How to change Spell Check language

Request help with using Avant Browser here.

Moderators: Support Staff², Support Staff, AvantGuard, Developer

Post Reply
MRyder
Newbie
Newbie
Posts: 33
Joined: Fri Mar 12, 2010 8:34 pm
Windows Version: Windows Vista
Avant Version: Newest
IE Version: Internet Explorer 9

How to change Spell Check language

Post by MRyder » Sat May 05, 2012 3:45 pm

My spell check language is in English (US) and I want to change it to English (UK) but dont know how?

When I get a red line under a word, I right click -> language -> add dictionary, but nothing comes up. Any help?

Thanks

User avatar
xiaobing
Support Staff
Support Staff
Posts: 4380
Joined: Wed Apr 22, 2009 1:52 am
Windows Version: xp/win7 64/win8
Avant Version: latest version
Default engine: firefox/chrome/IE
IE Version: 8/9/10
Skin: aero glass/opal glas

Re: How to change Spell Check language

Post by xiaobing » Mon May 07, 2012 2:06 am

Can you tell me the name of the spell check you installed?
Under which rendering engine you use it? (Tools>Default rendering engine)

MRyder
Newbie
Newbie
Posts: 33
Joined: Fri Mar 12, 2010 8:34 pm
Windows Version: Windows Vista
Avant Version: Newest
IE Version: Internet Explorer 9

Re: How to change Spell Check language

Post by MRyder » Tue May 08, 2012 4:16 pm

It is on Mozilla Firefox for rendering engine

AbelAbel
Avant Fanatic
Avant Fanatic
Posts: 368
Joined: Thu Oct 20, 2011 8:11 am
Windows Version: win7
Avant Version: 2012 beta 8
IE Version: ie9

Re: How to change Spell Check language

Post by AbelAbel » Wed May 09, 2012 1:42 am

Which spell checker do you use? There are so many spell checkers...

Jasmine
Support Staff
Support Staff
Posts: 3118
Joined: Mon Dec 11, 2006 2:10 am
Windows Version: windows sp3 2003 vista win7
Avant Version: Latest release
IE Version: IE9 8 7
Location: Beijing China

Re: How to change Spell Check language

Post by Jasmine » Wed May 09, 2012 3:57 am

Tools->mozilla firefox->add-ons, check what checker you're using.
Image
Please provide the following information before reporting problems:
Avant Version; System(also point out it is a 32 or 64-bit OS);IE; Memory Size; CPU Speed;
Optional: Firewall; Graphics Card

For the problems hard to replay, could you add me into your MSN or Skype list if you use either of them? The advantage is that you can let us know the situation in the first place by making some screenshots, sharing your screen or explaining the specific problems more clearly when they happen.
E-mail: Jasmine#avantbrowser.com(please repalce # with @)
MSN: dishmoon#msn.com
Skype: JasmineThunder

bigC
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 7244
Joined: Thu Jan 30, 2003 10:40 pm
Windows Version: 10
Avant Version: 2016 Build 1
Default engine: Firefox
IE Version: 11
Skin: Crystal
Location: New York

Re: How to change Spell Check language

Post by bigC » Wed May 09, 2012 7:09 pm

Theres a spell checker built in FF

Try,
https://addons.mozilla.org/en-US/firefo ... ictionary/

papicx92
Newbie
Newbie
Posts: 3
Joined: Wed Nov 27, 2013 11:47 am
Windows Version: Windows 8.1 64 bits
Avant Version: Ultimate 2013 build 119
Default engine: Mozilla Firefox
IE Version: 11.0.96000
Skin: Aluminium
Location: Courbevoie, France

Re: How to change Spell Check language

Post by papicx92 » Sun Mar 06, 2016 4:39 pm

Hello
I had the same problem recently when I use Avant Browser rendering with Firefox and Firefox also independently.
I had downloaded the French dictionaries, and it worked fine in Firefox but not in Avant Browser.
it took simply recharge dictionaries for Avant Browser Firefox with rendering to see appear in my browser. :)
Well, that's simple.

Post Reply