Beta 9 AND Text for translating :-)

Contains all announcements of Avant Browser releases.

Moderators: Support Staff², Support Staff, AvantGuard, Developer

Anderson
Support Staff
Support Staff
Posts: 572
Joined: Wed Oct 30, 2002 2:11 am
Windows Version: Windows
Avant Version:
Contact:

Beta 9 AND Text for translating :-)

Post by Anderson » Mon Jun 27, 2005 5:27 pm

http://dl.filekicker.com/send/file/1459 ... /avant.exe

Changes:
New Option: Hold [Ctrl] to show the floating toolbar. If you don't hold the Ctrl key, the floating toolbar will not display.
Adjusted Multi-Column menu display.
Some other minor tweaks/polish.

Text for translation:
http://www.avantbrowser.com/download/eng.txt

If you want to help with translation, please right-click the above link and choose [Save Target As...] to download the text file. Please translate all text after "=". Please use the most plain words in your language, and don't translate literally. Please send your translation to author@avantbrowser.com

Thank you for your support.

Anderson

ytsmabeer
Newbie
Newbie
Posts: 32
Joined: Tue Dec 14, 2004 9:40 am
Windows Version: Windows
Avant Version:
Location: Fryslân
Contact:

Post by ytsmabeer » Mon Jun 27, 2005 6:23 pm

Say wy arent these two lines in the file

btnDLRoboForm_C=Download web password manager/forms auto-filler plug-in...
btnDLRoboForm_H=The password management plugin will help you manage your passwords and fill forms for you. Passwords are securely stored on your computer by Master Password.
actSave_H=Save...
Frisian translator Avant,Maxthon,Opera,Google,Poptray,7zip,regseeker,paint.net

shoek
Newbie
Newbie
Posts: 2
Joined: Thu Dec 11, 2003 1:43 pm
Avant Version:

Memory leak?

Post by shoek » Mon Jun 27, 2005 6:36 pm

I switched from 10.0 starting with Beta7, and I've seen very sluggish performance and huge memory usage. I even got a VM warning from XP on my Dual Xeon + 1GB machine! I just started a new instance of Avant, browsed thru about 100 pages, and my memory usage is a reasonable 30344k but my VM size is 1023440k!

So, not sure if it is my install or just a problem in the new code, but 10.1 stinks for me... sorry :(

crom
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 688
Joined: Thu Oct 31, 2002 4:40 pm
Windows Version: Windows
Avant Version:
Location: Milan, Italy
Contact:

Post by crom » Mon Jun 27, 2005 8:05 pm

Italian file sent! ;)
If I die I have to go before Crom and he will ask me:
"What is the rule of Steel?"
And if I don't know it, he will cast me out of Valhalla and laugh at me!
That's Crom, strong on his mountain..

duke duke
Fan
Fan
Posts: 187
Joined: Tue Feb 03, 2004 5:23 am
Windows Version: Windows
Avant Version:
Location: The ATX

Post by duke duke » Mon Jun 27, 2005 8:18 pm

For me with this beta: Minimizing, then restoring causes Avant to cover Windows taskbar again. This happens in compact view. I will check normal view momentarily

duke
Dell 6000
XP Home SP2
Avant 10.2, latest build
IE updates
NOD32, the latest
Outpost Firewall Pro 3.5
Ad Muncher 4.7

User avatar
jkdclick
Avant Fanatic
Avant Fanatic
Posts: 319
Joined: Tue Mar 08, 2005 10:23 pm
Windows Version: Windows
Avant Version:
Contact:

Post by jkdclick » Mon Jun 27, 2005 10:16 pm

Great job once again. I love the new folder munu arrangement. 2 colums instead of 3. Nice! I love you man :oops:

Edit:

I just noticed in AB Beta 9 that everytime I completely close & restart AB, that "Getting Started" menu pops up. A bug? Can anybody duplicate?
J. Dickinson - Team TORDEX - http://www.tordex.com
__________
Dell Windows XP MCE SP2
Intel Pentium D, 3.00 GHz, 3 GB Ram
Avant - The Latest, IE 7, Firefox - The Latest

duke duke
Fan
Fan
Posts: 187
Joined: Tue Feb 03, 2004 5:23 am
Windows Version: Windows
Avant Version:
Location: The ATX

