Login fails

Request help with using Avant Browser here.

Moderators: Support Staff², Support Staff, AvantGuard, Developer

Post Reply
McFly1973
Newbie
Newbie
Posts: 1
Joined: Fri Oct 28, 2016 2:10 pm
Windows Version: Windows XP
Avant Version: 10
Default engine: N/A
IE Version: 8
Skin: I do Not know

Login fails

Post by McFly1973 » Fri Oct 28, 2016 2:51 pm

Hello,
Since one hour I can't Login to my Avantbrowser Account.
First I should login again. I Must only give the password. The Email still exist. The password didn't work. So I open the next Frame to send me a new password. But I got the Information my Email adress does Not exist. But it is shown bevor.
If I close all frames A new one opens gecko.exe ucrtbase.terminate does Not exist in api-ms-win-crt-runtime-I1-1-0.dll
First I had a older Version of Avantbrowser. After the problem I made a Upgrade to the new one. The Problem still exist. Also at two other computer.
So the problem is in windows XP the same as in windows 7.
Please need help
Sorry my englisch isn't perfect.
Gretings from Germany
Martin

skullp
Newbie
Newbie
Posts: 1
Joined: Fri Oct 28, 2016 2:58 pm
Windows Version: Windows
Avant Version: latest
Default engine: defauld
IE Version: latest
Skin: none

Re: Login fails

Post by skullp » Fri Oct 28, 2016 2:59 pm

Hii, Yess I have the same exact problem

TexomaPC
Newbie
Newbie
Posts: 4
Joined: Sun Dec 30, 2007 4:04 pm
Windows Version: XP
Avant Version: 11.5 B21
IE Version: 7

Re: Login fails

Post by TexomaPC » Fri Oct 28, 2016 3:48 pm

Same issue.

denklu
Newbie
Newbie
Posts: 1
Joined: Fri Oct 28, 2016 3:55 pm
Windows Version: Windows 10
Avant Version: ult 2016 b10
Default engine: chrome
IE Version: 10
Skin: none

Re: Login fails

Post by denklu » Fri Oct 28, 2016 3:57 pm

Same issue.

ary.sa
Newbie
Newbie
Posts: 1
Joined: Fri Oct 28, 2016 4:46 pm
Windows Version: Windows
Avant Version: Ultimate 2016 build 9
Default engine: Chrome
IE Version: 11
Skin: AthenX

Re: Login fails

Post by ary.sa » Fri Oct 28, 2016 4:51 pm

I have the same issue!

JakeCo2
Newbie
Newbie
Posts: 1
Joined: Fri Oct 28, 2016 5:10 pm
Windows Version: Windows 10
Avant Version: Ultimate 2016 built 10
Default engine: IE11
IE Version: 11
Skin: SentimoX

Re: Login fails

Post by JakeCo2 » Fri Oct 28, 2016 5:12 pm

I have the same issue.

gregb204
Fan
Fan
Posts: 101
Joined: Mon Mar 10, 2008 12:20 am
Windows Version: win 10 home 64
Avant Version: Avant Browser 2016 build 10, Released 9.21.20
Default engine: lite
IE Version: edge
Skin: aero
Location: usa

Re: Login fails

Post by gregb204 » Fri Oct 28, 2016 5:25 pm

same issue it is for online storage on mine. think site is having issues. let us know when fixed. get tired of box saying your password maybe modified please re login.

User avatar
MysteryFCM
Administrator
Administrator
Posts: 7330
Joined: Tue Dec 09, 2003 2:34 am
Windows Version: 10, 8.0, 8.1, 7, Vista, XP
Avant Version: 13.00 Build 23
Default engine: Gecko
IE Version: 7.x, 8.x, 9.x, 10.x, 11.x
Skin: AthenX
Location: Newcastle Upon Tyne, UK
Contact:

Re: Login fails

Post by MysteryFCM » Fri Nov 04, 2016 12:42 am

The issue should've already been resolved, but if you're still seeing this, please let us know.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users