2012RC2: Favicon works only for domain

Help issues and Bug Reports for the current version that have been corrected can be found here. Only staff members may move threads to this forum.

Moderators: Support Staff², Support Staff, AvantGuard, Developer

Post Reply
moshe l
Newbie
Newbie
Posts: 27
Joined: Fri Dec 31, 2010 2:12 pm
Windows Version: 10 x64
Avant Version: 2018 b1
Default engine: Chromium
IE Version: 11
Skin: Crystal

2012RC2: Favicon works only for domain

Post by moshe l » Mon Oct 24, 2011 11:55 am

Hi!

(also tested on AB 2011 b32)
Open IE/FF/Chrome with this link:
Image inn.co.il/My/Mail/Login.aspx

Open the same link on Avant - the icon is the icon of the whole domain (Image).


Thanks!

Nikata
Fan
Fan
Posts: 147
Joined: Fri May 20, 2011 2:16 am
Windows Version: XP SP3
Avant Version: 2010 build 16
IE Version: 8

Re: 2012RC2: Favicon works only for domain

Post by Nikata » Tue Oct 25, 2011 2:21 am

You should use 2012,bro. The favicon of this pages is same with other browsers here:
1.jpg
1.jpg (4.4 KiB) Viewed 3536 times

moshe l
Newbie
Newbie
Posts: 27
Joined: Fri Dec 31, 2010 2:12 pm
Windows Version: 10 x64
Avant Version: 2018 b1
Default engine: Chromium
IE Version: 11
Skin: Crystal

Re: 2012RC2: Favicon works only for domain

Post by moshe l » Tue Oct 25, 2011 5:35 pm

2012 build 3: same problem.

User avatar
xiaobing
Support Staff
Support Staff
Posts: 4380
Joined: Wed Apr 22, 2009 1:52 am
Windows Version: xp/win7 64/win8
Avant Version: latest version
Default engine: firefox/chrome/IE
IE Version: 8/9/10
Skin: aero glass/opal glas

Re: 2012RC2: Favicon works only for domain

Post by xiaobing » Wed Oct 26, 2011 3:20 am

What's your default rendering mode?

moshe l
Newbie
Newbie
Posts: 27
Joined: Fri Dec 31, 2010 2:12 pm
Windows Version: 10 x64
Avant Version: 2018 b1
Default engine: Chromium
IE Version: 11
Skin: Crystal

Re: 2012RC2: Favicon works only for domain

Post by moshe l » Wed Oct 26, 2011 12:40 pm

IE
When I switch to IE9 I got blank pages.

moshe l
Newbie
Newbie
Posts: 27
Joined: Fri Dec 31, 2010 2:12 pm
Windows Version: 10 x64
Avant Version: 2018 b1
Default engine: Chromium
IE Version: 11
Skin: Crystal

Re: 2012RC2: Favicon works only for domain

Post by moshe l » Wed Oct 26, 2011 1:29 pm

I see the problem on Firefox engine too.

Crazy_John
Avant Fanatic
Avant Fanatic
Posts: 398
Joined: Sun Apr 29, 2007 2:13 pm
Windows Version: W10 x64 / W7 x64
Avant Version: Avant Browser 2019 build 2
Default engine: 1ºFirefox \ 2ºChrome
IE Version: 7 and 10 but i never use it
Skin: Xito - old skins

Re: 2012RC2: Favicon works only for domain

Post by Crazy_John » Wed Oct 26, 2011 6:06 pm

if its :
www.inn.co.il/My/Mail/Login.aspx
i get this icon Image

what happens if you use www. ?



with:
inn.co.il/My/Mail/Login.aspx
with firefox and chrome and avant i get this Image
(note:my firefox and chrome are old versions)

User avatar
xiaobing
Support Staff
Support Staff
Posts: 4380
Joined: Wed Apr 22, 2009 1:52 am
Windows Version: xp/win7 64/win8
Avant Version: latest version
Default engine: firefox/chrome/IE
IE Version: 8/9/10
Skin: aero glass/opal glas

Re: 2012RC2: Favicon works only for domain

Post by xiaobing » Thu Oct 27, 2011 3:37 am

Yes, I got the same result with Crazy_John

moshe l
Newbie
Newbie
Posts: 27
Joined: Fri Dec 31, 2010 2:12 pm
Windows Version: 10 x64
Avant Version: 2018 b1
Default engine: Chromium
IE Version: 11
Skin: Crystal

Re: 2012RC2: Favicon works only for domain

Post by moshe l » Thu Oct 27, 2011 8:24 am

Hi all!

After deep searching I found the problem!

Tools > clear Icons
refresh.
I recived the (correct) email logo.

now go to the main page.
refresh

I got the email icon again, and not the main icon.

I think the problem is the icon cache.

troyka
Newbie
Newbie
Posts: 17
Joined: Wed Jun 18, 2003 4:57 am
Windows Version: Windows
Avant Version:
Location: England

Re: 2012RC2: Favicon works only for domain

Post by troyka » Sun Nov 06, 2011 2:56 pm

that didnt work for me, still no favicons
moshe l wrote:Hi all!

After deep searching I found the problem!

Tools > clear Icons
refresh.
I recived the (correct) email logo.

now go to the main page.
refresh

I got the email icon again, and not the main icon.

I think the problem is the icon cache.
'Nobody made a greater mistake
than he who did nothing because
he could do only a little.'
Edmund Burke (1729 - 1797)

Post Reply