Search found 165 matches

by ElimGarak
Sat Jan 30, 2010 5:32 pm
Forum: Avant Browser Resolved Issues
Topic: Google toolbar is not shown in toolbar
Replies: 34
Views: 4266

Re: Google toolbar is not shown in toolbar

Just talked with my girlfriend and she has the same problem on her laptop.
She uses Avant 11.7 build 35, so it's not related to this build.
by ElimGarak
Sat Jan 30, 2010 1:59 am
Forum: Avant Browser Resolved Issues
Topic: Google toolbar is not shown in toolbar
Replies: 34
Views: 4266

Re: Google toolbar is not shown in toolbar

Actually, nothing changed.
I even tried to move manually all config files from my own identity as well as default, but when I launch Avant it creates them again and I can see no difference in layout or anything else.
Google Toolbar still does not appear.
by ElimGarak
Sat Jan 30, 2010 12:35 am
Forum: Avant Browser Resolved Issues
Topic: Google toolbar is not shown in toolbar
Replies: 34
Views: 4266

Re: Google toolbar is not shown in toolbar

I deactivated Chrome Frame in Internet Options but didn't work...
Here's the file you asked for.
conf 30012010 1.26.47,50.rar
(1.15 KiB) Downloaded 125 times
Thanks again!
by ElimGarak
Fri Jan 29, 2010 5:56 pm
Forum: Avant Browser Resolved Issues
Topic: Google toolbar is not shown in toolbar
Replies: 34
Views: 4266

Re: Google toolbar is not shown in toolbar

<t>Hi!<br/> I have Google Toolbar and Google Sidewiki only enabled.<br/> <br/> Here's my useragent string:<br/> Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; GTB6.4; Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1) ; chromeframe; Avant Browser; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2....
by ElimGarak
Fri Jan 29, 2010 1:05 pm
Forum: Avant Browser Resolved Issues
Topic: Google toolbar is not shown in toolbar
Replies: 34
Views: 4266

Re: Google toolbar is not shown in toolbar

Well... actually not much more than I already did. Yesterday GT updated itself and just disappeared. I'm Italian and using Italian language for Avant and Windows, don't know if it helps. The only thing I did was removing google button from Appbar, but it never created any problem before. As I told y...
by ElimGarak
Fri Jan 29, 2010 11:26 am
Forum: Avant Browser Resolved Issues
Topic: Google toolbar is not shown in toolbar
Replies: 34
Views: 4266

Re: Google toolbar is not shown in toolbar

Same thing happened to me since Google toolbar updated itself yesterday and there's no way to make it appear again, even removing it and reinstalling. On IE8 it works.
by ElimGarak
Mon Sep 07, 2009 9:55 pm
Forum: Avant Browser Legacy Bug Reports Archive
Topic: Images borders not displaying
Replies: 3
Views: 1370

Re: Images borders not displaying

Thank you very much! I switched to IE8 mode and it worked. ^_^
by ElimGarak
Mon Sep 07, 2009 9:43 am
Forum: Avant Browser Legacy Bug Reports Archive
Topic: Images borders not displaying
Replies: 3
Views: 1370

Images borders not displaying

Hello!
I cannot display images borders. Same pages with IE display correctly.
An example is here: www.kimonoflaminia.it
As you can see, there are no borders on thumbnails.

I have 11.7 b33 installed.

Thank you!
by ElimGarak
Wed Jun 03, 2009 10:51 am
Forum: Avant Browser Resolved Issues
Topic: AB 11.7 b30 - Open new blank page lost focus
Replies: 46
Views: 7329

Re: AB 11.7 b30 - Open new blank page lost focus

Avant Browser 11.7 Build 33, Released 6.3.2009
Force using CTRL + N to open new created pages in foreground


Yes! Thank you!
by ElimGarak
Fri May 29, 2009 10:25 pm
Forum: Avant Browser Resolved Issues
Topic: AB 11.7 b30 - Open new blank page lost focus
Replies: 46
Views: 7329

