Avant Browser 10.1 build 12

Contains all announcements of Avant Browser releases.

Moderators: Support Staff², Support Staff, AvantGuard, Developer

Anderson
Support Staff
Support Staff
Posts: 572
Joined: Wed Oct 30, 2002 2:11 am
Windows Version: Windows
Avant Version:
Contact:

Avant Browser 10.1 build 12

Post by Anderson » Sun Jul 10, 2005 6:48 pm

Avant Browser 10.1 build 12

http://dl.filekicker.com/send/file/1459 ... /avant.exe

Changes:

New translations.
Fixed some problem reported in build 11
Support Tab Font Color
Improved Flash Blocker.

New Skin Maker:
http://www.avantbrowser.com/download/skins.zip

If you find any problem, please report here.
There are still some translation haven't been finished yet. If you can help, please let me know.

Afrikaans
Albanian
Arabic
Catalan
Finnish
Greek
Icelandic
Romanian
Serbian
Vietnamese

User avatar
jkdclick
Avant Fanatic
Avant Fanatic
Posts: 319
Joined: Tue Mar 08, 2005 10:23 pm
Windows Version: Windows
Avant Version:
Contact:

Post by jkdclick » Sun Jul 10, 2005 7:04 pm

Thanks for letting us change the Active tab font color. Can we change the Inactive font color too? I'm using a dark skin and inactive tabs font in unreadable. Thank You Anderson. Great Job!
J. Dickinson - Team TORDEX - http://www.tordex.com
__________
Dell Windows XP MCE SP2
Intel Pentium D, 3.00 GHz, 3 GB Ram
Avant - The Latest, IE 7, Firefox - The Latest

User avatar
reiba
Avant Fanatic
Avant Fanatic
Posts: 200
Joined: Mon Sep 01, 2003 9:26 pm
Windows Version: WinXp Prof. SP3 all upd.
Avant Version: AB 11.6. b16
IE Version: IE 7.0 all updates
Location: Muttenz BL, Switzerland

BUGs 10.1. build 12

Post by reiba » Sun Jul 10, 2005 7:28 pm

I just upgraded from 10.0.068 to the newest beta. I am impressed. Thank you. I like AB!!

Here is a bug, I observed.

The ZoomBug, reported here (http://forum.avantbrowser.com/viewtopic.php?t=10389) is NOT solved!!!! Although it seemed to be solved in alpha 1?!?!?????

Additionally strange is now: If I choose Zoom 105 for instance, then go to Options and press "Apply" – every time I press "apply", the zoom-factor counts down (until it reaches 100%)
Last edited by reiba on Sun Jul 10, 2005 9:21 pm, edited 1 time in total.

ABman
Avantic
Avantic
Posts: 965
Joined: Mon Dec 08, 2003 8:29 pm
Windows Version: XP+SP3 Home
Avant Version: 2012
IE Version: IE7/8

Post by ABman » Sun Jul 10, 2005 7:42 pm

jkdclick wrote:Thanks for letting us change the Active tab font color.
I can't find where the Active Tab color can be changed. Does this only apply when using a non-standard skin (which I don't use)?

User avatar
jkdclick
Avant Fanatic
Avant Fanatic
Posts: 319
Joined: Tue Mar 08, 2005 10:23 pm
Windows Version: Windows
Avant Version:
Contact:

Post by jkdclick » Sun Jul 10, 2005 8:14 pm

ABman wrote:
jkdclick wrote:Thanks for letting us change the Active tab font color.
I can't find where the Active Tab color can be changed. Does this only apply when using a non-standard skin (which I don't use)?
In the new SF, its on the right, in the middle.
J. Dickinson - Team TORDEX - http://www.tordex.com
__________
Dell Windows XP MCE SP2
Intel Pentium D, 3.00 GHz, 3 GB Ram
Avant - The Latest, IE 7, Firefox - The Latest

bigC
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 7244
Joined: Thu Jan 30, 2003 10:40 pm
Windows Version: 10
Avant Version: 2016 Build 1
Default engine: Firefox
IE Version: 11
Skin: Crystal
Location: New York

Post by bigC » Sun Jul 10, 2005 8:33 pm

Alright, a fully working SkinFactory. I have to get busy now. :)

I found a bug. When I push CTRL+F, Avant crashes. It did this in beta 11 too. Would you like to see the error report?

