Search found 491 matches

by Nederpietos
Wed Sep 27, 2006 11:14 pm
Forum: Avant Browser Requests
Topic: "Open all Links in this folder" for IE-Favorites-R
Replies: 13
Views: 2799

Re: "Open all Links in this folder" for IE-Favorit

Hmmm...i didn't see that "open all links in this Folder" for the bookmarks (Links) either, till i clicked "organise bookmarks" and made a new folder "x"...after that it was visible for the bookmarks (links) too!
by Nederpietos
Sun Sep 24, 2006 9:57 pm
Forum: Avant Browser Legacy Help Archive
Topic: Avant 11 - Bookmarks
Replies: 7
Views: 3003

Re: Avant 11 - Bookmarks

I find View -> Toolbars -> Bookmarks Bar confusing. Why is it not View -> Toolbars -> Links because a) that is what it is, b) that's what it is IE, and c) was in Avant 10? I dont like it either, i just changed it all. I opened my language file in the Avantbrowser Folder with notepad----> edit--->se...
by Nederpietos
Sun Sep 24, 2006 12:42 am
Forum: Avant Browser Resolved Issues
Topic: Running two versions
Replies: 8
Views: 3352

Re: Running two versions

If I understand well, I'm a lucky guy asking this question at this precise moment where settings are going from "Avant Browser" directory for version 10 to "Avant Profiles" for version 11. So on the next update, let's say build 6 of version 11, it won't be possible to keep build 5 and install build...
by Nederpietos
Sat Sep 23, 2006 8:29 am
Forum: Avant Browser Legacy Bug Reports Archive
Topic: bug report: 11.0b5: bars get messed up when _options,apply_
Replies: 18
Views: 5752

yes i have the bookmarks bar on the right of the address bar and i was having the same issue..now everything is fine since beta preview 3 and of course in 5 as well. try maybe to reinstall preview 5, mine works fine so it should yours too. I think the difference with you is, that i did set my links...
by Nederpietos
Sat Sep 23, 2006 2:31 am
Forum: Avant Browser Legacy Bug Reports Archive
Topic: bug report: 11.0b5: bars get messed up when _options,apply_
Replies: 18
Views: 5752

hmm i was having the same issue (and didnt like it) probably in the beta build 2, but since build 3 it worked perfectly, so i wonder why in your case it keeps resizing. no problem by pressing F11 either. I think it only happens when you have your bookmarks (favorites) behind your address and search...
by Nederpietos
Sat Sep 23, 2006 2:00 am
Forum: Avant Browser Legacy Bug Reports Archive
Topic: bug report: 11.0b5: bars get messed up when _options,apply_
Replies: 18
Views: 5752

Re: bug report: 11.0b5: bars get messed up when _options,app

well, its true that when you close and reopen Avant, the bars are at the right place again, but the bars ( address and search-bar) shrink in size again after a while during browsing (when you use F11 for example). Before: http://xs106.xs.to/xs106/06386/Before.jpg.xs.jpg After: http://xs106.xs.to/xs1...
by Nederpietos
Wed Nov 23, 2005 3:42 am
Forum: Archives
Topic: Dr. Orca 1.0 beta 003 bugs (flash and resolution)
Replies: 6
Views: 2168

SweetLou wrote:Ok, to make things clear, did you install the pluggin for Dr. Orca? I know you have it for Avant. There are no images, read my edit in your first post and my first post. I have deleted that part.
I give up..just delete my posts.
by Nederpietos
Wed Nov 23, 2005 3:28 am
Forum: Archives
Topic: Dr. Orca 1.0 beta 003 bugs (flash and resolution)
Replies: 6
Views: 2168

I have deleted the part about the resolution. Please make a different thread to discuss the resolution problem. One thread, one topic, this makes it easier to find and follow the problem. I just want to be clear, you have installed the flash pluggin for Dr. Orca? Flash was installed already...both ...
by Nederpietos
Wed Nov 23, 2005 3:02 am
Forum: Archives
Topic: Dr. Orca 1.0 beta 003 bugs (flash and resolution)
Replies: 6
Views: 2168

Dr. Orca 1.0 beta 003 bugs (flash and resolution)

In Dr orca it says flash is not installed (Though its installed and enabled)

Edit: Please read our rules about posting, http://forum.avantbrowser.com/viewtopic.php?t=3455 and posting images, http://forum.avantbrowser.com/viewtopic.php?t=6876 --SweetLou
by Nederpietos
Fri Jun 18, 2004 7:25 pm
Forum: Avant Browser Discussion
Topic: Official 9.02 Build 33 thread.
Replies: 18
Views: 2698

windows 98
cpu intel p3 1 Ghz
640 MB RAM
13 GB harddisk (only 2 GB used)

No spec app installed
by Nederpietos
Fri Jun 18, 2004 5:24 pm
Forum: Avant Browser Discussion
Topic: Official 9.02 Build 33 thread.
Replies: 18
Views: 2698

i'm still getting the blue screen (low system memory)