Search found 469 matches

by Nederpietos
Mon Oct 16, 2017 8:53 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Wrong version in "about" window for 2017 Build 09
Replies: 4
Views: 63

Re: Wrong version in "about" window for 2017 Build 09

You can simply fix this (i think) by downloading it directly from the Avant site and installing it manually.

Reboot first (to be sure nothing of Avant is running) and then install it.

Direct link ultimate version: http://www.avantbrowser.com/release/asetup.exe
by Nederpietos
Mon Sep 11, 2017 5:36 pm
Forum: Avant Browser Help
Topic: Avant Browser + FF engine problem with rending site...
Replies: 2
Views: 647

Re: Avant Browser + FF engine problem with rending site...

I noticed that that site site works fine with http in the url, and i get the wrong display ike you when i use https in that url.

when i click that link in your post it works correct (http)

Strange...
by Nederpietos
Thu Sep 07, 2017 10:31 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Bookmark cannot save Chinese filenames
Replies: 7
Views: 2689

Re: Bookmark cannot save Chinese filenames

I don't think think that's bug, it's more the coding on that site. If it doesn't work with the IE11 engine you should try the IE compatible engine for that site. But i wonder if your problem with saving chinese bookmarks also occurs in IE11 stand alone.... if not, then it's probably a bug or some se...
by Nederpietos
Sun Sep 03, 2017 7:51 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Bookmark cannot save Chinese filenames
Replies: 7
Views: 2689

Re: Bookmark cannot save Chinese filenames

In IE 11 try: encoding ---> autoselect, or encoding --> more --> simplified Chinese

After a change, close IE and start Avant.
by Nederpietos
Wed Aug 30, 2017 7:06 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Bookmark cannot save Chinese filenames
Replies: 7
Views: 2689

Re: Bookmark cannot save Chinese filenames

Works fine here. Not sure if this will fix it, but try this: 1) Start IE11--> rightclick a site and check in the menu if "encoding" is set to "Unicode (UTF-8)" 2) Go to Internet Options --> Advanced --> scroll down to "International" and check if the settings are like the pic below encoding.png If t...
by Nederpietos
Wed Aug 02, 2017 11:28 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Still crashing like the Hindenburg.
Replies: 7
Views: 2643

Re: Still crashing like the Hindenburg.

it's just a thought, but it could be your skin that's causing problems. That stickers on glass skin is not available anymore since the builds of 2012, so maybe you could try an other skin (new skin above the line prefered) to see if it makes any difference.

My list of skins:
by Nederpietos
Wed Aug 02, 2017 9:21 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Still crashing like the Hindenburg.
Replies: 7
Views: 2643

Re: Still crashing like the Hindenburg.

What is "stickers on blacksglass" for skin in your profile? Never heard of it.

Are you using winaero or something?
by Nederpietos
Fri Jul 14, 2017 3:17 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Search engine (Avant browser options)
Replies: 2
Views: 2376

Re: Search engine (Avant browser options)

You have to click 3 times i think: ok ---> apply --> ok

and don't forget to check/mark that google search engine after adding it.
by Nederpietos
Mon Jul 10, 2017 3:57 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Same problems never fixed = very bad AB support
Replies: 1
Views: 2459

Re: Same problems never fixed = very bad AB support

Bovirus, Make a Backup under Tools --> Make backup/Restore profiles, so you can put your configuration file back with a few clicks after a crash....saves you a lot of time.

Furthermore i agree with you on the things you complain about.
by Nederpietos
Sat Jul 08, 2017 2:07 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: facebook stickers?
Replies: 2
Views: 2352

Re: facebook stickers?

This is not an Avant bug, but a firefox bug/problem. Try the solutions described here: https://support.mozilla.org/en-US/kb/warning-unresponsive-script Also unchecking "use hardware acceleration when available" under Tools --> rendering engine --> Mozilla Firefox --> Options --> Advanced might help.
by Nederpietos
Thu Jun 29, 2017 4:19 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: UI Avant build 8 not correct with 175% display
Replies: 1
Views: 3113

UI Avant build 8 not correct with 175% display

Tabs height and width are still 100% instead 175% (looks like only the icons and font are 175%) Also the blue tabs bar height is not 175% but still 100% (look at the height if you compare) The favourites are shown in 100% width and not in 175% Also the font has changed in the UI. Font in build 3 was...
by Nederpietos
Sun Jun 25, 2017 4:45 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Add-on icons disappeared
Replies: 4
Views: 3520

Re: Add-on icons disappeared

Go to about:config in the address bar and look for the string extensions.ublock0.forceLegacyToolbarButton and set it to true. Then you close and restart Avant and you can add the Ublock button again to the addon bar. At least that worked here...i never had that button before. I don't use build 7 but...
by Nederpietos
Tue May 30, 2017 9:12 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: windows 10 and avant
Replies: 8
Views: 3106

Re: windows 10 and avant

The difference is installing it manually but if you don't want to try it, no problem.
by Nederpietos
Tue May 30, 2017 8:32 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: windows 10 and avant
Replies: 8
Views: 3106

Re: windows 10 and avant

If you don't try it we will never know, but ok....
by Nederpietos
Mon May 29, 2017 9:39 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: windows 10 and avant
Replies: 8
Views: 3106

Re: windows 10 and avant

Probably something went wrong during installing, though it could be a bug of course.

just download the latest build from the website http://www.avantbrowser.com/download.aspx?uil=en

Reboot first (to make sure everything of Avant is closed) and then install it.

it's worth a try.
by Nederpietos
Sun May 28, 2017 4:58 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Avant options keep reverting to default settings
Replies: 1
Views: 2121

Re: Avant options keep reverting to default settings

If you use online storage you could try to log in with a new/different account first, see: https://forum.avantbrowser.com/viewtopic.php?f=21&t=35097&p=200368&hilit=setting+gone#p200368 Otherwise you better export your bookmarks first and then rename the .default folder or totally uninstall Avant and...
by Nederpietos
Thu May 18, 2017 2:31 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: 2017 b7 first tab still wrong display
Replies: 0
Views: 4907

2017 b7 first tab still wrong display

My display in windows is set to 175% and the first tab still shows the wrong size when using the Gecko engine. See screenshot:

Left side = first tab
right side = second tab

right side is correct....left side(first tab) looks like 2x 175%

note: in 2017 build 3 it worked correct, so back to build 3!
by Nederpietos
Thu May 04, 2017 6:13 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: Search bar
Replies: 4
Views: 3135

Re: Search bar

This is not an Avant bug. This happens when people use http instead of https in their url for their google homepage/search engine. Google redirects this to https and then it shows that #spf=1 after the google url So change your homepage/search engine url to https and it will probably be fixed. i'm n...
by Nederpietos
Tue May 02, 2017 3:27 pm
Forum: Avant Browser Requests
Topic: Where to download 2017 series old version?
Replies: 4
Views: 3479

Re: Where to download 2017 series old version?

But the question was: "Where to download 2017 series old version?"
And those builds are not in that archive since new builds are not announced on this forum anymore.

Xiaobing always did the announcements, but she hardly shows up here (too busy with other things i guess).
by Nederpietos
Sat Apr 22, 2017 2:47 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: First window has expanded scale
Replies: 2
Views: 526

Re: First window has expanded scale

I experience this bug also on the first tab with firefox in build 5 and 6.
My display is set to 175 % and it looks like it is 2x 175% (doubled)

So check this please Mr Anderson!
And like the topic starter stated, it only happens with the first tab.

(back to build 3)