rendering engines disappeared on updates

Request help with using Avant Browser here.

Moderators: Support Staff², Support Staff, AvantGuard, Developer

Post Reply
cubbettee
Newbie
Newbie
Posts: 23
Joined: Fri Jul 13, 2007 5:23 pm
Avant Version:

rendering engines disappeared on updates

Post by cubbettee » Sun Dec 31, 2017 8:12 pm

Goo Day,
I had updated My Avant browser running on windows XP and all the rendering engines disappeared.
I then uninstalled, deleted out "avant" in the registry and re-installed to no avail.
Then preceded to install an older version, chrome did not appear in the rendering engine, firefox did come back but once you type an address nothing happens--cursor just stays at address bar. IE compatible does work.
Any thoughts?

User avatar
Nederpietos
Semi-Avantic
Semi-Avantic
Posts: 490
Joined: Sun Jan 25, 2004 5:25 pm
Windows Version: 10 pro
Avant Version: 2017 build 12 ult
Default engine: Firefox
IE Version: IE11
Skin: stickers on blue

Re: rendering engines disappeared on updates

Post by Nederpietos » Sun Dec 31, 2017 10:26 pm

I don't know which older version you installed, but chrome for XP is not supported anymore since build 2016 build 8 See: viewtopic.php?f=36&t=34965

Firefox for xp is not supported anymore since build 2017 build 12 i think, but could be earlier also.

So if you still want to use all engines you will have to go back to build 2016 build 7 or maybe even a build before that one. http://avant.it-mate.co.uk/?c=Download& ... /16_Series

cubbettee
Newbie
Newbie
Posts: 23
Joined: Fri Jul 13, 2007 5:23 pm
Avant Version:

Re: rendering engines disappeared on updates

Post by cubbettee » Sun Dec 31, 2017 11:05 pm

I think I even went back to build 2014 or 2015--I went back one version earlier than the last successful version I had

User avatar
Nederpietos
Semi-Avantic
Semi-Avantic
Posts: 490
Joined: Sun Jan 25, 2004 5:25 pm
Windows Version: 10 pro
Avant Version: 2017 build 12 ult
Default engine: Firefox
IE Version: IE11
Skin: stickers on blue

Re: rendering engines disappeared on updates

Post by Nederpietos » Sun Dec 31, 2017 11:35 pm

Maybe you should reboot first before installing, since you have edited the register (just a thought)

And just check which build you use now, it's under (help--> about) i think

cubbettee
Newbie
Newbie
Posts: 23
Joined: Fri Jul 13, 2007 5:23 pm
Avant Version:

Re: rendering engines disappeared on updates

Post by cubbettee » Sun Dec 31, 2017 11:57 pm

Yep, did that, uninstalled, rebooted, deleted out reg entries, rebooted, deleted about any word avant everywhere, rebooted
downloaded a fresh copy :-)

Post Reply