Search found 152 matches

by ehamady
Wed Jun 25, 2014 4:13 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Tab Overlap Rendering Problem
Replies: 4
Views: 1557

Build 6 - STILL RENDERING PROBLEM!

Is anyone there going to even try fixing the rendering problem (see Red Wings tab window in picture below)? I keep hoping when a new version is released that it will be resolved, but it is obvious that no one is even addressing this. How can you be happy with a product that looks like sh*t? I have c...
by ehamady
Sat May 10, 2014 12:35 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: New Tab - Blank Page Problem
Replies: 2
Views: 731

Re: New Tab - Blank Page Problem

Please delete this. I found that when I upgraded to the latest build that my default renedering engine had changed to Chrome.
by ehamady
Sat May 10, 2014 12:32 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Ultimate 2014 Build 5 AFfrmOpalBottom
Replies: 5
Views: 898

Re: Ultimate 2014 Build 5 AFfrmOpalBottom

I get this problem also. Appears to happen randomly as I can't recreate it on purpose.
by ehamady
Sat May 10, 2014 12:29 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: New Tab - Blank Page Problem
Replies: 2
Views: 731

New Tab - Blank Page Problem

Now when I click on the New Tab button to display a Blank Page, a Google page displays instead of a blank page. I want a Blank Page, otherwise I wouldn't have defaulted a Blank Page.
by ehamady
Sat May 10, 2014 12:34 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Tab Overlap Rendering Problem
Replies: 4
Views: 1557

Build 5 Slow + Rendering Problem

I worry when a new version comes out. Seems like lately the updates are making the browser worse and bugs aren't being fixed. See below: A. Build 5 is EXTREMELY slow when loading pages with any graphics or video. B. Here is the screenshot of the rendering problem that I've posted for over a year: ht...
by ehamady
Sun May 04, 2014 10:56 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Multiple Tabs Border Rendering Problem
Replies: 2
Views: 846

Multiple Tabs Border Rendering Problem

Border rendering is still not working when sliding one tab window over another one: http://www.mylespaul.com/forums/members/ehamady6-albums-ehamady6-album-picture55510-badrender2.jpg This should be so easy to fix because after the tab border is scrambled, resizing the window even just one pixel will...
by ehamady
Sat Apr 19, 2014 5:47 am
Forum: Avant Browser Resolved Issues
Topic: Windows don't render properly after resizing
Replies: 41
Views: 35407

Re: Windows don't render properly after resizing

Is anyone ever going to address this VERY frustrating rendering problem?
It wasn't fixed in build 3.
by ehamady
Sat Mar 08, 2014 6:03 pm
Forum: Avant Browser Resolved Issues
Topic: Windows don't render properly after resizing
Replies: 41
Views: 35407

Re: Windows don't render properly after resizing

ehamady, Could you give a screenshot showing how it looks like in your system. Or could you give some steps for us easily replaying it? Here is the screenshot of the rendering problem that I've posted several times: http://www.mylespaul.com/forums/members/ehamady6-albums-ehamady6-album-picture55510...
by ehamady
Sun Jan 12, 2014 9:43 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Tab Overlap Rendering Problem
Replies: 4
Views: 1557

Tab Overlap Rendering Problem

When moving one tab window over another (see "Red Wings" tab in the pic below), the tab window being moved breaks up around the edges. Resizing a tab window over another renders the window just fine, but moving the window creates the problem. Since window resizing renders properly, solving the movin...
by ehamady
Tue Dec 31, 2013 1:17 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Can't access any sites with build 120
Replies: 2
Views: 640

Can't access any sites with build 120

As usual, I can't access a single website with build 120. I get the following navigation error AGAIN: http://www.mylespaul.com/forums/members/ehamady6-albums-ehamady6-album-picture60697-avant.jpg I have to reinstall build 110 just to surf AGAIN. I have tried completely uninstalling Avant using Revo ...
by ehamady
Fri Dec 13, 2013 4:21 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Can'taccess any sites with build 119
Replies: 3
Views: 1706

