Search found 6 matches

by JonasDienst
Sun Jun 10, 2018 11:08 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: 2018 build 1 unfixed problems
Replies: 22
Views: 15243

Re: 2018 build 1 unfixed problems

@ Earthy: So you could be really lucky! I am using windows 10 (64 bit), too. When I try to use the newest avant-update with firefox engine, I still have the same problems. So I am Using build 08 of 2017. In newer Versions new pages are still white till I change window size. This problem was not fixe...
by JonasDienst
Sat Mar 17, 2018 10:34 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: 2018 build 1 unfixed problems
Replies: 22
Views: 15243

Re: 2018 build 1 unfixed problems

I still have the same Problems at all divices. It is very dissapointing that no Admin gives an answer. Just to confirm the bug und say that they are fixing it would make me happy.
by JonasDienst
Sat Jan 06, 2018 10:40 am
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: avant ultimate 2017 build 12
Replies: 14
Views: 10738

Re: avant ultimate 2017 build 12

I think, it is ok, when Admin needs time to fix a bug. But I do not understand why we do not get some feedback. Only a short answer like "I confirm this, we will fix it" would show us, that the we just to have to be patient.
by JonasDienst
Fri Dec 01, 2017 1:26 pm
Forum: Avant Browser Bug Reports
Topic: avant ultimate 2017 build 12
Replies: 14
Views: 10738

Re: avant ultimate 2017 build 12

I have the same problem. When I open a new tab, I can't see the side. But it has been loadet. When I change the size of the browser window, I can see the side.
by JonasDienst
Thu Mar 05, 2015 9:20 pm
Forum: Avant Browser Resolved Issues
Topic: LogIn-Problems under firefox engine
Replies: 3
Views: 11292

Re: LogIn-Problems under firefox engine

Yes, now it works perfekt. Thank you.
by JonasDienst
Sun Feb 22, 2015 9:28 am
Forum: Avant Browser Resolved Issues
Topic: LogIn-Problems under firefox engine
Replies: 3
Views: 11292

LogIn-Problems under firefox engine

The problen occoures on http://www.hs-koblenz.de/mystudywebportal/ and only by using avant browser with firefox engine. (No problems with other engines or other browsers.) When you enter something in the field "password" nothing happens, when you click on the login button. This problem happend first...