Search found 906 matches

by ABman
Wed Aug 11, 2010 11:12 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Avant with 1920x1080 res
Replies: 9
Views: 1759

Re: Avant with 1920x1080 res

Have you changed any of the Display Properties, e.g. DPI Setting, Font Size, Effects/Use Large Icons?
Have you tried 1280x1024 or 1024x768 to see if it makes any difference?
by ABman
Thu Aug 05, 2010 9:17 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Multiple tabs and tab doesn't get focus after closing one
Replies: 2
Views: 612

Re: Multiple tabs and tab doesn't get focus after closing on

I wanted to see if the problem was in 105 but when I installed 105 it appeared as 107.
I tested 107 for this problem and so far (4 attempts), I can't reproduce the problem.
So it looks like it is cured in build 107.
I'll reply to this thread if it appears again in 107.
by ABman
Wed Aug 04, 2010 2:38 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Multiple tabs and tab doesn't get focus after closing one
Replies: 2
Views: 612

Multiple tabs and tab doesn't get focus after closing one

2010 build 106, not sure if it was present in older versions. I open 5 tabs from Groups. When I close a tab the tab that is displayed doesn't have focus. This is most noticeable when I use the mouse scroll wheel because nothing happens. If I click in the tab then it has focus and the scroll works. U...
by ABman
Tue Aug 03, 2010 11:33 am
Forum: Avant Browser Discussion
Topic: B105: seems slow again...
Replies: 10
Views: 1681

Re: B105: seems slow again...

I must say that build 106 seems to load a lot more quickly than recent versions.
by ABman
Tue Aug 03, 2010 9:13 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Avant doesn't do Hangman!!
Replies: 6
Views: 1623

Re: Avant doesn't do Hangman!!

Just installed build 106 and Hangman now works.
by ABman
Tue Aug 03, 2010 9:07 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Avant doesn't do Hangman!!
Replies: 6
Views: 1623

Re: Avant doesn't do Hangman!!

scubamaster wrote:build 105 makes hangman work
That's odd, it doesn't on my PC. Still there in build 105.
by ABman
Mon Aug 02, 2010 6:03 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Only toolbars visible after being minimized for a while
Replies: 32
Views: 10762

Re: Only toolbars visible after being minimized for a while

I read about this in previous threads but never saw it myself until now after I installed build 105.
by ABman
Mon Aug 02, 2010 3:12 pm
Forum: Avant Browser Requests
Topic: Splash Screen - Avant Browser 2010 Build 103 SR1
Replies: 0
Views: 467

Splash Screen - Avant Browser 2010 Build 103 SR1

This has been mentioned before but why why why why why why why why why why doesn't the splash screen state that it's SR1.
It's seems such an easy and obvious thing to do.
Grrrrrrrrrr!

EDIT: Just noticed there's a build 105 out now!
by ABman
Mon Aug 02, 2010 10:30 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Avant doesn't do Hangman!!
Replies: 6
Views: 1623

Re: Avant doesn't do Hangman!!

Still there in build 103
by ABman
Sun Aug 01, 2010 3:51 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: 2010 Build 101 - Tab is currently not responding
Replies: 4
Views: 861

Re: 2010 Build 101 - Tab is currently not responding

This seems to be cured in Build 103.
How about you GrailKnight?

EDIT: This version (for me anyway!) now seems to work almost like it did in the good old days. Now if only we could get the old Groups back that would be complete; OK only joking, sort of, well not really. :lol: [-o<
by ABman
Sat Jul 31, 2010 12:49 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Roboform-Nonfunctional when using Bookmarks
Replies: 15
Views: 1805

Re: Roboform-Nonfunctional when using Bookmarks

Before you abandon Avant how about setting it up like I do and see if that works, can't do any harm. To repeat, I do not have the RF toolbar showing and my RF settings are as follows:
by ABman
Fri Jul 30, 2010 1:00 pm
Forum: Avant Browser Discussion
Topic: Avant's 2010 build 102 says it's 101 in install and About
Replies: 4
Views: 1126

Re: Avant's 2010 build 102 says it's 101 in install and Abou

I decided to download 102 again and this time it's OK. I have no idea what happened there. I checked the date modified on the install file and it definitely said today's date and the uninst.exe matched this date but not the avant.exe.
Ah well, I'll keep a watch on that one!
by ABman
Fri Jul 30, 2010 12:34 pm
Forum: Avant Browser Discussion
Topic: Avant's 2010 build 102 says it's 101 in install and About
Replies: 4
Views: 1126

Re: Avant's 2010 build 102 says it's 101 in install and Abou

That's weird. On my netbook I install Avant in D: and it didn't update.
On my laptop I install it in C: and it DID update.
So the difference is where Avant is being installed.
This didn't happen on previous releases, even build 101 was OK.
by ABman
Fri Jul 30, 2010 11:14 am
Forum: Avant Browser Discussion
Topic: Avant's 2010 build 102 says it's 101 in install and About
Replies: 4
Views: 1126

Avant's 2010 build 102 says it's 101 in install and About

That's it really!

EDIT: Curious, the avant.exe in program files doesn't appear to have been updated after the install!!
by ABman
Fri Jul 30, 2010 9:15 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: 2010 build 101 still has at least one problem.
Replies: 3
Views: 702

Re: 2010 build 101 still has at least one problem.

I have also noticed that after Avant closes down the egg-timer shows for a second or two as if Avant is doing something before it completely shuts down. This happened in older releases as well. I've never seen such a delay in any other browser.
by ABman
Thu Jul 29, 2010 5:56 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Roboform-Nonfunctional when using Bookmarks
Replies: 15
Views: 1805

Re: Roboform-Nonfunctional when using Bookmarks

Not so simple when you access at these 30 websites a day with different passwords to each and I fill numerous forms out for reports on line and the autofill would popup for every page. Of course it would be nice to use Roboform since I paid for the program as well. It is time for a better browser i...
by ABman
Thu Jul 29, 2010 3:57 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Avant doesn't do Hangman!!
Replies: 6
Views: 1623

Avant doesn't do Hangman!!

Hangman doesn't work in the following website using Avant.
It works with IE and Firefox.
http://www.thefreedictionary.com/
by ABman
Thu Jul 29, 2010 3:02 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Roboform-Nonfunctional when using Bookmarks
Replies: 15
Views: 1805

Re: Roboform-Nonfunctional when using Bookmarks

One obvious difference (although it's probably nothing to do with it) is that I do not and never have shown or used the Roboform toolbar at all, I have no use for it.
I let RF prompt me to fill in a form when it recognises the URL and I click Fill Form. Simple.
by ABman
Thu Jul 29, 2010 1:58 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Roboform-Nonfunctional when using Bookmarks
Replies: 15
Views: 1805

Re: Roboform-Nonfunctional when using Bookmarks

Yes, I clicked on each tab and for each one Roboform prompted immediately.
What version of RF are you using? Mine's 6.10.0 with the following Auto Fill options set.