Problem with latest version

Request help with using Avant Browser here.

Moderators: Support Staff², Support Staff, AvantGuard, Developer

Post Reply
User avatar
BYV79
Newbie
Newbie
Posts: 17
Joined: Sun Sep 28, 2008 10:38 am
Windows Version: Windows 7 Ultimate OEM
Avant Version: Avant 2011 build 16
IE Version: IE 9.0
Location: Bulgarian
Contact:

Problem with latest version

Post by BYV79 » Mon Feb 14, 2011 4:23 am

Hi! I have a strange problem with the latest version of Avant(2010 Build 130).
When I try to load some page not loaded remains white field. I changed the version of Avant 11.7.46 with older and is now every fine! What is the reason this and can I fix it?
Thanks advance
Image

User avatar
xiaobing
Support Staff
Support Staff
Posts: 4380
Joined: Wed Apr 22, 2009 1:52 am
Windows Version: xp/win7 64/win8
Avant Version: latest version
Default engine: firefox/chrome/IE
IE Version: 8/9/10
Skin: aero glass/opal glas

Re: Problem with latest version

Post by xiaobing » Mon Feb 14, 2011 6:54 am

Can you supply some links for us to test?
Changing Rendering mode under Tools menu works?

User avatar
BYV79
Newbie
Newbie
Posts: 17
Joined: Sun Sep 28, 2008 10:38 am
Windows Version: Windows 7 Ultimate OEM
Avant Version: Avant 2011 build 16
IE Version: IE 9.0
Location: Bulgarian
Contact:

Re: Problem with latest version

Post by BYV79 » Mon Feb 14, 2011 3:11 pm

Yes, of course i put a few links, which the final version is not fully loaded! The menu and function buttons working properly (2010 build 130)! Only partially loaded
search engine the beginning as home page:
Here are some links:
http://bgtorrents.org/
http://bt.wrzru.com/
http://soft-bruce.net/
http://rarbg.com/
http://impulsemp3.com/
Image

darth
AvantGuard
AvantGuard
Posts: 970
Joined: Mon Jun 11, 2007 9:16 pm
Windows Version: Windows 7
Avant Version: Avant 11_0 Build 46
Default engine: trident
IE Version: 10
Skin: default

Re: Problem with latest version

Post by darth » Mon Feb 14, 2011 6:49 pm

BYV76, if you was using Windows 7 Ultmate, as in your profile, the following would most likely not apply.

However if you were on a Vista machine at the time, the following information could apply. View http://www.mydigitallife.info/2007/03/2 ... -in-vista/
Dell Precision 360 Work Staton XP 32/64 bits

User avatar
BYV79
Newbie
Newbie
Posts: 17
Joined: Sun Sep 28, 2008 10:38 am
Windows Version: Windows 7 Ultimate OEM
Avant Version: Avant 2011 build 16
IE Version: IE 9.0
Location: Bulgarian
Contact:

Re: Problem with latest version

Post by BYV79 » Wed Feb 16, 2011 6:37 pm

I tried this link but no change!
darth thanks for the reply but I think the problem is somewhere else! No logic one version to work without problem(11.7.46) and the other(2010 build 130) does not work!
Image

Jasmine
Support Staff
Support Staff
Posts: 3118
Joined: Mon Dec 11, 2006 2:10 am
Windows Version: windows sp3 2003 vista win7
Avant Version: Latest release
IE Version: IE9 8 7
Location: Beijing China

Re: Problem with latest version

Post by Jasmine » Thu Feb 17, 2011 2:11 am

They load fine here. Have you tired other rendering modes?
Image
Please provide the following information before reporting problems:
Avant Version; System(also point out it is a 32 or 64-bit OS);IE; Memory Size; CPU Speed;
Optional: Firewall; Graphics Card

For the problems hard to replay, could you add me into your MSN or Skype list if you use either of them? The advantage is that you can let us know the situation in the first place by making some screenshots, sharing your screen or explaining the specific problems more clearly when they happen.
E-mail: Jasmine#avantbrowser.com(please repalce # with @)
MSN: dishmoon#msn.com
Skype: JasmineThunder

User avatar
BYV79
Newbie
Newbie
Posts: 17
Joined: Sun Sep 28, 2008 10:38 am
Windows Version: Windows 7 Ultimate OEM
Avant Version: Avant 2011 build 16
IE Version: IE 9.0
Location: Bulgarian
Contact:

Re: Problem with latest version

Post by BYV79 » Fri Mar 18, 2011 9:16 am

So I tried what not but the problem remains - does not load pages! I placed the last of current version (build 131) for test - no change! I have a home computer and latpop, a home computer everything is fine, he is with OS Windows 7 64 (IE8) the problem is with laptop
OS Windows 7 32 (IE8)!
Image

Post Reply