Windows XP SP2

User avatar
Circumlocutus
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 644
Joined: Wed Jun 25, 2003 9:11 pm
Windows Version: N/A
Avant Version: N/A
IE Version: N/A
Location: IN, USA - formerly Scarborough, UK

Post by Circumlocutus » Sun Jul 10, 2005 8:49 pm

I'm still running beta 11 & Ctrl-F works for me, will test it again once I have beta 12 installed.


Edit: No issues with Crtl-F in beta 12 either.
Last edited by Circumlocutus on Sun Jul 10, 2005 8:55 pm, edited 1 time in total.
Image
WARNING

This post contains one or more words known to the State of California to cause cancer and birth defects or other reproductive harm. Wash your eyes after reading.

User avatar
reiba
Avant Fanatic
Avant Fanatic
Posts: 200
Joined: Mon Sep 01, 2003 9:26 pm
Windows Version: WinXp Prof. SP3 all upd.
Avant Version: AB 11.6. b16
IE Version: IE 7.0 all updates
Location: Muttenz BL, Switzerland

Post by reiba » Sun Jul 10, 2005 8:51 pm

no problem here CTRL+F in b12

abfan123
Avantus Maximus
Avantus Maximus
Posts: 5624
Joined: Wed Jan 26, 2005 4:24 pm
Windows Version: Vista Ultimate x64 SP2
Avant Version: 11.7 build 43
IE Version: 8
Contact:

...

Post by abfan123 » Sun Jul 10, 2005 9:12 pm

reiba wrote:no problem here CTRL+F in b12
Same here

BTW
The pretty annoying bug (At least for me) that still exist is the bug with similar websites bar
IE8(Pro), Microsoft Security Essentials
Main PC:
Image
Secondary PC same as primary but with Windows 7 x64 Ultimate as the OS.

Aedan
Newbie
Newbie
Posts: 6
Joined: Sun Jan 23, 2005 1:53 pm
Avant Version:

Post by Aedan » Sun Jul 10, 2005 9:22 pm

Now this version works very fastly here, unlike the 9 build
Good work folks!!

ABman
Avantic
Avantic
Posts: 965
Joined: Mon Dec 08, 2003 8:29 pm
Windows Version: XP+SP3 Home
Avant Version: 2012
IE Version: IE7/8

Post by ABman » Sun Jul 10, 2005 9:27 pm

jkdclick wrote:In the new SF, its on the right, in the middle.
Thanks jkdclick, I don't use SF, I might though now.

DReaper
Newbie
Newbie
Posts: 26
Joined: Tue Dec 14, 2004 10:02 pm
Avant Version:

Post by DReaper » Mon Jul 11, 2005 2:41 am

I found a bug. When I have the Google Search Bar in the same horizontal bar as the buttons like File, Edit, View, etc, the buttons at the top right (Close tabs, minimize tabs, etc) gets pushed away.

User avatar
wilson389
Newbie
Newbie
Posts: 34
Joined: Wed Jan 19, 2005 8:01 am
Windows Version: Windows
Avant Version:
Location: Hong Kong, China

Post by wilson389 » Mon Jul 11, 2005 4:11 am

the "send page" in the pull down menu of mail is still misplaced (indented)
look at the picture http://www.pbase.com/wilson389/image/46037660
Last edited by wilson389 on Mon Jul 11, 2005 4:57 am, edited 1 time in total.

User avatar
Sara
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 6283
Joined: Thu Dec 12, 2002 11:16 pm
Windows Version: Windows 7
Avant Version: 2015 build 27lite
Default engine: N/A
IE Version: IE 10(64 bit)
Skin: Crystal
Location: Butler, PA

Post by Sara » Mon Jul 11, 2005 4:29 am

Looks fine here.....

