Search found 1880 matches

by Pip
Wed Jun 06, 2012 9:01 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Roboform Autofill and Toolbar---IE
Replies: 105
Views: 14614

Re: Roboform Autofill and Toolbar

Firefox 13 is available now...........downloaded and Roboform was added on first open of Avan 171 with Firefox rendering.............unlike the previous Firefox which had to be coaxed into visibility and active status. My Windows version is 7
by Pip
Mon May 28, 2012 12:28 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: No Internet options Under "Tools"
Replies: 8
Views: 1231

Re: No Internet options Under "Tools"

GammaGal, if you are using Firefox as rendering engine........try following Mbrazil's instructional post found in the link below...........it helped me to get my RF toolbar visible again.

Pip



http://forum.avantbrowser.com/viewtopic.php?f=6&t=30834
by Pip
Sun May 27, 2012 10:02 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Roboform Autofill and Toolbar---IE
Replies: 105
Views: 14614

Re: Roboform Autofill and Toolbar

That worked beautifully once I figured out what happened when I click the Add On Toolbar......thanks for the mentoring...

Pete
by Pip
Sun May 27, 2012 12:10 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Roboform Autofill and Toolbar---IE
Replies: 105
Views: 14614

Re: Roboform Autofill and Toolbar

Have to agree with Creep...........RF was working for me along with v171............tried to duplicate the problem creep was having and now I have no access to RF toolbar when using Firefox as rendering engine.........tried re-installing RF771......also went back to Avant v169.............still can'...
by Pip
Sat May 26, 2012 8:51 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: No Internet options Under "Tools"
Replies: 8
Views: 1231

Re: No Internet options Under "Tools"

Mike, I have my RF toolbar showing on it's own, with my tabs bar at the bottom.........RF bar shows at top under the Standard Buttons and Address bar........
by Pip
Sat May 26, 2012 12:05 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Roboform Autofill and Toolbar---IE
Replies: 105
Views: 14614

Re: Roboform Autofill and Toolbar

Don't know what else to say, except that it works for me.......have you gone to Tools/Mozilla Firefox/Add-ons and disable and enable RF to see if that helps?
by Pip
Fri May 25, 2012 10:22 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Roboform Autofill and Toolbar---IE
Replies: 105
Views: 14614

Re: Roboform Autofill and Toolbar

I've downloaded/installed V171 it works fine with RF777 so far.............can't seem to get Adobe Flash player to work though when I'm viewing catalog items, unless I rightclick and click on play.
by Pip
Fri May 11, 2012 1:57 am
Forum: Avant Browser Help
Topic: Load Facebook
Replies: 11
Views: 1464

Re: Load Facebook

build 169.......firefox rendering engine........facebook is currently not being loaded to AB.......as a note.....Firefox browser will not load it either. It was fine until about 2 hours ago.........it loads ok using IE9 rendering. Update: AB with Mozilla rendering and Firefox Browser is now loading ...
by Pip
Tue Apr 17, 2012 11:50 pm
Forum: Avant Browser Help
Topic: Lost RoboForm Toolbar after Avant Upgrade
Replies: 8
Views: 2061

Re: Lost RoboForm Toolbar after Avant Upgrade

I'm useing v169 and RF is visible.....have you tried re-installing v169 or RF or both?
by Pip
Sat Apr 07, 2012 9:31 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Lost Roboform after upgrading to Ultimate 2012 build 168
Replies: 5
Views: 961

Re: Lost Roboform after upgrading to Ultimate 2012 build 168

I downloaded/installed the latest ultimate 2012v168 and had to play with RF a bit........I'm using the Firefox engine so had to disable/enable and then also had to shut down the browser and run the RF installation again...........seems to be ok.......had a strange message about Java, but downloaded/...
by Pip
Sat Apr 07, 2012 11:50 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Lost Roboform after upgrading to Ultimate 2012 build 168
Replies: 5
Views: 961

Re: Lost Roboform after upgrading to Ultimate 2012 build 168

Hoping this is a fluke and will be corrected....presently using build 28 and would hate to be forced to lose the ability to use Roboform because later versions of Avant don't support it. I am currently using the Mozilla rendering engine.
by Pip
Tue Feb 14, 2012 2:09 pm
Forum: Avant Browser Requests
Topic: User defined "Permanent" zoom setting
Replies: 2
Views: 987

Re: User defined "Permanent" zoom setting

Hey........don't know how I missed that............it works great....thanks and I am enjoying Avant again...........using the ultimate version 118......so far so good.
by Pip
Mon Feb 13, 2012 11:32 pm
Forum: Avant Browser Requests
Topic: User defined "Permanent" zoom setting
Replies: 2
Views: 987

User defined "Permanent" zoom setting

I find that the older I get, the more I need to zoom the text.......are there plans to add the ability to have a user set zoom value that would stay that way?
by Pip
Fri Nov 04, 2011 12:51 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: CCleaner
Replies: 2
Views: 546

CCleaner

Not sure this is a bug, but my CCleaner program no longer cleans Avant history, etc., as it did in the past........
by Pip
Mon May 30, 2011 2:24 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Intellimouse 3.0
Replies: 2
Views: 667

Re: Intellimouse 3.0

Never mind.........it appears to have corrected itself. Thanks for the input though. Much appreciated.
by Pip
Sun May 29, 2011 1:40 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Intellimouse 3.0
Replies: 2
Views: 667

Re: Intellimouse 3.0

Anyone, anywhere have any ideas?????? Cause right now I'm using Chrome as default browser because of this problem.
by Pip
Thu May 26, 2011 2:59 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Intellimouse 3.0
Replies: 2
Views: 667

Intellimouse 3.0

Don't think this is a bug with Avant, but my mouse wheel does not work properly with Avant. It's really erratic when trying to scroll maually...............BUT, I have the same problem with IE9, and Sleipnir..............no problem with Safari, Google Chrome, Firefox........... Just wondering if any...
by Pip
Tue May 03, 2011 10:02 pm
Forum: Browser Release Announcements
Topic: Avant Browser 2011 beta 6 released
Replies: 1
Views: 1728

Re: Avant Browser 2011 beta 6 released

Someone is a tad behind..........I am currently running 2011 beta9
by Pip
Wed Apr 27, 2011 12:50 pm
Forum: Avant Browser Discussion
Topic: IE9
Replies: 8
Views: 1436

Re: IE9

I've pretty much always trusted the Avant betas......but there have been a few where I have gone back to released versions.............I try to keep a trusted version in my downloads saved 'just in case'.........
by Pip
Wed Apr 27, 2011 2:08 am
Forum: Avant Browser Discussion
Topic: IE9
Replies: 8
Views: 1436

Re: IE9

The latest beta versions are all running great with IE9 with no problem for me.