Is there a Avant version for 64 bit?

Request help with using Avant Browser here.

Moderators: Support Staff², Support Staff, AvantGuard, Developer

Post Reply
rrm7777
Newbie
Newbie
Posts: 4
Joined: Sat Jan 19, 2013 2:08 pm
Windows Version: Windows 8
Avant Version: 2012 build 197
IE Version: IE 10

Is there a Avant version for 64 bit?

Post by rrm7777 » Fri Feb 22, 2013 9:26 pm

I am having problems with my latest version of Avant version 2013 build 12 constantly freezing up. The only way to unfreeze it is by going to Task Manager. When I get there it says I am running Avant Browser 32 bit. The problem might be my computer system is a 64 bit system. I am using Windows 8 as well.

Thanks for any help in this matter.

User avatar
xiaobing
Support Staff
Support Staff
Posts: 4380
Joined: Wed Apr 22, 2009 1:52 am
Windows Version: xp/win7 64/win8
Avant Version: latest version
Default engine: firefox/chrome/IE
IE Version: 8/9/10
Skin: aero glass/opal glas

Re: Is there a Avant version for 64 bit?

Post by xiaobing » Mon Feb 25, 2013 7:38 am

Avant doesn't have an 64 bit version...

About the "freeze up" problem, can you tell me more detailed? How many pages did you open and what action did you do when Avant freezing?

rrm7777
Newbie
Newbie
Posts: 4
Joined: Sat Jan 19, 2013 2:08 pm
Windows Version: Windows 8
Avant Version: 2012 build 197
IE Version: IE 10

Re: Is there a Avant version for 64 bit?

Post by rrm7777 » Tue Feb 26, 2013 2:49 am

xiaobing wrote:Avant doesn't have an 64 bit version...

About the "freeze up" problem, can you tell me more detailed? How many pages did you open and what action did you do when Avant freezing?
Well this is the second try to type this.

When I was trying to respond to this post, I got "Something went wrong with this website. To reload, please double click the purple background. Or, you cna just close the page."

This is what happens eveywhere I go. And I only have one page open.

Thanks.

mynamehere
Newbie
Newbie
Posts: 21
Joined: Sat Jun 23, 2007 9:42 pm
Avant Version:

Re: Is there a Avant version for 64 bit?

Post by mynamehere » Tue Mar 12, 2013 1:18 am

I'd definitely want to move to a 64 bit version if one is ever offered.

User avatar
xiaobing
Support Staff
Support Staff
Posts: 4380
Joined: Wed Apr 22, 2009 1:52 am
Windows Version: xp/win7 64/win8
Avant Version: latest version
Default engine: firefox/chrome/IE
IE Version: 8/9/10
Skin: aero glass/opal glas

Re: Is there a Avant version for 64 bit?

Post by xiaobing » Tue Mar 12, 2013 4:11 am

rrm7777 wrote: Well this is the second try to type this.

When I was trying to respond to this post, I got "Something went wrong with this website. To reload, please double click the purple background. Or, you cna just close the page."

This is what happens eveywhere I go. And I only have one page open.

Thanks.
We haven't found the complete solution for this problem, but we will try to improve it.Sorry about that.

Post Reply