Search found 918 matches

by mathman
Sun Apr 16, 2017 1:10 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: bug in tab closing
Replies: 5
Views: 1843

Re: bug in tab closing

Weirdness!!! I had been running Avant using IE is the default rendering engine. Recently funny things started happening, so I went back to using Firefox as the default. Much to my surprise, the bug which I reported above is no longer there. The only thing that happened recently is Windows 10 has bee...
by mathman
Wed Apr 12, 2017 12:43 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: bug in tab closing
Replies: 5
Views: 1843

Re: bug in tab closing

hornakapopolis wrote:
Tue Apr 11, 2017 8:28 pm
Out of curiosity, how are you closing the tab?
Either way. Click on x in the tab or CtrlW.
by mathman
Tue Apr 11, 2017 6:20 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: bug in tab closing
Replies: 5
Views: 1843

Re: bug in tab closing

Further information - Windows 7 does not have this problem.

Summary - problem appears only (as far as I have tested) in the following combination: Windows 10 - Avant - Firefox rendering.
by mathman
Tue Apr 11, 2017 12:59 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: bug in tab closing
Replies: 5
Views: 1843

Re: bug in tab closing

New infrormation. Bug occurs when using Firefox rendering engine. It does not occur when using IE11.
by mathman
Mon Apr 10, 2017 1:59 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: bug in tab closing
Replies: 5
Views: 1843

bug in tab closing

Step 1-open website
step 2-open new tab
step 3-try to close new tab - result: website closed, new tab open

If I open several new tabs from the web site and then attempt to close, the website and all the previous tabs close until the last opened tab is the only one left

I just installed build 5
by mathman
Tue Mar 07, 2017 11:58 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: bookmarks lost temporary
Replies: 1
Views: 910

bookmarks lost temporary

A few minutes ago I opened Avant - the bookmarks were not there. I closed Avant and opened it again - the bookmarks were all there. Any explanation?
by mathman
Sat Jan 28, 2017 2:47 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Bookmarks lost
Replies: 0
Views: 2091

Bookmarks lost

A few hours ago I opened Avant and clicked on bookmarks. My list was gone! This has happened in the past on occasion, but then closing and reopening Avant got them back. This time that didn't work. I had to import a set that I had saved six months ago, but it was obviously a nuisance. Any idea why a...
by mathman
Sun Jan 08, 2017 1:07 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: firefox search engine problems
Replies: 0
Views: 737

firefox search engine problems

Two problems: When trying to watch a program on CBS, (using Firefox engine) I was prevented because of AD blocking. I have not activated Ad blocking. I switched to IE11 engine and was able to watch the program. I have been sent a video, which I tried to watch (Firefox engine). Right after it started...
by mathman
Sun Nov 20, 2016 1:05 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Build 12 install
Replies: 3
Views: 638

Re: Build 12 install

On Nov. 13th I downloaded the install file twice. In addition I would get a prompt (for new version) when I opened Avant (I did this twice also). In all cases I found myself in an endless loop, terminating when I said no to the prompt. On Nov 14th I did not get the prompt when I opened Avant. I then...
by mathman
Sun Nov 20, 2016 12:58 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Advant Browser has stopped working
Replies: 13
Views: 2575

Re: Advant Browser has stopped working

I've never had more than around 5 tabs open, so I can't help you there. Could having so many tabs open contribute to the problem?

In my case it happens only once in a while - maybe days apart.
by mathman
Mon Nov 14, 2016 4:43 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Build 12 install
Replies: 3
Views: 638

Re: Build 12 install

Problem for Windows 10 has been fixed (by whom - when?).
by mathman
Sun Nov 13, 2016 9:27 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Advant Browser has stopped working
Replies: 13
Views: 2575

Re: Advant Browser has stopped working

You have my sympathy. It kept happening to me, but I can safely ignore it most of the time.
by mathman
Sun Nov 13, 2016 9:23 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Build 12 install
Replies: 3
Views: 638

Build 12 install

I have two computers. One is using Windows 7 and the other Windows 10. I have successfully installed build 12 on the W7 machine. Trying to install it on the W10 machine leads me into an endless loop asking me if I want the new version of Avant (loop terminates when I say no). My W10 machine is still...
by mathman
Tue Sep 27, 2016 6:40 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Build 9 Firefox
Replies: 7
Views: 1412

Re: Build 9 Firefox

Problem appears to have been fixed with build 10.
by mathman
Tue Aug 30, 2016 9:23 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Build 9 Firefox
Replies: 7
Views: 1412

Re: Build 9 Firefox

Further note. I tried all four rendering engines. Same problem in all cases.
by mathman
Tue Aug 30, 2016 9:17 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Build 9 Firefox
Replies: 7
Views: 1412

Re: Build 9 Firefox

Added note: I have two computers. One is using Windows 10 and the other is using Windows 7. Both have the same problem.
by mathman
Fri Aug 26, 2016 9:07 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Build 9 Firefox
Replies: 7
Views: 1412

Re: Build 9 Firefox

It is working properly on Avant Forum. I'll try again on several others.

The forums I had a problem with (among others)
www.physicsforums.com
www.mymathforum.com
www.sciforums.com
by mathman
Fri Aug 26, 2016 12:27 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Advant Browser has stopped working
Replies: 13
Views: 2575

Re: Advant Browser has stopped working

I have experienced the same problem many times. I have Windows 10. Most of the time I ignore it and it has no effect on what I am doing. Within a few seconds I can proceed as if nothing happened.
by mathman
Fri Aug 26, 2016 12:21 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Build 9 Firefox
Replies: 7
Views: 1412

Build 9 Firefox

When clicking on a link and then returning, the clicked link is supposed to enclosed with a dotted line rectangle. I use Firefox as my default rendering engine. With Build 9, the rectangle no longer appears. I also have Firefox as a stand alone browser and this capability [dotted rectangle] is still...
by mathman
Fri Jul 29, 2016 12:33 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Embedded Links Error in Build 8!!
Replies: 40
Views: 5311

Re: Embedded Links Error in Build 8!!

And if you untick it again? You restored it to the ticked, but maybe it was working normally after the reboot. Just curious. The response after the reboot was extremely slow, before I restored the tick. The only web site where the original problem was a concern was my home page (gmail.com). My solu...