New Version: Avant Browser 10.0.121

Contains all announcements of Avant Browser releases.

Moderators: Support Staff², Support Staff, AvantGuard, Developer

w0wkin
Newbie
Newbie
Posts: 16
Joined: Thu Jan 27, 2005 9:19 am
Avant Version:

Post by w0wkin » Sun Jan 30, 2005 8:35 pm

hmmm unicode...
it seesms that groups are ok when I do new groups with russian names, old names are still look like peace of **** but it is not principially for me :P
Thanks anyway! You are the best!

abfan123
Avantus Maximus
Avantus Maximus
Posts: 5624
Joined: Wed Jan 26, 2005 4:24 pm
Windows Version: Vista Ultimate x64 SP2
Avant Version: 11.7 build 43
IE Version: 8
Contact:

Another bug?

Post by abfan123 » Sun Jan 30, 2005 9:48 pm

I am not sure that it depend on Avant Browser but maybe
When I pass my mouse over some image the toolbar appear
In the "picture viewers/editors" it consider FlashFXP (FTP software. http://www.flashfxp.ws) as an image editor
I think that FlashFXP have nothing to do with images

User avatar
hornakapopolis
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 11321
Joined: Thu Jul 31, 2003 2:09 pm
Windows Version: Windows 10 Pro 64
Avant Version: 2015
Default engine: Chrome
IE Version: 11
Skin: Stickers
Location: Ohio, USA
Contact:

Post by hornakapopolis » Sun Jan 30, 2005 11:13 pm

In the lastest few of these betas I'm getting the old bug where a download dialog won't stay open after you close the browser.

User avatar
Sara
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 6283
Joined: Thu Dec 12, 2002 11:16 pm
Windows Version: Windows 7
Avant Version: 2015 build 27lite
Default engine: N/A
IE Version: IE 10(64 bit)
Skin: Crystal
Location: Butler, PA

Post by Sara » Sun Jan 30, 2005 11:28 pm

I've had that happen a couple of times too, but not every time. I thought I was hitting something wrong! Bugs at least should be consistent!

Sara :?

User avatar
hornakapopolis
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 11321
Joined: Thu Jul 31, 2003 2:09 pm
Windows Version: Windows 10 Pro 64
Avant Version: 2015
Default engine: Chrome
IE Version: 11
Skin: Stickers
Location: Ohio, USA
Contact:

Post by hornakapopolis » Mon Jan 31, 2005 2:42 am

I don't know how long this has been going on and I guess it's not really a "bug"... just more of an inconvenience.

When you edit URL Aliases and Quick Search items, you must always type something in for the first entry (Alias or Shortcut) and press Enter to move to the URL field. If you press Tab or Enter, it emulates clicking OK and the editing ends.

Also, Tab doesn't do anything. Enteris the only key that will move you to the URL field... and again, only if you type something in the first.

Personally, I'd rather have Tab be able to be used, rather than Enter.

gfd
Avant Fanatic
Avant Fanatic
Posts: 266
Joined: Mon Feb 10, 2003 5:28 pm
Windows Version: Windows
Avant Version:
Contact:

Post by gfd » Mon Jan 31, 2005 2:46 am

hornakapopolis wrote:I don't know how long this has been going on and I guess it's not really a "bug"... just more of an inconvenience.

When you edit URL Aliases and Quick Search items, you must always type something in for the first entry (Alias or Shortcut) and press Enter to move to the URL field. If you press Tab or Enter, it emulates clicking OK and the editing ends.

Also, Tab doesn't do anything. Enteris the only key that will move you to the URL field... and again, only if you type something in the first.

Personally, I'd rather have Tab be able to be used, rather than Enter.
Agree as well... it's a weird behaviour. Both Tab and Enter should work IMO. (not a priority though)
ImageImage

Anderson
Support Staff
Support Staff
Posts: 572
Joined: Wed Oct 30, 2002 2:11 am
Windows Version: Windows
Avant Version:
Contact:

Post by Anderson » Mon Jan 31, 2005 7:34 am

Anybody could duplicate this problem?
hornakapopolis wrote:In the lastest few of these betas I'm getting the old bug where a download dialog won't stay open after you close the browser.

User avatar
Sara
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 6283
Joined: Thu Dec 12, 2002 11:16 pm
Windows Version: Windows 7
Avant Version: 2015 build 27lite
Default engine: N/A
IE Version: IE 10(64 bit)
Skin: Crystal
Location: Butler, PA

Post by Sara » Mon Jan 31, 2005 7:57 am

It's happened several times to me when I'm downloading new builds of Avant.

Sara :)
Image

crom
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 688
Joined: Thu Oct 31, 2002 4:40 pm
Windows Version: Windows
Avant Version:
Location: Milan, Italy
Contact:

Post by crom » Mon Jan 31, 2005 8:04 am

build 115 is out. same download place:
http://dl.filekicker.com/send/file/1459 ... /avant.exe


Fixed Feed display for Japanese.
Improved Tab/Enter editing for URL Alias and Quick Search
Fixed some other reported bugs.
If I die I have to go before Crom and he will ask me:
"What is the rule of Steel?"
And if I don't know it, he will cast me out of Valhalla and laugh at me!
That's Crom, strong on his mountain..

