jasmine wrote:generally before the grey page, how many pages have you opened and how much memory is used by firefox.exe?
I can not establish a regularity. This event may be at once, may be after 40 new pages... Firefox.exe in this moment disappears from processes. And usually it uses from 70 up to 172 Mb.
Grey pages appears quickly after redirecting, not opening new pages.
By the way, I found on page some frame (see screenshot).
Image
Is it my problem or browser/engine problem?

Jasmine
Support Staff
Support Staff
Posts: 3118
Joined: Mon Dec 11, 2006 2:10 am
Windows Version: windows sp3 2003 vista win7
Avant Version: Latest release
IE Version: IE9 8 7
Location: Beijing China

Re: Error at webpages opening

Post by Jasmine » Mon Feb 06, 2012 2:33 am

Cop wrote: By the way, I found on page some frame (see screenshot).
Image
Is it my problem or browser/engine problem?
I see no difference between different browsers. where is wrong?
Image
Please provide the following information before reporting problems:
Avant Version; System(also point out it is a 32 or 64-bit OS);IE; Memory Size; CPU Speed;
Optional: Firewall; Graphics Card

For the problems hard to replay, could you add me into your MSN or Skype list if you use either of them? The advantage is that you can let us know the situation in the first place by making some screenshots, sharing your screen or explaining the specific problems more clearly when they happen.
E-mail: Jasmine#avantbrowser.com(please repalce # with @)
MSN: dishmoon#msn.com
Skype: JasmineThunder

User avatar
brawnymike
Avant Fanatic
Avant Fanatic
Posts: 362
Joined: Thu Jun 17, 2010 10:17 pm
Windows Version: 7 (32 bit)
Avant Version: Ult 2013 bld 23
Default engine: Firefox
IE Version: 10
Skin: Aero Glass
Location: Los Angeles, CA

Re: Error at webpages opening

Post by brawnymike » Mon Feb 06, 2012 5:18 pm

Jasmine, I think Cop was referring to the vertical line running from just below "100%" (in the top toolbar), and cutting through the toolbars and most of the height of the window.

Cop
Semi-Fan
Semi-Fan
Posts: 64
Joined: Wed May 26, 2010 7:59 am
Windows Version: Win 8.1 Ultimate x64
Avant Version: Ultimate 2017 b.9
Default engine: Mozilla Firefox
IE Version: 11
Skin: Office XP

Re: Error at webpages opening

Post by Cop » Mon Feb 06, 2012 10:06 pm

Yes, yes.

User avatar
xiaobing
Support Staff
Support Staff
Posts: 4380
Joined: Wed Apr 22, 2009 1:52 am
Windows Version: xp/win7 64/win8
Avant Version: latest version
Default engine: firefox/chrome/IE
IE Version: 8/9/10
Skin: aero glass/opal glas

Re: Error at webpages opening

Post by xiaobing » Tue Feb 07, 2012 2:43 am

brawnymike wrote:Jasmine, I think Cop was referring to the vertical line running from just below "100%" (in the top toolbar), and cutting through the toolbars and most of the height of the window.
Seems it's the shadow of Bookmarks menu.
Restarting Avant can solve this problem. I have encountered this problem once.

Jasmine
Support Staff
Support Staff
Posts: 3118
Joined: Mon Dec 11, 2006 2:10 am
Windows Version: windows sp3 2003 vista win7
Avant Version: Latest release
IE Version: IE9 8 7
Location: Beijing China

Re: Error at webpages opening

Post by Jasmine » Mon Feb 13, 2012 10:00 am

Hello here is the avant browser 2012 pre-alpha 119 which should have fixed the grey page.I've tested that the problem didn't happen on my pc.
Could you confirm whether it's fixed ?

Download:
http://dl.filekicker.com/send/file/1422 ... abbeta.exe

Thank you!
Image
Please provide the following information before reporting problems:
Avant Version; System(also point out it is a 32 or 64-bit OS);IE; Memory Size; CPU Speed;
Optional: Firewall; Graphics Card

For the problems hard to replay, could you add me into your MSN or Skype list if you use either of them? The advantage is that you can let us know the situation in the first place by making some screenshots, sharing your screen or explaining the specific problems more clearly when they happen.
E-mail: Jasmine#avantbrowser.com(please repalce # with @)
MSN: dishmoon#msn.com
Skype: JasmineThunder

Cop
Semi-Fan
Semi-Fan
Posts: 64
Joined: Wed May 26, 2010 7:59 am
Windows Version: Win 8.1 Ultimate x64
Avant Version: Ultimate 2017 b.9
Default engine: Mozilla Firefox
IE Version: 11
Skin: Office XP

Re: Error at webpages opening

Post by Cop » Sun Feb 19, 2012 6:19 pm

Yes, pre-alpha 119 works without grey windows.
Confirmed. :thumbup:

Cop
Semi-Fan
Semi-Fan
Posts: 64
Joined: Wed May 26, 2010 7:59 am
Windows Version: Win 8.1 Ultimate x64
Avant Version: Ultimate 2017 b.9
Default engine: Mozilla Firefox
IE Version: 11
Skin: Office XP

Re: Error at webpages opening

Post by Cop » Thu Jul 05, 2012 11:12 am

Up topic.
There is the same problem in Avant browser build 175 (Firefox engine).

User avatar
xiaobing
Support Staff
Support Staff
Posts: 4380
Joined: Wed Apr 22, 2009 1:52 am
Windows Version: xp/win7 64/win8
Avant Version: latest version
Default engine: firefox/chrome/IE
IE Version: 8/9/10
Skin: aero glass/opal glas

Re: Error at webpages opening

Post by xiaobing » Fri Jul 06, 2012 2:37 am

Confirmed.

Post Reply