Re: AB 11.7 b30 - Open new blank page lost focus

Yes, I second that. Seems quite clear to me we're talking about the same thing.
by ElimGarak
Tue May 26, 2009 12:16 pm
Forum: Avant Browser Legacy Bug Reports Archive
Topic: Strange tab scrolling problem
Replies: 10
Views: 1662

Re: Strange tab scrolling problem

I never had that add-on installed. Anyway, it seems the problem was solved in latest build.
by ElimGarak
Sat May 23, 2009 10:51 pm
Forum: Avant Browser Resolved Issues
Topic: AB 11.7 b30 - Open new blank page lost focus
Replies: 46
Views: 7329

Re: AB 11.7 b30 - Open new blank page lost focus

bigC wrote:
kudos wrote:I hope that explains things a little more clearly.
LOL, You completly lost me with that. I thought CTRL N always opened in the forground in pre 28 & that was what everyone wants back.

Yes, you're right. That's what we'd like to have back. ;-)
by ElimGarak
Sat May 23, 2009 12:18 pm
Forum: Avant Browser Legacy Bug Reports Archive
Topic: Strange tab scrolling problem
Replies: 10
Views: 1662

Re: Strange tab scrolling problem

Everything seems fine now. I'm gonna test it intensively in next few days. Thank you.
by ElimGarak
Sat May 23, 2009 10:46 am
Forum: Avant Browser Resolved Issues
Topic: AB 11.7 b30 - Open new blank page lost focus
Replies: 46
Views: 7329

Re: AB 11.7 b30 - Open new blank page lost focus

Actually, I find that way of answering us like we were stupid very irritating. I'm losing hopes to have these kind of problem fixed, though. It seems Avant "new way" to ignore users requests. Someone said "Groups" or "Tab width", maybe? We had to wait MONTHS to have system buttons baack on the top l...
by ElimGarak
Thu May 21, 2009 1:32 pm
Forum: Avant Browser Resolved Issues
Topic: AB 11.7 b30 - Open new blank page lost focus
Replies: 46
Views: 7329

Re: AB 11.7 b30 - Open new blank page lost focus

Yes, this is the case.
We'd like to have it like before:

New page in foreground
All other pages in background.

;-)
by ElimGarak
Thu May 21, 2009 12:29 pm
Forum: Avant Browser Legacy Bug Reports Archive
Topic: Strange tab scrolling problem
Replies: 10
Views: 1662

Re: Strange tab scrolling problem

I can confirm the bug is still present in build 31.
by ElimGarak
Thu May 21, 2009 12:28 pm
Forum: Avant Browser Resolved Issues
Topic: AB 11.7 b30 - Open new blank page lost focus
Replies: 46
Views: 7329

Re: AB 11.7 b30 - Open new blank page lost focus

So sorry. My second message should have appeared in another thread (the wheel tab scrolling one) and I don't know how it finished here. My first message is related to the fact that new page doesn't open in foreground anymore. Please, feel free to delete the second one, since I'm going to post it in ...
by ElimGarak
Thu May 21, 2009 11:34 am
Forum: Avant Browser Resolved Issues
Topic: AB 11.7 b30 - Open new blank page lost focus
Replies: 46
Views: 7329

Re: AB 11.7 b30 - Open new blank page lost focus

I can confirm the bug is still present in build 31.
by ElimGarak
Thu May 21, 2009 11:33 am
Forum: Avant Browser Resolved Issues
Topic: AB 11.7 b30 - Open new blank page lost focus
Replies: 46
Views: 7329

Re: AB 11.7 b30 - Open new blank page lost focus

Yes, I confirm that. Hopefully will be fixed soon.
by ElimGarak
Wed May 20, 2009 11:51 am
Forum: Avant Browser Legacy Bug Reports Archive
Topic: Strange tab scrolling problem
Replies: 10
Views: 1662

Re: Strange tab scrolling problem

Alas, no good news!
But I discovered that the wheel locking is not related with the opening of a second set of pages. This time it happened after I closed some tabs from the second set and not just after I opened it. Seems to be random, but I cannot say.