Search found 152 matches

by ehamady
Wed Mar 13, 2013 3:32 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Auto Check For New Version Stopped Working
Replies: 17
Views: 3936

Re: Auto Check For New Version Stopped Working

Here is the latest example: Yesterday I downloaded Build 20. Today Build 21 was available but I wasn't notified of that when I started up the browser. I just happened to manually try Help->Check for New Version today and saw Build 21. If I would have waited a month to click on Help->Check for New Ve...
by ehamady
Tue Mar 12, 2013 4:33 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Tab Window Border Rendering is FUBAR
Replies: 16
Views: 2078

Re: Same rendering problem in Build 20

So this problem that makes Avant useless to me will be there forever? I am shocked at this response! I've been using Avant for years and this rendering problem always creeps in with new builds, but you always fix it. Now, for some reason it is unfixable?
by ehamady
Tue Mar 12, 2013 4:30 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Auto Check For New Version Stopped Working
Replies: 17
Views: 3936

Re: Auto Check For New Version Stopped Working

I always run the latest Ultimate version. Is that what you mean?
by ehamady
Tue Mar 12, 2013 4:28 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Rendering error
Replies: 5
Views: 859

Re: Rendering error

I've been getting all kinds of rendering problems since build 17. I just got a response from an Avant tech saying the problem can't be fixed, which really surprised me.
by ehamady
Mon Mar 11, 2013 10:52 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Auto Check For New Version Stopped Working
Replies: 17
Views: 3936

Re: Auto Check For New Version Stopped Working

I have "Notify me when there is a new verion available" checked in "Miscellaneous" but I'm never notified.
by ehamady
Mon Mar 11, 2013 10:09 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Tab Window Border Rendering is FUBAR
Replies: 16
Views: 2078

Same rendering problem in Build 20

The rendering problem in Build 17 still happens in Build 20. When I move a tab window around, the border gets out of whack. See "Red Wings" window border in the following screen shot:

Image
by ehamady
Mon Mar 11, 2013 6:06 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Auto Check For New Version Stopped Working
Replies: 17
Views: 3936

Auto Check For New Version Stopped Working

I miss the days when Avant would automatically detect that a new version of the browser was available. It hasn't done that in a long time. I have to manually check if I can remember to do it. Sometimes a new version is available and I get it weeks or months later. Any chance of getting the auto dete...
by ehamady
Thu Feb 28, 2013 1:10 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Tab Window Border Rendering is FUBAR
Replies: 16
Views: 2078

Re: Tab Window Border Rendering is FUBAR

I hope you can fix this soon. If not, I'll have to install an older version just so I can operate.
by ehamady
Thu Feb 28, 2013 12:52 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Tab Window Border Rendering is FUBAR
Replies: 16
Views: 2078

Tab Window Border Rendering is FUBAR

Since installing Ultimate 2013 Build 17, when I move a tab window around, the border gets out of whack. See "Red Wings" window border in the following screen shot: http://www.mylespaul.com/forums/members/ehamady6-albums-ehamady6-album-picture55510-badrender2.jpg I run Windows 7, IE9 Standards Render...
by ehamady
Mon Nov 19, 2012 11:38 pm
Forum: Avant Browser Help
Topic: How to disable " google custom search " ?
Replies: 37
Views: 16128

Re: How to disable " google custom search " ?

I am also suddenly getting the Google Custom Search engine and http://google.avantbrowser.com/Search.aspx?...... is in the address bar. I don't like this and want my old Google back, not the Custom Search. This is happening even though I have my search engine set to http://www.google.com/search?q=%s...
by ehamady
Tue May 22, 2012 2:39 am
Forum: Avant Browser Help
Topic: Google/Standard Search Question
Replies: 20
Views: 2278

Re: Google/Standard Search Question

What is the status on fixing the problem?
by ehamady
Tue Apr 24, 2012 1:33 am
Forum: Avant Browser Help
Topic: Google/Standard Search Question
Replies: 20
Views: 2278

Re: Google/Standard Search Question

hornakapopolis wrote:
ehamady wrote:...when I click Next to see the 2nd page of Google's search results, cat condo#q=cat condo is now displayed in the search bar.
I'm getting it using Gecko, too.
I'm glad someone else chimed in on this.
by ehamady
Fri Apr 20, 2012 4:49 pm
Forum: Avant Browser Help
Topic: Google/Standard Search Question
Replies: 20
Views: 2278

Re: Google/Standard Search Question

Funny how this is only happening with the google search. I wish I liked another engine, but I don't.
by ehamady
Thu Apr 19, 2012 10:21 pm
Forum: Avant Browser Help
Topic: Google/Standard Search Question
Replies: 20
Views: 2278

Re: Google/Standard Search Question

I'll try it in a while.It may have something to do with the region? As in China, my search result page is automatically redirected to http://www.google.com.hk/.... Jasmine, I think you are on to something! I tried " http://www.google.com. hk /search?q=%s " like you did and I don't get the problem, ...
by ehamady
Thu Apr 19, 2012 10:13 pm
Forum: Avant Browser Help
Topic: Google/Standard Search Question
Replies: 20
Views: 2278

Re: Google/Standard Search Question

Are you sure you are entering exactly the same thing I am in Avant's options? Tools->Avant Browser Options...->Search Engine->Standard Search->Web->http://www.google.com/search?q=%s 1.jpg Do you have the same problem using other keywords? Yes. It happens with everything I enter into the search bar.
by ehamady
Tue Apr 17, 2012 8:46 pm
Forum: Avant Browser Help
Topic: Google/Standard Search Question
Replies: 20
Views: 2278

Re: Google/Standard Search Question

I don't get double cat+condo either. I'm curious where https comes from since your standard search engine is http://www.google.com/search?q=%s . Anyway, since it won't repeatedly add cat+condo , it doesn't affect much,right? I've now recreated the problem 100% of the time on 12 computers using my "...
by ehamady
Tue Apr 17, 2012 3:36 am
Forum: Avant Browser Help
Topic: Google/Standard Search Question
Replies: 20
Views: 2278

Re: Google/Standard Search Question

Which rendering engine do you use? I still cannot reproduce it, when I click Next,the keywords in search bar didn't change. But I saw a difference. The link in your address bar show https, but mine show http. I've tried IE Compatible and IE9 Standards rendering engines and the google problem happen...
by ehamady
Mon Apr 16, 2012 5:16 pm
Forum: Avant Browser Help
Topic: Google/Standard Search Question
Replies: 20
Views: 2278

Re: Google/Standard Search Question

You should get the same result in other browsers. q=cat condo is the parametre and key words you submit for the purpose of searching. I don't get that appended text in the google search bar of any other browser. It only happens in Avant's google search bar which is why I think something is incorrec...
by ehamady
Mon Apr 16, 2012 5:10 pm
Forum: Avant Browser Help
Topic: Google/Standard Search Question
Replies: 20
Views: 2278

Re: Google/Standard Search Question

when I click Next to see the 2nd page of Google's search results, cat condo#q=cat condo is now displayed in the search bar. Where is the "next"? I didn't see any keywords added into search bar when I open the search results unless I type a new keyword in the search page. At the bottom of the page o...