Avant Browser

Avant Browser community forum
It is currently Sun Dec 21, 2014 4:40 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
Poston: Wed Oct 07, 2009 7:28 pm 
Offline
Newbie
Newbie

Joined: Wed Oct 07, 2009 7:24 pm
Posts: 4
Windows Version: Vista Home Premium (64-bit)
Avant Version: 11.7 Build 39
IE Version: 8.0.6001.18813
The text on the right side of my most recent Avant browser update (Build 39 of 11.7) is all in Arabic instead of English as is my login pop-up window. I am no aware of having changed any settings. What is the story with this?


Top
 Profile  
 
Post Reply #1 on: Wed Oct 07, 2009 9:27 pm 
Offline
Support Staff²
Support Staff²
Avant Guru
User avatar

Joined: Wed Mar 22, 2006 10:35 am
Posts: 3384
Avant Version:
Have you tried: Tools >> Interface Language >> English

_________________
 
.:Volunteer support staff (regular user):.
Image

I am not a member of the Avant / Orca development team
Please search this forum / the Wiki before posting questions
Forum Rules | Frequently Asked Questions | Active Topics


Top
 Profile  
 
Post Reply #2 on: Wed Oct 07, 2009 9:32 pm 
Offline
Newbie
Newbie

Joined: Wed Oct 07, 2009 7:24 pm
Posts: 4
Windows Version: Vista Home Premium (64-bit)
Avant Version: 11.7 Build 39
IE Version: 8.0.6001.18813
The problem is that all the text on the tool bar and pull downs is in Arabic. I can't read what I am looking at. I need to know the positions of Tools, Language Interface and English!


Top
 Profile  
 
Post Reply #3 on: Wed Oct 07, 2009 9:35 pm 
Offline
Support Staff²
Support Staff²
Avant Guru
User avatar

Joined: Wed Mar 22, 2006 10:35 am
Posts: 3384
Avant Version:
From the right there is Help then Tools. The wording of "Interface Language" is always in English.

_________________
 
.:Volunteer support staff (regular user):.
Image

I am not a member of the Avant / Orca development team
Please search this forum / the Wiki before posting questions
Forum Rules | Frequently Asked Questions | Active Topics


Top
 Profile  
 
Post Reply #4 on: Wed Oct 07, 2009 9:36 pm 
Offline
Newbie
Newbie

Joined: Wed Oct 07, 2009 7:24 pm
Posts: 4
Windows Version: Vista Home Premium (64-bit)
Avant Version: 11.7 Build 39
IE Version: 8.0.6001.18813
Found it. Done. Thanks


Top
 Profile  
 
Post Reply #5 on: Wed Oct 07, 2009 9:42 pm 
Offline
Support Staff²
Support Staff²
Avant Guru
User avatar

Joined: Wed Mar 22, 2006 10:35 am
Posts: 3384
Avant Version:
You're welcome - now don't do it again ;-)

_________________
 
.:Volunteer support staff (regular user):.
Image

I am not a member of the Avant / Orca development team
Please search this forum / the Wiki before posting questions
Forum Rules | Frequently Asked Questions | Active Topics


Top
 Profile  
 
Post Reply #6 on: Wed Oct 07, 2009 9:50 pm 
Offline
Newbie
Newbie

Joined: Wed Oct 07, 2009 7:24 pm
Posts: 4
Windows Version: Vista Home Premium (64-bit)
Avant Version: 11.7 Build 39
IE Version: 8.0.6001.18813
I didn't mean to do it the first time. I think you guys tricked me into doing it :-0


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group