Search found 20 matches

by g0tch
Thu Feb 02, 2017 10:25 am
Forum: Avant Browser Help
Topic: Problem in presentation of websites
Replies: 9
Views: 5815

Re: Problem in presentation of websites

Glad it sorted it for you. It would be nice if the problem could be sorted at the next update!
by g0tch
Wed Feb 01, 2017 11:56 am
Forum: Avant Browser Help
Topic: Problem in presentation of websites
Replies: 9
Views: 5815

Re: Problem in presentation of websites

I have downgraded to build 9 and so far not getting any issues with getting on sites I previously could not. Anyone having this problem, please try Build 9.
by g0tch
Tue Jan 31, 2017 12:09 pm
Forum: Avant Browser Help
Topic: Problem in presentation of websites
Replies: 9
Views: 5815

Re: Problem in presentation of websites

Amongst others, the two most important sites I'm getting this error is Amazon and XDA developers site. Can anyone check these out if they work for them please. When going to amazon from google, I get the privacy error and the address at the top looks like this: https://www.google.co.uk/search?as_q=a...
by g0tch
Mon Jan 30, 2017 11:41 am
Forum: Avant Browser Help
Topic: Problem in presentation of websites
Replies: 9
Views: 5815

Re: Problem in presentation of websites

I am also getting “Your connection is not private” on more and more sites when avant browser is set to Chrome rendering engine. If i set it to either IE or Firefox, the pages will render correctly. Sites also render correctly in the stand alone Chrome browser. I have tried all the fixes that i could...
by g0tch
Fri Sep 25, 2015 2:21 pm
Forum: Avant Browser Help
Topic: This browser does not support video playback
Replies: 12
Views: 7185

Re: This browser does not support video playback

I'm still having the same problem after many tries of suggestions. If I switch to Chrome, the same video works fine. It must be down to Avant somewhere.
by g0tch
Mon Aug 24, 2015 9:38 am
Forum: Avant Browser Help
Topic: This browser does not support video playback
Replies: 12
Views: 7185

Re: This browser does not support video playback

I don't have "pepflashplayer" under flashplayer plugin. Adobe Flash Player - Version: 18.0.0.232 (Disabled) Shockwave Flash 18.0 r0 Name: Shockwave Flash Description: Shockwave Flash 18.0 r0 Version: 18.0.0.232 Location: C:\Program Files (x86)\Avant Browser\webkit\PepperFlash\pepflashplayer.dll Type...
by g0tch
Sun Aug 23, 2015 10:06 am
Forum: Avant Browser Help
Topic: This browser does not support video playback
Replies: 12
Views: 7185

This browser does not support video playback

I'm getting the above in AB Ultimate build 27. using Chrome engine. Also have Chrome installed and it's working fine there.
I followed instruction here: http://forum.avantbrowser.com/viewtopic.php?f=6&t=34769 to no avail.
Can anyone please point me to a solution?

Best regards,
by g0tch
Tue Mar 10, 2015 1:19 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Chrome engine crashing with "Aw Snap"
Replies: 8
Views: 2201

Re: Chrome engine crashing with "Aw Snap"

The "Aw Snap" error should be fixed, please try 2015 build 10. Wow, so far so good! I downloaded build 10 yesterday afternoon and aggressively used the site I used to get 5-8 "Aw Snap" per session. Not once has it came up since, no matter how much I tried. So let me be the first to thank the develo...
by g0tch
Mon Mar 02, 2015 1:19 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Chrome engine crashing with "Aw Snap"
Replies: 8
Views: 2201

Re: Chrome engine crashing with "Aw Snap"

I have been using Avant browser for many, many years, with the IE engine. Then it started to crash with the lilac page. Downloaded Chrome about nine months ago and been using Avant browser with the Chrome engine. Almost from day one, I had the Aw Snap on different pages. I never ever had the same pr...
by g0tch
Mon Aug 25, 2014 1:05 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Occasional error: Something went wrong with this webpage...
Replies: 275
Views: 40716

Re: Occasional error: Something went wrong with this webpage

I have been struggling with this problem for years and about to to give up on avant browser. This is happening to me and my wife a few times a day. Clicking on more information, I get the following: Problem signature: Problem Event Name: APPCRASH Application Name: ybrowser.exe Application Version: 1...
by g0tch
Mon Apr 21, 2014 10:26 am
Forum: Avant Browser Help
Topic: Merging Autofill
Replies: 2
Views: 623

Re: Merging Autofill

Many thnks xiaobing, will try that next time I fire up the desktop PC.