Anderson
Support Staff
Support Staff
Posts: 572
Joined: Wed Oct 30, 2002 2:11 am
Windows Version: Windows
Avant Version:
Contact:

Post by Anderson » Mon Jan 31, 2005 8:05 am

Did new build's installaion ask you to close downloads?

Please download it again, and while download is processing, close Avant to see if the download is also closed.
Sara wrote:It's happened several times to me when I'm downloading new builds of Avant.

Sara :)

gfd
Avant Fanatic
Avant Fanatic
Posts: 266
Joined: Mon Feb 10, 2003 5:28 pm
Windows Version: Windows
Avant Version:
Contact:

Post by gfd » Mon Jan 31, 2005 8:10 am

Anderson wrote:Did new build's installaion ask you to close downloads?

Please download it again, and while download is processing, close Avant to see if the download is also closed.
Done just that, and it didn't close the download window. (the avant.exe process didn't dissapear until the download window was finished, which I think is normal) That seems to work correctly.
ImageImage

User avatar
Sara
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 6283
Joined: Thu Dec 12, 2002 11:16 pm
Windows Version: Windows 7
Avant Version: 2015 build 27lite
Default engine: N/A
IE Version: IE 10(64 bit)
Skin: Crystal
Location: Butler, PA

Post by Sara » Mon Jan 31, 2005 8:16 am

Just downloaded 115 with no problem when I shut the browser.

Sara :D

taigc
Newbie
Newbie
Posts: 9
Joined: Mon Jan 31, 2005 11:56 am
Avant Version:

Post by taigc » Mon Jan 31, 2005 12:16 pm

I want to add a favorite web site that name is in different language to my default setting, then it display incorrectly in Name field.

It seem to only accept system default language words.

Version: beta 115
System: XP English with Traditional Chinese setting

Sorry for my poor english :oops:

taigc
Newbie
Newbie
Posts: 9
Joined: Mon Jan 31, 2005 11:56 am
Avant Version:

Post by taigc » Mon Jan 31, 2005 12:22 pm

Image

User avatar
hornakapopolis
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 11321
Joined: Thu Jul 31, 2003 2:09 pm
Windows Version: Windows 10 Pro 64
Avant Version: 2015
Default engine: Chrome
IE Version: 11
Skin: Stickers
Location: Ohio, USA
Contact:

Post by hornakapopolis » Mon Jan 31, 2005 12:46 pm

Anderson wrote:Did new build's installaion ask you to close downloads?

Please download it again, and while download is processing, close Avant to see if the download is also closed.
Sara wrote:It's happened several times to me when I'm downloading new builds of Avant.

Sara :)
I'm not getting the closing of the box, but I apologize for not being more descriptive. I don't know if the download dialog would close while it was downloading, but I know it would close after it was completed. It probably doesn't make a difference, but I thought I'd mention it. Also, 114 might not have done it because downloading 115 from home (running 114) didn't do it either. Downloading 115 from my office (running 112), my Download Complete dialog did close when I closed Avant.

edit: Doesn't happen in 115, either.

Anderson
Support Staff
Support Staff
Posts: 572
Joined: Wed Oct 30, 2002 2:11 am
Windows Version: Windows
Avant Version:
Contact:

Post by Anderson » Mon Jan 31, 2005 1:52 pm

build 116:

http://www.avantbrowser.com/beta/absetupa.exe

improved loading of similar websites.

This could be the final version. please test it. If there is no more fatal bugs I will release it as a final.

The longest testing for a new version ever.

Anderosn

abfan123
Avantus Maximus
Avantus Maximus
Posts: 5624
Joined: Wed Jan 26, 2005 4:24 pm
Windows Version: Vista Ultimate x64 SP2
Avant Version: 11.7 build 43
IE Version: 8
Contact:

Nice

Post by abfan123 » Mon Jan 31, 2005 2:12 pm

But is that just me or AvantFind page improved? :D

User avatar
hornakapopolis
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 11321
Joined: Thu Jul 31, 2003 2:09 pm
Windows Version: Windows 10 Pro 64
Avant Version: 2015
Default engine: Chrome
IE Version: 11
Skin: Stickers
Location: Ohio, USA
Contact:

Post by hornakapopolis » Mon Jan 31, 2005 2:14 pm

I don't see an Avant logo on it... except for the copyright notice down at the bottom. Or, did I just forget to turn off some other blockers?

nimmer_dk
Newbie
Newbie
Posts: 2
Joined: Mon Jan 31, 2005 2:15 pm
Avant Version:

Recently opened pages

Post by nimmer_dk » Mon Jan 31, 2005 2:18 pm

Hi,

It seems that the number of recently opened pages is very reduced in the latest beta builds (from 112 and up, I think). Is this on purpose or is it a bug?

nimmer

abfan123
Avantus Maximus
Avantus Maximus
Posts: 5624
Joined: Wed Jan 26, 2005 4:24 pm
Windows Version: Vista Ultimate x64 SP2
Avant Version: 11.7 build 43
IE Version: 8
Contact:

Post by abfan123 » Mon Jan 31, 2005 3:38 pm

hornakapopolis wrote:I don't see an Avant logo on it... except for the copyright notice down at the bottom. Or, did I just forget to turn off some other blockers?
What are you talking about?AvantFind?

Locked