Post by duke duke » Tue Jun 28, 2005 1:53 am

Read the text in the Getting Started message and you will find your answer :wink:

duke duke
Dell 6000
XP Home SP2
Avant 10.2, latest build
IE updates
NOD32, the latest
Outpost Firewall Pro 3.5
Ad Muncher 4.7

User avatar
shiojapan
Newbie
Newbie
Posts: 14
Joined: Wed Jun 11, 2003 3:48 pm
Windows Version: 7 Ultimate 64bit
Avant Version: 2010 Build 107
IE Version: 8
Location: Tokyo, Japan
Contact:

Japanese language file was sent!

Post by shiojapan » Tue Jun 28, 2005 3:54 am

Hi, all.

Japanese language file was sent!
I am looking forward to new official release.

User avatar
statm1
Moderator
Moderator
Posts: 2168
Joined: Thu Mar 10, 2005 10:03 pm
Windows Version: Windows 8/7
Avant Version: 2012 Build 181
IE Version: 10
Location: North Carolina, USA
Contact:

Post by statm1 » Tue Jun 28, 2005 4:20 am

Just wanted to report that.. I installed Beta 9 from beta 8.. and then tried to click on a feed in the feed menu.. and it had moved.. so it told me it couldnt find it.. But when i tried to type in a website on the same tab it thought it was a feed.. so i had to close the tab to beable to surf.. is that a bug?

User avatar
Widmak
Newbie
Newbie
Posts: 12
Joined: Tue May 31, 2005 11:24 pm
Avant Version:

Post by Widmak » Tue Jun 28, 2005 2:57 pm

Polish translating:

Translator: Widmo
widmo@v.pl

Code: Select all

[TfrmAvantBrowser]
actSave_H=Zapisz...
actPrintPreview_H=Podgląd wydruku...
actCopy_H=Kopiuj zaznaczony fragment
actOpenLink_H=Otwórz link...
actRunNew_C=Nowy Avant Browser
actFirstPage_C=Aktywuj pierwsze okno
actLastPage_C=Ostatnie okno
actNewInBack_C=Nowe okno w tle
actLastClosed_C=Ostatnio używane okna
actHide_C=Ukryj Avant Browser
actHide_H=Ukryj Avant Browser
actScroll_C=Przewiń
actScroll_H=Przewijaj okno automatycznie
actScrollSlow_C=Wolno
actScrollMedium_C=Średnio
actScrollFast_C=Szybko
actOptions_C=Opcje
actOptions_H=Opcje
actMinimize_C=Minimalizuj Avant Browser
actMinimize_H=Minimalizuj Avant Browser
actCompactSwitch_C='Compact' Styl
actCopyURL_C=Kopiuj URL
actCopyURL_H=Kopiuj URL do schowka
acthoCopyURL_C=Kopiuj URL
acthoCopyURL_H=Kopiuj URL do schowka
acthoOpenNew_C=Otwórz w nowym oknie
acthoOpenNew_H=Otwórz w nowym oknie
actAddFavoHere_C=Utwórz nową zakładkę w tym folderze...
actCtrlFloatBar_C=Trzymaj [Ctrl] by pokazać płaskie menu
actReOpenClosed_C=Zamknięte
actReOpenClosed_H=Otwórz ponownie ostatnio zamknięte