Kind regards,
by g0tch
Thu Apr 17, 2014 12:14 pm
Forum: Avant Browser Help
Topic: Merging Autofill
Replies: 2
Views: 623

Merging Autofill

I am using a laptop now for a while and have quite a few Autofills. But I still have loads on my computer I migrated from and I was wondering if it is possible to merge the autofill file from my old computer to my laptop?

Any advice welcome.
by g0tch
Thu Mar 06, 2014 6:33 pm
Forum: Avant Browser Help
Topic: Can't play video in Avant Browser
Replies: 2
Views: 865

Re: Can't play video in Avant Browser SOLVED

Ok, problem solved after searching and reading many post. Not sure why this problem wasn't picked up by the developers. In AD Blocker Exception List I already had: *.s.ytimg.com/*.swf and *.adm.fwmrm.net/p/yt/as3/* The only thing needed was to remove the first dot from *.s.ytimg.com/*.swf like so: *...
by g0tch
Thu Mar 06, 2014 3:30 pm
Forum: Avant Browser Help
Topic: Can't play video in Avant Browser
Replies: 2
Views: 865

Re: Can't play video in Avant Browser

Just disabled AD Blocker and was able to play videos.
Anyone know what in AD Blocker that stops it working?
by g0tch
Thu Mar 06, 2014 2:22 pm
Forum: Avant Browser Help
Topic: Can't play video in Avant Browser
Replies: 2
Views: 865

Can't play video in Avant Browser

For a long time now I've not been able to get any videos to work in Avant Browser, either imbedded in site (like facebook) or any in youtube its self. All I'm getting is a black square with no controls. Tried it with different search engines to no avail. It all works properly in IE8 and Chrome. I do...
by g0tch
Wed May 08, 2013 12:03 pm
Forum: Avant Browser Help
Topic: Large buttons / show text labels?
Replies: 11
Views: 1667

Re: Large buttons / show text labels?

Many thanks! Downloaded, hopfully the right one.
by g0tch
Tue May 07, 2013 11:38 am
Forum: Avant Browser Help
Topic: Large buttons / show text labels?
Replies: 11
Views: 1667

Re: Large buttons / show text labels?

Another one for larger icons and close buttons. Can’t remove the New Tab icon from tab bar any more.

So for now, can anyone point me to the version before this new browser?
by g0tch
Fri Dec 14, 2012 11:07 am
Forum: Avant Browser Help
Topic: Autofill Problem
Replies: 2
Views: 692

Re: Autofill Problem

Try this method:Input your mobile number and password, then go to Autofill menu>Save forms. Many thanks xiaobing! I have tried so many times saving betore I put in the details and ofcoarse it di not work. Never occured to me to save after filling in details. It now works perfectly. Thank you again....
by g0tch
Wed Dec 12, 2012 11:52 am
Forum: Avant Browser Help
Topic: Autofill Problem
Replies: 2
Views: 692

Autofill Problem

Why doesn’t Autofill pop to offer me to save login details when the ID consist of numbers? I have noticed this on quite a few occasions. Scenario: I need to log in my Three.co.uk account. The login page shows two fields. The first is where I have to put my mobile number and the second is the passwor...
by g0tch
Sun Mar 26, 2006 3:07 pm
Forum: Avant Browser Requests
Topic: Search Keywords – delete only the ones not needed
Replies: 2
Views: 1987

Search Keywords – delete only the ones not needed

First, I’d like to say thanks for Avant Browser. Like a lot of us, I just take on board all the improvements that come along, so thanks for all those who put forward suggestions. Whilst I did search regarding my suggestion/query, I must admit that I didn’t look at all of the 70 pages. If it’s ...