Search found 137 matches

by lefreak
Sun Jul 17, 2016 9:41 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Embedded Links Error in Build 8!!
Replies: 40
Views: 5733

Re: Embedded Links Error in Build 8!!

Confirmed. Normally, the links in this newsletter open in new window, now you cannot even go back in history (neither with mouse nor with ALT + Left): http://morningbriefing.handelsblatt.com/terror-in-nizza/ (try the links "meist gelesen" with the numbers 1 - 5, nearly in the middle of the newsletter)
by lefreak
Sat May 14, 2016 9:35 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Ultimate 2016 Build 5 - something went wrong with this webpage...
Replies: 9
Views: 2569

Re: Ultimate 2016 Build 5 - something went wrong with this webpage...

Since the update to Build 5, my NVIDIA Kernel driver crashed twice. I looked in Windows Event Viewer, it was exactly at the time when the pages in Avant became purple. I use this driver quite a while and also in the last 5 years with other drivers I never had a crash of NVIDIA Kernel... Kernel Drive...
by lefreak
Tue Apr 12, 2016 1:17 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Ultimate 2016 Build 5 - something went wrong with this webpage...
Replies: 9
Views: 2569

Ultimate 2016 Build 5 - something went wrong with this webpage...

After a lot of months and at least 3 Builds without problems, Ultimate 2016 Build 5 shows the purple screen again. I had 12 tabs opened, with previous builds sometimes I had 20 tabs opened and all worked fine... FF engine, nothing changed, only updated. And don't tell me to use a new profile... no w...
by lefreak
Tue Apr 12, 2016 12:23 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: 2016b3 resets search engine to avantfind
Replies: 13
Views: 4769

Ultimate 2016 Build 5 resets search engine to avantfind

Sorry, but it doesn't.

Avant Ultimate 2016 Build 5: Search engine still changes to Avantfind
by lefreak
Sat Mar 05, 2016 5:08 pm
Forum: Avant Browser Resolved Issues
Topic: Netflix only works by starting a new session - how can I delete old sessions?
Replies: 4
Views: 10730

dom.storage.enabled

I have found the solution after hours of trial & error... deleted half of files, then less... the problem was in prefs.js inside the folder \Avant Profiles\.default\gecko\Mozilla\Avant\Profiles\xxxxxx.default\ There was this line: user_pref(" dom.storage.enabled ", false); I did that change via abou...
by lefreak
Sat Mar 05, 2016 3:35 pm
Forum: Avant Browser Help
Topic: Gecko Profile Folders - which one should I save?
Replies: 1
Views: 1189

Gecko Profile Folders - which one should I save?

I am confused about the gecko-folders... maybe I will need to create a fresh profile if I can't solve the problems with Yahoo/Netflix. When looking inside the "extensions" folders of version 1 and 2, I would say that the first profile folder is the right one, but I don't know why I have the other on...
by lefreak
Fri Mar 04, 2016 10:21 am
Forum: Avant Browser Resolved Issues
Topic: Netflix only works by starting a new session - how can I delete old sessions?
Replies: 4
Views: 10730

Re: Netflix only works by starting a new session - how can I delete old sessions?

Yes, private session works also, although it takes 2 or 3 seconds longer to load the Netflix site completely after logging in. Using "new session" is a bit faster I think. So what can I do to make it work in normal sessions? By the way, I've tried "new session" with the Yahoo Mail page that didn't w...
by lefreak
Thu Mar 03, 2016 5:57 pm
Forum: Avant Browser Resolved Issues
Topic: Netflix only works by starting a new session - how can I delete old sessions?
Replies: 4
Views: 10730

Netflix only works by starting a new session - how can I delete old sessions?

Hello, I use Netflix since 6 months, but since 2 days I have a problem with Netflix: The page doesn't load correctly, only partially or nothing at all. This happens before I need to start the Silverlight plugin (I need to confirm the activation of the plugin every time, so this is not the problem). ...
by lefreak
Wed Jan 06, 2016 10:49 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: 2016 build1 changes search engine
Replies: 3
Views: 3291

Re: 2016 build 2 changes search engine

The same thing happens with AB 2016 Ultimate Build 2
by lefreak
Fri Oct 02, 2015 7:31 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Virustotal.com - Avant Browser with Adware??
Replies: 8
Views: 3628

Virustotal.com - Avant Browser with Adware??

