Build 193 can't open submenù

Request help with using Avant Browser here.

Moderators: Support Staff², Support Staff, AvantGuard, Developer

Post Reply
destiny69
Newbie
Newbie
Posts: 17
Joined: Fri Oct 12, 2012 12:43 pm
Windows Version: xp home edition
Avant Version: build 187
IE Version: 8

Build 193 can't open submenù

Post by destiny69 » Wed Dec 12, 2012 1:18 pm

Hello there,
I installed the latest version of Avant, and as always setting on Firefox engine, but I can't open sub menù
like you see in the picture (I can't open "VISUALIZZA ALTRO").
capture_12122012_140854.jpg
I change the rendering engine setting on Explorer before and Chrome after and works.
so what i can do for working?
I can't use 2 browser, one only for open tabs or submenù (I don't know what is the right way to call it).
Thanks

destiny69
Newbie
Newbie
Posts: 17
Joined: Fri Oct 12, 2012 12:43 pm
Windows Version: xp home edition
Avant Version: build 187
IE Version: 8

Re: Build 193 can't open submenù

Post by destiny69 » Wed Dec 12, 2012 11:33 pm

I do other shoot of the problems that I have with FF engine of this version of Avant.

The screenshoot are done using Chrome
capture_12132012_002841.jpg
capture_12132012_002841.jpg (8.3 KiB) Viewed 1571 times
capture_12132012_001759.jpg
capture_12132012_001759.jpg (7.15 KiB) Viewed 1571 times
This message don't appear in avant now.

Jasmine
Support Staff
Support Staff
Posts: 3118
Joined: Mon Dec 11, 2006 2:10 am
Windows Version: windows sp3 2003 vista win7
Avant Version: Latest release
IE Version: IE9 8 7
Location: Beijing China

Re: Build 193 can't open submenù

Post by Jasmine » Thu Dec 13, 2012 1:44 am

Is it a menu on the page when you click on the link?
See whether you checked "enable ad blocker" or "disable script"? Disable them they're checked and then refresh the page.
Image
Please provide the following information before reporting problems:
Avant Version; System(also point out it is a 32 or 64-bit OS);IE; Memory Size; CPU Speed;
Optional: Firewall; Graphics Card

For the problems hard to replay, could you add me into your MSN or Skype list if you use either of them? The advantage is that you can let us know the situation in the first place by making some screenshots, sharing your screen or explaining the specific problems more clearly when they happen.
E-mail: Jasmine#avantbrowser.com(please repalce # with @)
MSN: dishmoon#msn.com
Skype: JasmineThunder

destiny69
Newbie
Newbie
Posts: 17
Joined: Fri Oct 12, 2012 12:43 pm
Windows Version: xp home edition
Avant Version: build 187
IE Version: 8

Re: Build 193 can't open submenù

Post by destiny69 » Mon Dec 17, 2012 4:09 pm

I had to uninstall Avant and after 24 h I have reinstalled it.
Now the problems don't happen but I see that some plug-in of Chrome will be loaded also in the
Firefox mode, and this cause a crach in Browser.
I also had a crash system yesterday due to a snag of Firefox gecko exe and AVG antivirus.

Java was update and all was checked, don't know was wrongs. The setting are the same that I have ever had.

User avatar
xiaobing
Support Staff
Support Staff
Posts: 4380
Joined: Wed Apr 22, 2009 1:52 am
Windows Version: xp/win7 64/win8
Avant Version: latest version
Default engine: firefox/chrome/IE
IE Version: 8/9/10
Skin: aero glass/opal glas

Re: Build 193 can't open submenù

Post by xiaobing » Tue Dec 18, 2012 1:54 am

destiny69 wrote: I see that some plug-in of Chrome will be loaded also in the
Firefox mode, and this cause a crach in Browser.
What plugins? they are independent installation packages or extensions you find from chrome web store?

Post Reply