[TfrmOptions]
lvOptionsItem4=Mysz
lblActiveClosing_C=Po zamknięciu aktualnego okienka:
rbActiveVisited_C=Aktywuj ostatnio przeglądane okno
rbActiveFirst_C=Aktywuj pierwsze okno
rbActivePrev_C=Aktywuj poprzednie okno
rbActiveNext_C=Aktywuj następne okno
rbActiveLast_C=Aktywuj ostatnie okno
dxMouseButton_C=Przyciski myszy
dxMouseGesture_C=Gesty myszy
cbScrollTabs_C=Włącz kółko myszy do nawigacji po zakładkach
cbRBScrollTabs_C=Włącz prawy klaiwsz + kółko myszy do nawigacji po zakładkach
btnMGReset_C=Reset
lblMBClick_C=Kliknięcie kólkiem myszy na zakładkę spowoduje:
lblDBClick_C=Podwójne kliknięcie lewym klawiszem w zakładkę spowoduje:
lblRBMBClick_C=Trzymanie prawego przycisku myszy i kliknięcie kółkiem spowoduje:
lblGestureHint_C=Hint: Gesty Myszy: trzymaj prawy klawisz myszy i rusz myszką w kierunku wskazanym poniżej, potem puść prawy przycisk.

[TfrmStart]
lblLangNote_C=Hint: Interface języka może być zmodyfikowany poprzez klikniecie w menu Narzędzia -> Język Interfesu.
lblTabs_C=Gdzie chcesz umieścić Okienko Zakładek?
cbTabsTop_C=Góra
cbTabsBottom_C=Dół
lnlTabsHint_C=Porada: Wszytkie elementy mogą być dowolnie umieszczane na interfejsie, poprzez przeciąganie ich w dowolne miejsce.
btnBack_C=Wstecz

[Messages]
sNone=Brak
sNext=Następne
sCloseTab=Zamknij Okno
sRefreshTab=Odśwież Okno
sRestoreMain=Przywróć Avant Browser
sMaximizeMain=Powiększ okno Avant Browser
sMenuLinkNewBrowser=Otwórz w nowej Avant Browser
Respect!
[ Polish Language AB Translator ]

User avatar
jkdclick
Avant Fanatic
Avant Fanatic
Posts: 319
Joined: Tue Mar 08, 2005 10:23 pm
Windows Version: Windows
Avant Version:
Contact:

Post by jkdclick » Tue Jun 28, 2005 3:55 pm

duke duke wrote:Read the text in the Getting Started message and you will find your answer :wink:

duke duke
Oh now I feel like a dumbass! #-o
J. Dickinson - Team TORDEX - http://www.tordex.com
__________
Dell Windows XP MCE SP2
Intel Pentium D, 3.00 GHz, 3 GB Ram
Avant - The Latest, IE 7, Firefox - The Latest

HarryP
Fan
Fan
Posts: 135
Joined: Tue Sep 09, 2003 1:29 pm
Windows Version: WIN 7 SP1 home premium
Avant Version: 2011 beta 18
IE Version: IE9
Location: south germany
Contact:

Post by HarryP » Tue Jun 28, 2005 5:47 pm

German translation is ready! :lol:

I'm looking forward to the new version.

Beta9: Great Job Anderson!!!!!!!!!


HarryP
Image

User avatar
mindlikewater
Newbie
Newbie
Posts: 18
Joined: Tue Jun 28, 2005 5:58 pm
Windows Version: Windows
Avant Version:
Location: DFW, TX

Re: Beta 9 AND Text for translating :-)

Post by mindlikewater » Tue Jun 28, 2005 6:51 pm

Anderson wrote: Changes:
New Option: Hold [Ctrl] to show the floating toolbar. If you don't hold the Ctrl key, the floating toolbar will not display.
Adjusted Multi-Column menu display.
Some other minor tweaks/polish.
So, i've been using Avant for the last few months (and now venturing into the beta versions), but I'm a very much a newbie here when it comes to posting to any kind of forum. So forgive me if i post this in the wrong spot. I am really enjoying the new features of the new Beta 9 over the current formal version (Compact view, mouse gestures, extra tab features, etc).

However, I can't figure out the floating toolbar hiding trick that you mention in Beta 9. How does it work? I know how to pull out a toolbar and make it "float", but the {Ctrl} button doesn't do anything. Maybe I'm missing a step. Any suggestions?