Virustotal.com finds in 2 engines the following adware inside the installer of AB Ultimate Build 28: AdWare/BrowseFox.oj "Adware.browsefox is a price comparison tool which is independent from the websites on which those deals are presented. In order to display relevant offers, the application connec...
by lefreak
Fri Jul 24, 2015 10:10 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: 2015 Build 10 - no quicklaunch shortcut, no icon in taskbar
Replies: 4
Views: 1658

Re: 2015 Build 10 - no quicklaunch shortcut, no icon in taskbar

This is what happened after uninstalling Build 11 and relaunching my Win 7 before installing the Build 17: There are remnants of Build 11 in quicklaunch (see screenshot), although I uninstalled it! I deleted the icon and installed Build 17... this time the quicklaunch shortcut was created without an...
by lefreak
Sat Jul 18, 2015 1:23 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: 2015 Build 10 - no quicklaunch shortcut, no icon in taskbar
Replies: 4
Views: 1658

2015 Build 11 - no quicklaunch shortcut, no icon in taskbar

It happened again with Build 11

I had to install it 3 times and restart Win 7...
Installation.jpg
by lefreak
Thu Jun 04, 2015 4:23 pm
Forum: Avant Browser Requests
Topic: Make update of engines possible without needing to update Avant Browser Version
Replies: 1
Views: 1948

Make update of engines possible without needing to update Avant Browser Version

This would be really a killer feature for Avant! :angel: I always use the Firefox engine, but with AB 2015 Build 10 it is now very outdated (Firefox 36.0.0), the updated Firefox is now 38.0.5! If it would be possible to update the engines without the need to update the whole Avant Browser, I think a...
by lefreak
Tue Mar 24, 2015 10:01 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: 2015 Build 10 - no quicklaunch shortcut, no icon in taskbar
Replies: 4
Views: 1658

Re: 2015 Build 10 - no quicklaunch shortcut, no icon in taskbar

Yes, I actually created the shortcut during installation.

After uninstalling and installing 3 times and restarting windows twice, all is okay finally, but I had this problem already with another version of AB Ultimate...
by lefreak
Thu Mar 19, 2015 11:30 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: 2015 Build 10 - no quicklaunch shortcut, no icon in taskbar
Replies: 4
Views: 1658

2015 Build 10 - no quicklaunch shortcut, no icon in taskbar

After updating from Build 9 to Build 10, the quicklaunch shortcut is not installed, apart from that, I see only a blank symbol in the taskbar when I start AB.
I installed/uninstalled twice!
Avant no icon.jpg
Avant no icon.jpg (6.9 KiB) Viewed 1658 times
You always generate new bugs in every version... I wonder why ;)
by lefreak
Sun Jan 18, 2015 9:49 pm
Forum: Avant Browser Help
Topic: AutoFill - edit forms after Website changed field names
Replies: 1
Views: 746

AutoFill - edit forms after Website changed field names

Hello again, is it possible to change the field names of autofill forms? The site http://www.gmx.net/ has changed the field names and now all the autofills don't work (I have over 50, so don't want to manually create new ones :( ) So I would like to open some file (registry?) and just change the nam...
by lefreak
Thu Nov 20, 2014 5:59 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: AB Ultimat 2015 Build 6 - Unusable, hanging up
Replies: 11
Views: 1556

Re: AB Ultimat 2015 Build 6 - Unusable, hanging up

I don't know how to rename that thing, but I don't have problems with the last version of Avant...
by lefreak
Tue Nov 18, 2014 6:48 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: AB Ultimat 2015 Build 6 - Unusable, hanging up
Replies: 11
Views: 1556

Re: AB Ultimat 2015 Build 6 - Unusable, hanging up

So the chat pops up every time without problems? Using FF engine?
Here it doesn't work...
by lefreak
Mon Nov 17, 2014 6:53 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: AB Ultimat 2015 Build 6 - Unusable, hanging up
Replies: 11
Views: 1556

Re: AB Ultimat 2015 Build 6 - Unusable, hanging up

xiaobing wrote: Where did you send the login data? I didn't see it.
I used the function "e-mail"... will try pm again.
by lefreak
Fri Nov 14, 2014 5:11 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: AB Ultimat 2015 Build 6 - Unusable, hanging up
Replies: 11
Views: 1556

Re: AB Ultimat 2015 Build 6 - Unusable, hanging up

I've sent you the login data for a newly created lovoo-account. Sometimes the chat works, but when you click on it and it doesn't, then all tabs get unusable, you cannot change to other tabs although Avant shows it has jumped to another tab... You can close the window asking for photo-verification o...