Search found 491 matches

by Nederpietos
Sun Oct 16, 2016 7:42 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Latest upgrade
Replies: 5
Views: 2949

Re: Latest upgrade

Try the the restore button (left of close button) and then rightclick top. I just notice the whole skin button is gone in the latest version under the new skins, only way to get the skins is rightclicking the top, or F11 or F12 first when your in compact view (full screen/Full desktop), or the resto...
by Nederpietos
Sun Oct 16, 2016 7:09 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Google search
Replies: 4
Views: 1062

Re: Google search

I guess you mean it's missing or not enabled. You can always add Google yourself. Go to the Avant browser options --> Search engine -->click add, give a name (google2 or so), add a shortcut of your choice, fill in the string for the search engine: https://www.google.com/search?q= and click apply. An...
by Nederpietos
Wed Oct 12, 2016 3:34 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Unable to use Netflix affiliated - fast.com using Avant Browser.
Replies: 4
Views: 942

Re: Unable to use Netflix affiliated - fast.com using Avant Browser.

I tested it with build 10 lite and that site works, but it's a very bad speedtest. I have a 50 Mb cable connection and i only get 17 Mb as max on that site. On all other speedtests (speedtest.net included) i get 50 Mb as result. So it's not an Avant problem i think. You could test that site in IE st...
by Nederpietos
Mon Oct 10, 2016 6:26 pm
Forum: Avant Browser Help
Topic: Support Forums inaccessible from within Avant Browser.
Replies: 10
Views: 1959

Re: Support Forums inaccessible from within Avant Browser.

Well, i just tested it with 2016 build 10 lite on Xp with IE8 and though it shows https in the url on my computer, i can't get the forum (navigation is cancelled).

So i have to confirm this bug.

With 2015 build 27 it worked fine.
by Nederpietos
Mon Oct 10, 2016 4:18 pm
Forum: Avant Browser Help
Topic: Support Forums inaccessible from within Avant Browser.
Replies: 10
Views: 1959

Re: Support Forums inaccessible from within Avant Browser.

What goes wrong is that his forum url doesn't change to https....you don't have https enabled in the Avant browser options saurabhdua? Tools--> Avant browser options--> Files and protocols
Btw, i remember this bug... i think it only happens on machines with XP. I will check it later this evening.
by Nederpietos
Sun Sep 25, 2016 8:28 pm
Forum: Avant Browser Help
Topic: GUI handles to reduce size
Replies: 4
Views: 986

Re: GUI handles to reduce size

I agree, "Resize" would be a better name indeed.
by Nederpietos
Sat Sep 24, 2016 11:46 pm
Forum: Avant Browser Help
Topic: GUI handles to reduce size
Replies: 4
Views: 986

Re: GUI handles to reduce size

Try the restore button (on the left of the avant close button). You should be able to resize Avant then.
by Nederpietos
Mon Aug 29, 2016 3:22 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Pages Requiring Logon Crash Chrome Rendering Engine
Replies: 9
Views: 1751

Re: Pages Requiring Logon Crash Chrome Rendering Engine

Happens here also with the chrome engine when i try to log in my modem.
by Nederpietos
Tue Aug 23, 2016 11:40 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: AB hangs when playing video or flash
Replies: 5
Views: 1336

Re: AB hangs when playing video or flash

Try disabling protected mode (if it's enabled): Firefox--> plug-ins--> Shockwave flash--> Options--> uncheck protected mode https://support.mozilla.org/en-US/kb/adobe-flash-protected-mode-firefox I wonder if you guys experience this problem also in the stand alone Firefox. I must say that that firef...
by Nederpietos
Sun Aug 14, 2016 9:43 pm
Forum: Avant Browser Help
Topic: How should I use Avant to remember my logins and passwords on webseits?
Replies: 12
Views: 2214

Re: How should I use Avant to remember my logins and passwords on webseits?

Chrome engine is disabled for XP since build 8 (guess it doesn't work well with XP?) viewtopic.php?f=36&t=34965


You could try an older version from here: http://avant.it-mate.co.uk/?c=Download& ... /16_Series
by Nederpietos
Wed Aug 10, 2016 8:14 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: 2016b3 resets search engine to avantfind
Replies: 13
Views: 5095

Re: 2016b3 resets search engine to avantfind

I want to add that you also can use the Google from your own country of course. some examples: UK: https://www.google.co.uk/search?q= India: https://www.google.co.in/search?q= Japan: https://www.google.co.jp/search?q= Korea: https://www.google.co.kr/search?q= Netherlands: https://www.google.nl/searc...
by Nederpietos
Sat Aug 06, 2016 6:08 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Click on URL, the Back button (Alt+Left) is disable
Replies: 1
Views: 596

Re: Click on URL, the Back button (Alt+Left) is disable

See: viewtopic.php?f=6&t=34967 for the solution.

Or just uncheck "Open new windows in a new tab instead" in the firefox options.
by Nederpietos
Mon Aug 01, 2016 7:21 pm
Forum: Avant Browser Help
Topic: Yahoo HK and TW display issue with IE engine
Replies: 9
Views: 1573

Re: Yahoo HK and TW display issue with IE engine

incognito = private see File --> New private session.
But i don't think it's that, neither adblock plus. And you can't add exceptions to adblocker when using it in Avant.

So maybe someone else has any idea what could cause your problem. Maybe clearing cache helps.
by Nederpietos
Sun Jul 31, 2016 5:49 am
Forum: Avant Browser Help
Topic: Yahoo HK and TW display issue with IE engine
Replies: 9
Views: 1573

Re: Yahoo HK and TW display issue with IE engine

I think you can only enable/disable inprivate mode when you use the stand alone IE, sorry for that. Some things you try: 1) start new incognito session in Avant (depends on the skin you use where that is) 2) disable secured mode in Internet options --> security (restart browser) I don't use adblocke...
by Nederpietos
Fri Jul 29, 2016 9:37 pm
Forum: Avant Browser Help
Topic: Yahoo HK and TW display issue with IE engine
Replies: 9
Views: 1573

Re: Yahoo HK and TW display issue with IE engine

Do you use any adblocker? I found this: https://adblockplus.org/forum/viewtopic.php?t=20584

Or try enabling/disabling inprivate mode in the internet options.
by Nederpietos
Wed Jul 27, 2016 11:54 pm
Forum: Avant Browser Help
Topic: Avant History Stored Where?
Replies: 13
Views: 2483

Re: Avant History Stored Where?

Rightclick and copy it and paste it (CTRL+V) in a map where you want to save it, or add it to winrar/winzip.
by Nederpietos
Wed Jul 27, 2016 11:11 pm
Forum: Avant Browser Help
Topic: Yahoo HK and TW display issue with IE engine
Replies: 9
Views: 1573

Re: Yahoo HK and TW display issue with IE engine

You can edit your post (click that pencil) and choose attachments (left, below your input text)

Hard to help you without screenshot.
by Nederpietos
Wed Jul 27, 2016 5:40 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Embedded Links Error in Build 8!!
Replies: 40
Views: 6470

Re: Embedded Links Error in Build 8!!

And if you untick it again? You restored it to the ticked, but maybe it was working normally after the reboot. Just curious.