Re: Can'taccess any sites with build 119

Please do not suggest a clean install. I have tried that and it does not solve the problem, and I am tired of doing it. I even tried installing IE11 but still can't navigate after updating builds. I have reported this problem countless times. This is your last chance to save a long time Avant user ...
by ehamady
Fri Nov 22, 2013 3:41 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Can'taccess any sites with build 119
Replies: 3
Views: 1706

Can'taccess any sites with build 119

I can't access a single website with build 119. I get the following navigation error: http://www.mylespaul.com/forums/members/ehamady6-albums-ehamady6-album-picture60697-avant.jpg I have to reinstall build 110 just to surf. I have tried completely uninstalling Avant before installing the latest buil...
by ehamady
Thu Nov 14, 2013 3:37 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Can't access any websites with build 112
Replies: 15
Views: 2114

Re: Cant Access Any Websites Build 116

I get navigation errors when trying to access any website. This has happened with the last 3 builds. I have to reinstall build 110 just to surf. I have to use IE just to access this forum to report the bug! I installed build 116 on 3 Windows 7 machines with the same navigation problem happening on ...
by ehamady
Thu Sep 26, 2013 8:27 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Can't access any websites with build 112
Replies: 15
Views: 2114

Can't access any websites with build 118

I can't access a single website with build 118. I get the following navigation error: http://www.mylespaul.com/forums/members/ehamady6-albums-ehamady6-album-picture60697-avant.jpg I have to reinstall build 110 just to surf. I tried completely uninstalling Avant before installing the latest build and...
by ehamady
Thu Sep 19, 2013 7:52 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Can't access any websites with build 112
Replies: 15
Views: 2114

Cant Access Any Websites Build 116

I get navigation errors when trying to access any website. This has happened with the last 3 builds. I have to reinstall build 110 just to surf. I have to use IE just to access this forum to report the bug! I installed build 116 on 3 Windows 7 machines with the same navigation problem happening on e...
by ehamady
Fri Sep 06, 2013 2:38 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Can't access any websites with build 112
Replies: 15
Views: 2114

Re: Can't access any websites with build 112

xiaobing wrote:Could you try the usb version? download it here: http://www.avantbrowser.com/download.aspx?uil=en-gb and put it on D or E disk.
Same problem happens with usb version.
by ehamady
Wed Aug 28, 2013 4:10 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Can't access any websites with build 112
Replies: 15
Views: 2114

Re: Can't access any websites with build 112

All the three engines have the same problem? Have you tried to use Avant with your firewall and anti-virus software disabled temporarily? I tried installing and running build 113 with my firewall and anti-virus software disabled as you suggested and I still can't access any websites. I called my 2 ...
by ehamady
Mon Aug 26, 2013 9:28 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Can't access any websites with build 112
Replies: 15
Views: 2114

Can't access any websites with build 113

Just like build 112, build 113 (lite and ultimate) won't allow me to access any websites. For example, when trying to access this forum at http://forum.avantbrowser.com/ I get the error " Navigation to the webpage was canceled ". I have to go back to build 110 for Avant to work. When I install build...
by ehamady
Fri Aug 23, 2013 3:06 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Avant completely bugged in Windows 8
Replies: 6
Views: 2267

Re: Avant completely bugged in Windows 8

I can't even get build 112 to work in Windows 7. It can't access any websites and only produces navigation errors. IE and Chrome work fine. I had 2 friends install build 112 on their Windows 7 laptops and the same thing happens to them. I had to roll back to build 110 to surf in Avant.
by ehamady
Thu Aug 22, 2013 2:53 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Can't access any websites with build 112
Replies: 15
Views: 2114

Re: Can't access any websites with build 112

The proxy is set to "Connect Directly".

Aren't all the Avant processes killed when rebooting the computer? Avant fails to connect to any website even directly following a reboot or shutdown.