Page 1 of 1

Avant Browser 9.02 beta 006 released!

Posted: Wed Mar 24, 2004 11:22 am
by crom
I'm waiting for Anderson to post the changelog! :)

Posted: Wed Mar 24, 2004 12:18 pm
by Sidespike
Yeah just noticed that it is now 9.02 Beta 006 also.
Awaiting changlog also.
Installed and working fine, but not sure what to look for yet :)

Keep up the good work Anderson

Posted: Wed Mar 24, 2004 1:40 pm
by crom
The Favorites EDIT bug is present again :(
(it was solved in beta4 and 5..or at least, it had seemed to be on my machine..)

Also the "ghost tab" bug is still here...

Posted: Wed Mar 24, 2004 1:47 pm
by hornakapopolis
I'm not having either of those problems

edit: but I never had the problems in the other betas, either, though

Posted: Wed Mar 24, 2004 3:32 pm
by captenblack
I got that ghost tab bug, using beta 003. I didn't know what the heck it was.

Posted: Wed Mar 24, 2004 4:26 pm
by Pip
I don't see the favorites edit bug in beta006.


Looks great thus far.........thanks Anderson!!

Posted: Wed Mar 24, 2004 4:34 pm
by crom
Pip wrote:I don't see the favorites edit bug in beta006.
Well, I shut down AB, then launched it again...now the edit windows correctly open in the foreground...
But anyway, as it did not before...I think this part of AB code should be looked into..

Posted: Wed Mar 24, 2004 8:00 pm
by Anderson
May I have a screenshot, CROM?

Favicon problems

Posted: Wed Mar 24, 2004 8:56 pm
by martymcr
This version adds the wrong favicons to my links - e.g. google has the correct favicon, but Neowin has the google favicon. Same for my blog.

Posted: Wed Mar 24, 2004 9:04 pm
by Sara
Sounds like your icon cache needs a repair. TeakUI has a repair tool for that: http://www.annoyances.org/exec/show/tweakui

Some people have found FavOrg help in maintaining favicons:

Search for a free copy here:

http://www.filemirrors.com/search.src

Sara :D

TweakUI

Posted: Wed Mar 24, 2004 9:12 pm
by martymcr
Hi thanks for the response but TweakUI does not help :(

Posted: Wed Mar 24, 2004 9:24 pm
by crom
Anderson wrote:May I have a screenshot, CROM?
Yes, I'd linked it above...but, anyway, here it is again

Image

Re: Favicon problems

Posted: Wed Mar 24, 2004 9:32 pm
by crom
martymcr wrote:This version adds the wrong favicons to my links - e.g. google has the correct favicon, but Neowin has the google favicon. Same for my blog.
also see here:
http://forum.avantbrowser.com/viewtopic.php?t=5651

I don't know whether it's related to the cache.
In my case, the situation was back to normal when I restarted the browser...so, again, I guess it's got something to do with the code..(of course I may be wrong!)

Posted: Wed Mar 24, 2004 11:56 pm
by bigC
The space on the right after the side bar opens seems fixed in this one.

Posted: Thu Mar 25, 2004 1:17 am
by dabooger
Throughout most, maybe all, of these 9.02 betas, I'm on Beta 006 now, I've noticed a bug with the pop-up window blocker. With the pop-up blocker enabled, try this webpage: http://www.popuptest.com/popuptest1.html

Invisible webpage tabs will open. You won't see them, obviously, until you completely close AB, even from the systray, and reload. Then you'll see the "blocked" pages. I have my AB configured to save all open tabs when exiting so be sure you have that enabled before you test or else it won't work.

Here is a screenshot of a legit page block that I didn't notice until I opened up a new tab.

<< Well I guess I can't post a pic in the message and I don't have any webspace to link to >>

I can email the screen capture to whoever wants it but you'll see by the steps above that there is a problem and pop-ups aren't being blocked completely.

craig

Posted: Thu Mar 25, 2004 2:33 am
by Anderson
crom wrote:
Anderson wrote:May I have a screenshot, CROM?
Yes, I'd linked it above...but, anyway, here it is again

Image
Anybody have this bug? I cannot reproduce it there.

Anderson

Posted: Thu Mar 25, 2004 2:45 am
by Coolnat2004
I can't make it happen, either. Heck, I can't even click outside of that dialog when it is open (Which is a good thing of course.)

EDIT: After fiddling with the fav menu, it kinda got frozen open..check it:
http://www.krinj.net/misc/frozenfavlist.swf.html
After I shot the video I doble clicked the favorites menu..button thing a bunch of times and ev entually got it to close. It was quite odd.

And then later after that while uploading that, Avant took high CPU, but that could of merely been because my whole system was acting up for a minute. If that happens again, I'll be sure to let you know.

Posted: Thu Mar 25, 2004 2:55 am
by André
I cannot click outside of the box as Coolnat said. It must be something about his computer that is letting him do this.

By The Way. Is there any changelog for 9.02 Beta 006?

Posted: Thu Mar 25, 2004 8:23 am
by dabooger
Yes, it happens on my machine too. I can get it to reproduce by Editing a favorite and just drag it under the open Favorties menu. I run a pretty large resolution on my monitor so my default when I edit a favorite it doesn't pop under that menu but if I were running a smaller resolution or if my avant browser window was not full screen then I'd have the same problem as CROM.

FYI, I can not click on anything in the Avant window when I'm editing a favorite its just that the open/pull down menu of the Favorites is blocking the edit window.

craig