Search found 15 matches

by lucy_one
Fri Oct 28, 2005 11:01 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Open page in new window, PopUp blocker blocks that
Replies: 0
Views: 450

Open page in new window, PopUp blocker blocks that

This is really annoying: When I try to open a link by right click and "open page in new window" the pop up blocker is a bit too eager and blocks that new window. This doesn't happen when I open the new window by left click + shift. I'm using AB 10.1 build 30 and I remember the problem having occured...
by lucy_one
Mon Sep 05, 2005 6:06 am
Forum: Avant Browser Requests
Topic: Mouseless web surfing/Clicking links without mouse
Replies: 5
Views: 3756

I have several alternative input devices including a touchpad and a stylus (which I can't use much). Still, a software for clicking links would be helpful. Mouse gestures on the touchpad... sorry, that already sounds painful to me.
by lucy_one
Sun Sep 04, 2005 2:50 pm
Forum: Avant Browser Requests
Topic: Mouseless web surfing/Clicking links without mouse
Replies: 5
Views: 3756

Mouseless web surfing/Clicking links without mouse

I have RSI syndrome from working too much at the computer, that's why I can't use a regular mouse anymore. To make computer work less painful I try to do everything by keyboard. Therefore, I love all the keyboard shortcuts with which you can navigate through Avant Browser. What would really really h...
by lucy_one
Sat Jun 25, 2005 9:05 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Still old bug in German translation
Replies: 6
Views: 2787

Is this bug removed in the current version?
by lucy_one
Mon May 30, 2005 6:03 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Still old bug in German translation
Replies: 6
Views: 2787

I am using AB 10.0 build 167 with the German translation. The suggestion in the other thread doesn't fix the problem. I changed the letter to be hit with the Alt-key in "Adresse" but the change is only visually. The address bar still only responds to alt+D.
by lucy_one
Sun Mar 27, 2005 2:29 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: google toolbar & the spacebar
Replies: 75
Views: 37649

I have that problem, too, with version 10.0.165 and the ebay site.
by lucy_one
Sat Mar 12, 2005 1:52 pm
Forum: Archives
Topic: "Clear record at exit" doesn't work.
Replies: 31
Views: 9802

No, asvc.exe is still on my system, however, I didn't see it in the task manager after telling AB to clear some records and closing it. The following worked for me, though: I checked temporary internet files to be deleted and closed AB. The url I wanted to get rid of was still there, but this time I...
by lucy_one
Sat Mar 12, 2005 12:53 pm
Forum: Archives
Topic: "Clear record at exit" doesn't work.
Replies: 31
Views: 9802

Nope nada nothing, won't work. :? This seems to be some kind of bug...
by lucy_one
Sat Mar 12, 2005 12:29 pm
Forum: Archives
Topic: "Clear record at exit" doesn't work.
Replies: 31
Views: 9802

Ehh, now this is weird...

I deleted the url in the registry. Nothing, it still appears in the address bar of AB.
by lucy_one
Sat Mar 12, 2005 12:10 pm
Forum: Archives
Topic: "Clear record at exit" doesn't work.
Replies: 31
Views: 9802

SweetLou wrote:Start typing the address in the address bar, when the address appears, highlight it and press delete. This should remove it.
No, this doesn't do it either. :?
by lucy_one
Sat Mar 12, 2005 10:20 am
Forum: Archives
Topic: "Clear record at exit" doesn't work.
Replies: 31
Views: 9802

I have a similar problem. Since I have been using AB 10.0.153, AB doesn't delete any records. I want to clear a specific adress from the records; I go to "AB Options - Clear records", type that adress and click on delete. But it remains in the records. Also, I have noticed, that the button for "Clea...
by lucy_one
Wed Mar 09, 2005 7:19 pm
Forum: Archives
Topic: Browser install help
Replies: 26
Views: 5261

I installed version 10.0.153 just now and it works! Yay!
I didn't even do a clean uninstall.
by lucy_one
Tue Feb 22, 2005 6:09 pm
Forum: Archives
Topic: Browser install help
Replies: 26
Views: 5261

Thanks for the tip, I tried it, but it didn't help. Neither with the new version 10.1.131.
I hope this can be fixed, cause there are some new features I'd really like to use.
by lucy_one
Mon Feb 14, 2005 8:40 pm
Forum: Archives
Topic: Browser install help
Replies: 26
Views: 5261

Same problem here: I've been using AB 9.02.33 for quite some time and decided to try AB 10 again. I had installed it some months ago, but deinstalled it again cause I had the problem with the links rearranging. But now, after a clean install, AB 10.0.126 crashed before opening. Only the splash scree...
by lucy_one
Fri Nov 19, 2004 11:19 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: links bar
Replies: 12
Views: 3009

This has been annoying me as well since I've installed the newest version. I decided to go back to version 9.02.033, which I have been using before. I uninstalled version 10.0.033, deleted all the files that were left in the Application Data folder for Avant Browser, even deleted some keys in the re...