Sara :)

User avatar
hornakapopolis
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 11321
Joined: Thu Jul 31, 2003 2:09 pm
Windows Version: Windows 10 Pro 64
Avant Version: 2015
Default engine: Chrome
IE Version: 11
Skin: Stickers
Location: Ohio, USA
Contact:

Post by hornakapopolis » Mon Jul 11, 2005 10:17 am

DReaper wrote:I found a bug. When I have the Google Search Bar in the same horizontal bar as the buttons like File, Edit, View, etc, the buttons at the top right (Close tabs, minimize tabs, etc) gets pushed away.
My guess would be that that is because the Google toolbar doesn't really have an "end." Since it adds search terms on it's bar (to find the individual search terms) I've noticed it goes off the edge in Avant.

You'll notice in IE that it doesn't show the "drop-down arrows" if you put another toolbar on top of it, too. My bet is that this is really a Google toolbar bug caused by the feature I described above.

User avatar
robc
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 988
Joined: Fri Dec 12, 2003 3:33 pm
Windows Version: Vista Ultimate SP1
Avant Version: 11.6 Build 20
IE Version: 7
Location: Italy

Post by robc » Mon Jul 11, 2005 11:16 am

Ctrl+F works fine for me in all betas from 8 to the current (12).
Image formerly known as Image

User avatar
Circumlocutus
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 644
Joined: Wed Jun 25, 2003 9:11 pm
Windows Version: N/A
Avant Version: N/A
IE Version: N/A
Location: IN, USA - formerly Scarborough, UK

Post by Circumlocutus » Mon Jul 11, 2005 12:23 pm

wilson389 wrote:the "send page" in the pull down menu of mail is still misplaced (indented)
look at the picture http://www.pbase.com/wilson389/image/46037660
It is indented here also.
Image
WARNING

This post contains one or more words known to the State of California to cause cancer and birth defects or other reproductive harm. Wash your eyes after reading.

Pip
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 2601
Joined: Thu Mar 06, 2003 10:46 pm
Windows Version: Windows 7 Home Premium 64 bit
Avant Version: 2012Ultimate V171
IE Version: IE9
Location: Michigan U.S.A.

Post by Pip » Mon Jul 11, 2005 12:38 pm

The Send Page in the mail dropdown looks fine here...
Image

Veni, Vidi, Velcro - I Came, I Saw, I Stuck Around

User avatar
Riza_B
Newbie
Newbie
Posts: 3
Joined: Sun Jul 10, 2005 9:27 pm
Avant Version:

Post by Riza_B » Mon Jul 11, 2005 2:47 pm

Congratulations for betas. :)
Can I help you for albanian translation?
IBM ThinkPad R51 Pentium M
Windows XP Pro & MCE SP2
QuarkXPress 6.5
Avant Browser 10.2
AVG 7.1

User avatar
André
Administrator
Administrator
Posts: 5787
Joined: Sat Dec 14, 1901 3:19 am
Windows Version: Windows 7 x64
Avant Version:
Location: Baltimore and McHenry, Maryland, USA
Contact:

Post by André » Mon Jul 11, 2005 2:49 pm

Sineri wrote:Congratulations for betas. :)
Can I help you for albanian translation?
Yes you can. You can download the english version of the text that needs to be translated here.
Formerly known as DrDrrae.
Image
I am not a member of the development team.
Please search the forum before posting questions.

Avant Force Wiki || Avant Force Blog
Desktop:
Intel C2Q Q9550 @ 3.7GHz || 8GiBs DDR2 800 @ 435MHz || Asus P5E
112 GiB SSD || 931 GiB HDD || 2x ATI 5770 in CrossfireX || Picture

NetBook:
ASUS Eee PC 1000HE || 1.66 GHz Atom N280 || 2 GiB DDR2 667 || 320 GiB HDD

NAS:
Intel E5200 @ 2.632 GHz || 4 GiB DDR2 800 @ 421 MHz || Foxconn G31MXP-K
5.45 TiB RAID 6

Locked