Thanks,

Your clueless Beta tester (haha)

abfan123
Avantus Maximus
Avantus Maximus
Posts: 5624
Joined: Wed Jan 26, 2005 4:24 pm
Windows Version: Vista Ultimate x64 SP2
Avant Version: 11.7 build 43
IE Version: 8
Contact:

Re: Beta 9 AND Text for translating :-)

Post by abfan123 » Tue Jun 28, 2005 6:57 pm

mindlikewater wrote:
So, i've been using Avant for the last few months (and now venturing into the beta versions), but I'm a very much a newbie here when it comes to posting to any kind of forum. So forgive me if i post this in the wrong spot. I am really enjoying the new features of the new Beta 9 over the current formal version (Compact view, mouse gestures, extra tab features, etc).


However, I can't figure out the floating toolbar hiding trick that you mention in Beta 9. How does it work? I know how to pull out a toolbar and make it "float", but the {Ctrl} button doesn't do anything. Maybe I'm missing a step. Any suggestions?

Thanks,

Your clueless Beta tester (haha)
Hello,
Go to Tools menu and select "Hold [Ctrl] to Show the Floating Toolbar"
IE8(Pro), Microsoft Security Essentials
Main PC:
Image
Secondary PC same as primary but with Windows 7 x64 Ultimate as the OS.

bigC
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 7244
Joined: Thu Jan 30, 2003 10:40 pm
Windows Version: 10
Avant Version: 2016 Build 1
Default engine: Firefox
IE Version: 11
Skin: Crystal
Location: New York

Post by bigC » Tue Jun 28, 2005 8:03 pm

Mindlikewater... The floating toolbars refer to the toolbars that appear when you hover over an image, flash animation, or selected text with your mouse. With the new option enabled, you must hold the CTRL key in order for these toolbars to appear.

User avatar
mindlikewater
Newbie
Newbie
Posts: 18
Joined: Tue Jun 28, 2005 5:58 pm
Windows Version: Windows
Avant Version:
Location: DFW, TX

Post by mindlikewater » Tue Jun 28, 2005 11:26 pm

bigC wrote:Mindlikewater... The floating toolbars refer to the toolbars that appear when you hover over an image, flash animation, or selected text with your mouse. With the new option enabled, you must hold the CTRL key in order for these toolbars to appear.
Thank you! Now I know what you are referring to. I forgot that I had disabled the floating toolbars previously. So, now I am trying those toolbars again knowing that I have this option with a push of the Ctrl button. Nice touch.

I am really enjoying Avant, keep up the great work.

Dreamer
Avantic Deluxe
Avantic Deluxe
Posts: 1442
Joined: Mon Aug 23, 2004 2:17 pm
Windows Version: 10 64-bit
Avant Version: 2019 Build 2 USB
Default engine: Firefox
IE Version: 11.51.14393.0
Skin: Dream

Post by Dreamer » Tue Jun 28, 2005 11:38 pm

One simple toolbar button to show/hide all floating toolbars would be better...

User avatar
wilson389
Newbie
Newbie
Posts: 34
Joined: Wed Jan 19, 2005 8:01 am
Windows Version: Windows
Avant Version:
Location: Hong Kong, China

Post by wilson389 » Wed Jun 29, 2005 4:05 am

servere problem! my system become very unstable after installing beta 9, BSOD a few times, prefer to go back to beta 7 first.

Sergei
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 2488
Joined: Fri Sep 19, 2003 5:09 am
Windows Version: Windows
Avant Version:
Location: Galway, Ireland
Contact:

Post by Sergei » Wed Jun 29, 2005 11:49 am

I got some very strange behavior on first installing, but that might have been something to do with changing the executable name before running. Wiping the Conf.ini fixed it.

I'm still getting the option to view an image in Avant though, which doesn't do anything.
My Cartoons
:
IE7 ][ Windows XP Tablet PC Edition 2005 ][ Avast! Antivirus ][ Kerio Firewall ][ DSL

User avatar
hornakapopolis
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 11321
Joined: Thu Jul 31, 2003 2:09 pm
Windows Version: Windows 10 Pro 64
Avant Version: 2015
Default engine: Chrome
IE Version: 11
Skin: Stickers
Location: Ohio, USA
Contact:

Post by hornakapopolis » Wed Jun 29, 2005 1:42 pm

I wonder if it could have anything to do with renaming the executable?

It works fine for me.

Locked