Search found 101 matches

by gregb204
Sun Aug 15, 2010 7:09 pm
Forum: Avant Browser Help
Topic: no bookmarks
Replies: 4
Views: 1101

Re: no bookmarks

yes they do reply ,make sure put date ,time and your email in when asking for help. took a few days to get them but without me doing anything they showed up a day earlier than my loss. so love this feature of ab. one reason I continue to use it. old version though. new one troublesome for some addon...
by gregb204
Sat Jul 31, 2010 8:04 pm
Forum: Avant Browser Help
Topic: no bookmarks
Replies: 4
Views: 1101

Re: no bookmarks

thanks for reply. waiting on the recovery team answer.
by gregb204
Sat Jul 31, 2010 7:58 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: AB 2010 build 102 worst version ever?!
Replies: 5
Views: 1035

Re: AB 2010 build 102 worst version ever?!

I went back to 11 series version which you can find here. http://avant.it-mate.co.uk/?c=Download&f=Avant_Browser. older version but works good on 64bit win 7.
by gregb204
Sat Jul 31, 2010 5:35 pm
Forum: Avant Browser Help
Topic: no bookmarks
Replies: 4
Views: 1101

no bookmarks

Hi, my bookmarks are gone but do show old history by day or week, they were gone and then updated to the newest version thinking that they might come back. no luck.. I clicked on synchronize to online storage but it uploads data . I need to import from online . Or any other suggestions. was using th...
by gregb204
Thu Jun 17, 2010 9:49 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: 2010 build 1 - RoboForm error message
Replies: 27
Views: 5149

Re: 2010 build 1 - RoboForm error message

I am having issues with roboform now with new install of ab. here is reply from support at rf. Please copy IEXPLORER.EXE into the Avant installation folder - and the standard toolbar then works perfectly in Avant. havent tried as I uninstalled and went back to old vers. see here http://avant.it-mate...
by gregb204
Thu Jun 17, 2010 11:17 am
Forum: Avant Browser Help
Topic: private mode need to switch to reg
Replies: 5
Views: 2225

Re: private mode need to switch to reg

thanks, I found the blue icon on desktop and became aware that is only way to switch. had to uninstall due to both programs . my roboform wouldnt work with both installed like that.

get script error and this error which I tried to upload.

now need the older version of ab. where can I find?
by gregb204
Thu Jun 17, 2010 3:12 am
Forum: Avant Browser Help
Topic: private mode need to switch to reg
Replies: 5
Views: 2225

private mode need to switch to reg

how can you change back to regular mode.? do not see a place to do this. just installed this new version again and get the green icon. want blue back.


thanks.
by gregb204
Thu Jun 17, 2010 12:58 am
Forum: Avant Browser Help
Topic: need older version
Replies: 1
Views: 756

need older version

can you direct me to the last version before 20010 1 . I installed and cant get roboform tool bar to stay at bottom.

thanks, didnt see place on site to get back to older version . I think it 11.7 somthing.

gretg
by gregb204
Wed Jun 16, 2010 11:18 am
Forum: Avant Browser Help
Topic: robo form filler want close or move bottom
Replies: 1
Views: 885

Re: robo form filler want close or move bottom

NEED TO UPDATE Issue, robo now goes to bottom but blocks the windows tabs at bottom. It works off on though on diff tabs.
I do have alot of roboform check in add ons in ab options but have had in past version.

greg
by gregb204
Wed Jun 16, 2010 10:30 am
Forum: Avant Browser Help
Topic: robo form filler want close or move bottom
Replies: 1
Views: 885

robo form filler want close or move bottom

have updated to 2010 ab version and now can not close or move the roboform tool bar. it works on ie page but want with ab. would like to have at lower part of screen like had in last version of ab.

thanks

greg. win 7 64 bit
by gregb204
Wed Dec 16, 2009 1:01 pm
Forum: Avant Browser Resolved Issues
Topic: juno email unable to send
Replies: 14
Views: 3087

Re: juno email unable to send

will hold on to your ie 8 post. keep way it is since working. Not sure why didnt work on first upgrade to 43 either. will the ie8 rendering be added in future or should I change now manually? what diff will I see . I will use zip file if do add. but must be my comp since you would see more post on t...
by gregb204
Wed Dec 16, 2009 12:43 pm
Forum: Avant Browser Resolved Issues
Topic: juno email unable to send
Replies: 14
Views: 3087

Re: juno email unable to send

fixed it by reinstalling ab. registry cleaner must of corrupted?? will try see if does again. juno email not used much but would like to see whats changing ab. since never been problem. so maybe one time glich.


thanks for your support.!
by gregb204
Wed Dec 16, 2009 12:37 pm
Forum: Avant Browser Resolved Issues
Topic: juno email unable to send
Replies: 14
Views: 3087

Re: juno email unable to send

just the send email not working. recieve fine, I will try new vers of ab again now in case my registry cleaner worked to well. but here is paste of Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; Trident/4.0; Avant Browser; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; Media Center PC 5.0; .NET CLR 3.0.30729; .NET ...
by gregb204
Wed Dec 16, 2009 1:10 am
Forum: Avant Browser Resolved Issues
Topic: juno email unable to send
Replies: 14
Views: 3087

Re: juno email unable to send

just added juno as email client which was outlook mail which I dont use. could this be the problem.? havent updated again to newer version to test yet..
by gregb204
Wed Dec 16, 2009 1:05 am
Forum: Avant Browser Resolved Issues
Topic: juno email unable to send
Replies: 14
Views: 3087

Re: juno email unable to send

thanks for jumping in. no scripts turned off on ab , just pop up and ad block on .

vista ie 8 using. will go try on my xp.
by gregb204
Wed Dec 16, 2009 12:15 am
Forum: Avant Browser Resolved Issues
Topic: juno email unable to send
Replies: 14
Views: 3087

Re: juno email unable to send

11.7 39 works with juno email to send. the 42 didnt. so it is a problem in the newer version that was left of to work with juno email. at least on my comp vista.. havent tried on xp.
by gregb204
Tue Dec 15, 2009 11:22 pm
Forum: Avant Browser Resolved Issues
Topic: juno email unable to send
Replies: 14
Views: 3087

Re: juno email unable to send

jsut updated to new 43 vers and still have send problem .. should I go back to earlier version.? or wait for fix.? can use ie 8.
by gregb204
Tue Dec 15, 2009 1:42 pm
Forum: Avant Browser Resolved Issues
Topic: juno email unable to send
Replies: 14
Views: 3087

juno email unable to send

trouble sending email .can send when using ie8 but ab want allow. just does nothing when hit send. using ie8 vista os home.

not usre if started problem when updated but seems like.
by gregb204
Wed Nov 04, 2009 11:50 pm
Forum: Avant Browser Legacy Help Archive
Topic: icons in title issue
Replies: 2
Views: 843

Re: icons in title issue

I hope they will fix . they are aware of problems in vista aero so hope it will fix ab too.
by gregb204
Wed Nov 04, 2009 11:47 pm
Forum: Avant Browser Legacy Help Archive
Topic: icons in title issue
Replies: 2
Views: 843

Re: icons in title issue

I have found the problem. it is the anvir task manager program I use. Have been to there forum and posted the problem and they will update next version. I turn off there program and the icons go away. So anyone using there program can rest easy it is not a trojan.

greg.