IE tab in avanet browser versuion 2010

Discuss Avant Browser. Do not post support requests, bug reports, suggestions for new or improved features, etc. here. Put those in the Help, Bug Reports, and Requests forums, respectively.

Moderators: Support Staff², Support Staff, AvantGuard, Developer

Post Reply
u2ontube
Newbie
Newbie
Posts: 2
Joined: Mon Jun 21, 2010 7:37 pm
Windows Version: visa
Avant Version: 20
IE Version: 6

IE tab in avanet browser versuion 2010

Post by u2ontube » Mon Jun 21, 2010 7:46 pm

how can i add ie tab in my browser avanet ?

User avatar
André
Administrator
Administrator
Posts: 5787
Joined: Sat Dec 14, 1901 3:19 am
Windows Version: Windows 7 x64
Avant Version:
Location: Baltimore and McHenry, Maryland, USA
Contact:

Re: IE tab in avanet browser versuion 2010

Post by André » Mon Jun 21, 2010 8:21 pm

IE Tab? The extension for Firefox? Avant is an IE based browser. It doesn't need an extension and it wouldn't work anyway.
Formerly known as DrDrrae.
Image
I am not a member of the development team.
Please search the forum before posting questions.

Avant Force Wiki || Avant Force Blog
Desktop:
Intel C2Q Q9550 @ 3.7GHz || 8GiBs DDR2 800 @ 435MHz || Asus P5E
112 GiB SSD || 931 GiB HDD || 2x ATI 5770 in CrossfireX || Picture

NetBook:
ASUS Eee PC 1000HE || 1.66 GHz Atom N280 || 2 GiB DDR2 667 || 320 GiB HDD

NAS:
Intel E5200 @ 2.632 GHz || 4 GiB DDR2 800 @ 421 MHz || Foxconn G31MXP-K
5.45 TiB RAID 6

u2ontube
Newbie
Newbie
Posts: 2
Joined: Mon Jun 21, 2010 7:37 pm
Windows Version: visa
Avant Version: 20
IE Version: 6

Re: IE tab in avanet browser versuion 2010

Post by u2ontube » Mon Jun 21, 2010 8:29 pm

there is some prloblem with sites has digig voice and i can't enter

Image

Post Reply