Search found 474 matches

by Arandora
Sun Dec 10, 2006 8:40 pm
Forum: Avant Browser Legacy Help Archive
Topic: Can't play SWF files in Avant
Replies: 58
Views: 10870

Re: Can't play SWF files in Avant

In my case I couldn't play .swf files from a link. I resolved it by the previous suggestion of renaming avant as iexplore but I found the previous microsoft link on another forum from posters who only use IE7.
by Arandora
Sun Dec 10, 2006 6:50 pm
Forum: Avant Browser Legacy Help Archive
Topic: Can't play SWF files in Avant
Replies: 58
Views: 10870

Re: Can't play SWF files in Avant

Does this link explain/offer an excuse for the problem?
http://forums.microsoft.com/MSDN/ShowPo ... 7&SiteID=1 :?: :?: :?:
by Arandora
Sat Dec 09, 2006 10:49 pm
Forum: Avant Browser Legacy Help Archive
Topic: Can't play SWF files in Avant
Replies: 58
Views: 10870

Re: Can't play SWF files in Avant

It worked for me too! However, friend on another problem is having same problem with Maxthon and IE7. Renaming doesn't work for him! Another is having same problem with IE7 as sole browser. So what does he do? :?:
by Arandora
Thu Dec 07, 2006 9:57 pm
Forum: Avant Browser Legacy Help Archive
Topic: Can't play SWF files in Avant
Replies: 58
Views: 10870

Re: Can't play SWF files in Avant

unless you rename Avant to iexplore
Really dumb - but how do you do this? :(
by Arandora
Wed Dec 06, 2006 8:47 pm
Forum: Avant Browser Legacy Help Archive
Topic: Can't play SWF files in Avant
Replies: 58
Views: 10870

Re: Can't play SWF files in Avant

Looks as though this isn't being accepted as an AB bug, confirmed or unconfirmed. So it's back to IE6 for me, regrettably! :cry:
by Arandora
Sun Dec 03, 2006 11:32 am
Forum: Avant Browser Legacy Help Archive
Topic: Can't play SWF files in Avant
Replies: 58
Views: 10870

Re: Can't play SWF files in Avant

Unfortunately the Flash debugger doesn't solve this! :(
by Arandora
Sat Dec 02, 2006 11:41 pm
Forum: Avant Browser Legacy Help Archive
Topic: Can't play SWF files in Avant
Replies: 58
Views: 10870

Re: Can't play SWF files in Avant

Had this problem with both .pdf and .swf files. Following advice in another thread, I uninstalled IE7 and reinstalled IE6. Also installed latest version of Adobe Reader. Problem solved in IE6. Reinstalled IE7, .pdf downloads ok but still not .swf. :?: :?: :?:
by Arandora
Sat Dec 02, 2006 12:44 pm
Forum: Avant Browser Legacy Help Archive
Topic: Avant Browser 11 Build 25 conflect with RoboForm
Replies: 7
Views: 1210

Re: Avant Browser 11 Build 25 conflect with RoboForm

I have AB v11.25 and RoboForm v. 6.8.4 (upgraded from 6.8.2 previouly) working with no problem. If you are usaing IE7, it could be the add-on in IE7.
by Arandora
Thu Nov 16, 2006 11:06 pm
Forum: Avant Browser Legacy Help Archive
Topic: Refresh All
Replies: 2
Views: 636

Re: Refresh All

Thanks very much. Must try to do things the easy way in future! :oops:
by Arandora
Tue Nov 14, 2006 6:56 pm
Forum: Avant Browser Legacy Help Archive
Topic: Refresh All
Replies: 2
Views: 636

Refresh All

Has the Refresh All function been removed in V.11? If so, how do you replicate it without having to select Refresh Automatically every 10 secs, then deselect that after all open pages have been refreshed?
by Arandora
Mon Oct 23, 2006 9:47 am
Forum: Avant Browser Legacy Help Archive
Topic: Google Toolbar in AB 11.0 built 21
Replies: 2
Views: 876

Re: Google Toolbar in AB 11.0 built 21

Have a look at the Sticky at the top of this page " Changing the default search engine in Avant 11x" :)
by Arandora
Sun Oct 22, 2006 7:09 pm
Forum: Avant Browser Discussion
Topic: Apology!
Replies: 0
Views: 1170

Apology!

Well, after my criticism (meant to be constructive rather than just whinging!) in a previous post, I've grasped the nettle and just installed V.11 build 21 and thanks to the Sticky Helps and other posts of our tireless admin. and mods, it went fairly effortlessly. So apologies all round. My faith in...
by Arandora
Thu Oct 19, 2006 12:43 pm
Forum: Avant Browser Legacy Help Archive
Topic: CPU hits and stays @ 100%
Replies: 29
Views: 7144

Re: CPU hits and stays @ 100%

This has started to happen to me today and I'm still on V.10 52!! Not running any other applications. When I load Outlook it virtually grinds to a halt! Any suggestions? :?: :x
by Arandora
Mon Oct 16, 2006 4:24 pm
Forum: Avant Browser Discussion
Topic: New Avant ..a step backward?
Replies: 44
Views: 11653

Re: New Avant ..a step backward?

Probably most users can't even use half of the stuff in AVANT. It's trying to be everything for everone.
I agree. Perhaps there should be an AB Lite and an AB Pro?!? :wink:
by Arandora
Sun Oct 15, 2006 1:06 pm
Forum: Avant Browser Discussion
Topic: New Avant ..a step backward?
Replies: 44
Views: 11653

Re: New Avant ..a step backward?

I'm just an ordinary fairly proficient, not very intuitive silver surfer who relies entirely on those who are very proficient and super intuitive to make my browsing as easy and pleasurable as possible. When I first went onto this "internet lark" I was very fortunate to read a recommendation about A...
by Arandora
Fri Oct 13, 2006 6:18 pm
Forum: Avant Browser Discussion
Topic: New Avant ..a step backward?
Replies: 44
Views: 11653

Re: New Avant ..a step backward?

I wouldn't presume to call it "half-baked" but I certainly don't like it as much V.10. In fact installed it and uninstalled. A pain to manually set up my own Search etc. preferences but with the Sticky Help it can be done. Same with using IE Favorites which I prefer but I would really miss the Group...
by Arandora
Thu Sep 28, 2006 4:47 pm
Forum: Avant Browser Legacy Help Archive
Topic: Reinstall V 10.2 Build 52
Replies: 4
Views: 1863

Re: Reinstall V 10.2 Build 52

Thanks again.
The login details I tried tyo use were for the ones I set up to register with Avant Browser not this Forum.
by Arandora
Thu Sep 28, 2006 3:15 pm
Forum: Avant Browser Legacy Help Archive
Topic: Reinstall V 10.2 Build 52
Replies: 4
Views: 1863

Re: Reinstall V 10.2 Build 52

Thanks for that.
Sorry for confusion but it was the On-line storage account I was trying to register for when I had problems with addy and password. Do I need a new registration for that?