Online Storage does not download settings on first use

Help issues and Bug Reports for the current version that have been corrected can be found here. Only staff members may move threads to this forum.

Moderators: Support Staff², Support Staff, AvantGuard, Developer

Post Reply
Vanderbilt
Newbie
Newbie
Posts: 3
Joined: Sun Sep 20, 2009 2:28 pm
Windows Version: Windows 7
Avant Version: 11.7 build 36
IE Version: 8.0.7600.16385

Online Storage does not download settings on first use

Post by Vanderbilt » Tue Sep 22, 2009 5:54 pm

I've rebuilt my Windows 7 x64 RTM machine about 5 times now for one reason or another, and each time I use Avant to logon to the Online Storage feature for the first time, it will download my bookmarks but nothing else. The skin (Xito), the search settings, the miscellaneous settings, all of it is set to the default values.

If I change the settings, they stick but it's annoying having to go through the process each and every time I run Avant for the first time.

In each case I'm logging in as either the actual Administrator user or as a user who is a member of Administrators. No tweaking or customizations are performed on the machine before I try to use Online Storage.

User avatar
kudos
Support Staff²
Support Staff²
Posts: 3384
Joined: Wed Mar 22, 2006 10:35 am
Avant Version:

Re: Online Storage does not download settings on first use

Post by kudos » Tue Sep 22, 2009 6:12 pm

Which version of Avant are you using? Recently build 38 fixed an online storage problem.
September 16th, 2009 - Avant Browser 11.7 Build 38 Released

* Fixed an Online Storage problem probably keeping the browser from downloading profiles
* Fixed the AutoFill text field shortened problem in View/Edit Autofills dialog
 
.:Volunteer support staff (regular user):.
Image
I am not a member of the Avant / Orca development team
Please search this forum / the Wiki before posting questions
Forum Rules | Frequently Asked Questions | Active Topics

Vanderbilt
Newbie
Newbie
Posts: 3
Joined: Sun Sep 20, 2009 2:28 pm
Windows Version: Windows 7
Avant Version: 11.7 build 36
IE Version: 8.0.7600.16385

Re: Online Storage does not download settings on first use

Post by Vanderbilt » Wed Sep 23, 2009 3:28 am

I'm now using 11.7 build 39 but must have installed it after I had already switched to Administrator to get rid of UAC. I created a new account just now, logged in, fired up Avant and connected to the storage and it successfully downloaded all the settings. I guess this is a non-issue now! Thanks! :D

Post Reply